Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Και του χρόνου!
View attachment 67701
Το παθαμε και αυτο.....
View attachment 67702
Φέτος το έπαθα και γω σε Τ1 fiocchi και 28αρι, ο εξολκεας πεταξε τον παφυλα, και το πλαστικο μέρος του καλυκα έμεινε στο χώρο πριν τη θαλαμη!

Last edited:
Έχω ρίξει γύρω στις 60-70.000 κάλυκες Τ1....
Θυμάμαι αγορά τουλάχιστον 20 κιβωτιων των 2.200 καλύκων cheddite....
Χώρια τις 100αδες...
Τους γουστάρω πολύ σαν εμφάνιση!
Ειδικά τους διαφανους.
Δεν θυμάμαι ΚΑΜΙΆ περίπτωση αβαρίας!
Ίσως ήμουν τυχερός...
Εμένα μου είναι συμπαθητικοί οι κάλυκες με 8mm μεταλλο κ ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι...
Αλλά όπως λες μπορεί να μην έτυχε.....

Όσο για την αποκολληση του μεταλλου που πραγματι συμβαίνει σχεδόν αποκλειστικά σε αυτο το "υψος" πιστευω οτι πρωτίστως φταίει η ποιοτητα....
Και αυτό το λέω γιατί αλλες εποχές βλέπαμε να γεμίζονται Ελληνικά κ εισαγόμενα φυσίγγια με 33-34γρ κ μάλιστα είχαν κ μεγάλη κατανάλωση χωρίς να ακουγονται προβληματα....
Μου αρεσουν κι εμενα οι Τ1...εχω καμια 500αρα στην άκρη Cheddite κ επί Fiocchi Italy...

Κυριακή ξημέρωμα προς Δευτέρα με έπιασε μια αγχώδη διαταραχή και ξύπνησα 3 η ώρα. Η πίεση της δουλειάς των ημερών έκανε τη ' δουλειά ' της κι ενώ είχα καθαρίσει όπλα και δεν ήταν να πάω πουθενά, σηκώθηκα, ετοιμάστηκα, κι έφυγα μόνος μου καθώς ο πατέρας μου ηξερε οτι δεν θα πάω, ο φίλος μου το ιδιο και ειπα και σε εναν φιλο απο δώ οτι δεν θα πάω πουθενα. Τράβηξα για Αταλάντη, έφτασα στο καρτέρι, περασαν 3 μαυρες ολες κι ολες που δεν πρόλαβα να τουφεκίσω. Μόλις ξημέρωσε δεν πεταξε τίποτα και δεν επεσε καμια τουφεκιά, αφου ήμουν μόνος κι έρημος σε ολη την περιοχή. 7 μιση η ωρα τα μαζεύω και πάω Μόδι! Έφτασα 8 και τεταρτο πιάνω ένα σημείο αλλα ακουγα πιο μπροστά τουφεκιές, πάω εκει και πραγματικά είχε πουλιά. Είδα πολλά στην αρχή αλλα οχι σε βολές να τουφεκίσω τελικά μου πέρασαν κάποιες πήρα 6 στο χέρι και 2 χαμένες, κι εφυγα 11 η ωρα που παρεμπιπτοντως αντι να κοβουν πυκνωναν οι διελεύσεις με την ανάποδη απο την πρωινή πορεία! Ομως με περίμεναν για το τραπέζι της καθαρας Δευτερας κι εφυγα! Να σημειώσω πως οταν έφτασα στο Μοδι , αλλα και στο δρομο κοντα στο Ζελι, εβλεπα τσιχλες να ανεμιζουν. Εριξα με τη be diamond μερικα cheddite tordo που είχα κι εμεινα ικανοποιημένος. Εύχομαι σε όλους υγεία και απο τα καρτέρια του χρόνου να μην λείψει κανείς!

Last edited:
Πέρασε και αυτή η χρονιά και επιβεβαίωσε το κάθε πέρσι και καλύτερα.Σιγουρα η όλη πολεμική δραστηριότητα έπαιξε το ρόλο μαζί με τον καλοκαιρινό ως επί το πλείστον καιρό.Πουλιά υπάρχουν και θα υπάρχουν το θέμα είναι αν θα μας προτιμούν ή όχι.Θα το μάθουμε σε βάθος χρόνου.Υγεια και καλή σαρακοστή φιλαράκια μου σε όλους και τις οικογένειές σας και μην απελπίζεστε ο καιρός περνάει γρήγορα και σύντομα θα έρθει η 20η Αυγούστου και θα τρέξουμε πάλι στα βουνά και στους κάμπους.Σοβαροτερο θέμα είναι ότι λιγοστέυουμε σαν οικογένεια λόγο της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρισκόμαστε παρά ότι δεν θα έχουμε θήραμα να κυνηγάμε ,νομίζω θα έρθουν εποχές που θήραμα θα έχει και κυνηγούς δεν θα έχει λόγο ερήμωσης των επαρχιών και χωριών .Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε το ελεύθερο 6 αμηνο που έρχεται.

Πέρασε και αυτή η χρονιά και επιβεβαίωσε το κάθε πέρσι και καλύτερα.Σιγουρα η όλη πολεμική δραστηριότητα έπαιξε το ρόλο μαζί με τον καλοκαιρινό ως επί το πλείστον καιρό.Πουλιά υπάρχουν και θα υπάρχουν το θέμα είναι αν θα μας προτιμούν ή όχι.Θα το μάθουμε σε βάθος χρόνου.Υγεια και καλή σαρακοστή φιλαράκια μου σε όλους και τις οικογένειές σας και μην απελπίζεστε ο καιρός περνάει γρήγορα και σύντομα θα έρθει η 20η Αυγούστου και θα τρέξουμε πάλι στα βουνά και στους κάμπους.Σοβαροτερο θέμα είναι ότι λιγοστέυουμε σαν οικογένεια λόγο της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρισκόμαστε παρά ότι δεν θα έχουμε θήραμα να κυνηγάμε ,νομίζω θα έρθουν εποχές που θήραμα θα έχει και κυνηγούς δεν θα έχει λόγο ερήμωσης των επαρχιών και χωριών .Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε το ελεύθερο 6 αμηνο που έρχεται.
Μακαρι του χρόνου να δουμε ωραία πραγματα … η Ισπανία αυτήν την στιγμή πνίγετε στα χιόνια και την κυχλα !!!!!! Πολύ φοβαμε ότι ο πόλεμος επεξε και αυτός τον ρόλο του μαζη με τον καιρό η άδεια για του χρόνου πρέπει να πέσουν στον μισό αν θελουμε κυνηγιτηκο μελλον

Και του χρονου με υγεια! Εχθες εκλεισε η σεζον ονειρικα. Πηγαμε μαζι με τα παιδια μας και εγινε τρελος χαβαλες. Η προβατινα και τα λουκανικα ηταν το τελειο κλεισιμο μιας ακομη χρονιας. Τωρα ολο τον Μαρτη, θα περνω ματι τα τσιχλακια στο βουνο, που ανενοχλητα πλεον, θα μου κουτσουλανε τις κυψελες. Υγεια πανω απ'ολα και τα καλυτερα ερχονται!

Κ του χρόνου με υγεία γιατί μετά κ τα σημερινά δυσάρεστα δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει...
Η Αρκαδία έσωσε την κατάσταση χαρίζοντας μερικά πολύ ωραία απογευματινά την τελευταία εβδομάδα ειδικά τις πρώτες μέρες που δεν υπήρχε ψυχή στα καρτερια... Εχθές ίσως η χειρότερη μέρα στους κισσούς με τα πουλιά με τη ζέστη να έχουν τραβήξει ψηλότερα... Το καλό καρτέρι πιασμένο εχτές από έναν μπάρμπα 80 χρόνων παρά τις 2 το μεσημέρι που ήμουν εκεί, η μουρλια τελικά δεν φεύγει όσα χρόνια κ αν περάσουν, μένει εκεί να μας τρώει όλους... Ωραία τελευταία εικόνα για φέτος...

Status
Not open for further replies.
Back