τα ξύλα που εκαψα φέτος σε ένα κανονικό χειμώνα θα τα έκαιγα σε 2 μήνες αντε 3....πλάκα πλάκα εφέτος είναι η μοναδική χρόνια όσο θυμάμαι που έβαλα μια φορά πετρέλαιο και αυτό δεν το έκαψα όλο....
τα ξύλα που εκαψα φέτος σε ένα κανονικό χειμώνα θα τα έκαιγα σε 2 μήνες αντε 3....πλάκα πλάκα εφέτος είναι η μοναδική χρόνια όσο θυμάμαι που έβαλα μια φορά πετρέλαιο και αυτό δεν το έκαψα όλο....
Ο Οβελιξ όλο αγριογούρουνα δεν τρώει ....Eιχαν τον Δρακουμέλ χαχαχα
αυτός τα κυνηγούσε.... αυτά δεν κυνηγούσαν εννοώ...Eιχαν τον Δρακουμέλ χαχαχα
Αγαπημενος Γαλάτης!!! δύο δύο τα τρώει και στην σούβλα κιόλας...Ο Οβελιξ όλο αγριογούρουνα δεν τρώει ....
Το κατάλαβα τι είπες....αυτός τα κυνηγούσε.... αυτά δεν κυνηγούσαν εννοώ...
Τ1 ή Τ2 ?
Τ1Τ1 ή Τ2 ?
Ε ναι.. Αλλά αυτός ήταν κυνηγός του πειρουνιου...Ο Οβελιξ όλο αγριογούρουνα δεν τρώει ....
Και στο ειπα μάθε να γεμιζεις να μην έχουμε ατυχήματα.....
Άσε βρε... αγοραστο ήταν απλά το φωτογράφισα έτσι ώστε να μην φαίνονται τα γράμματα. 28γραμμαρια ητανΕ ναι.. Αλλά αυτός ήταν κυνηγός του πειρουνιου...
Τα ωραιότερα κυνήγια τα έκανε ο Θλιμμένος μπουφος στην "περιπέτεια", από υδρόβια μέχρι τριχωτά...
Και στο ειπα μάθε να γεμιζεις να μην έχουμε ατυχήματα.....![]()
Το καταλάβαμε!Άσε βρε... αγοραστο ήταν απλά το φωτογράφισα έτσι ώστε να μην φαίνονται τα γράμματα. 28γραμμαρια ηταν
Κλασσικη περιπτωση των fiocchi T1...το ειχα παθει κι εγω οταν ειχα την SX3...
Τ1 ή Τ2 ?
Πόσες φορές το έχω πει ότι αυτούς (τους Τ1) δεν τους πάω με τίποτα !!! Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να κυκλοφορούν καθόλου ... Ναι είναι "οικονομικοί" , αλλά είναι και επιρρεπείς σε προβλήματα. Από αφλογιστίες, εμπλοκές σε αυτογεμή, καβάλλημα του εξολκέα, μέχρι αυτό το παραπάνω (το χειρότερο, αποκόλληση του πλαστικού σωλήνα) κλπ. Μπορεί να μη συμβαίνουν συχνά, ή μάλλον συμβαίνουν πολύ σπάνια, αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ... Οι μόνοι κάλυκες με τόσο χαμηλό μέταλλο που πιστεύω ότι δεν έχουν πρόβλημα είναι καποιοι αμερικανικοί, όπως π.χ. Winchester AA compression formed, που το πλαστικό πυθμένιο είναι διαμορφωμένο ενιαίο (μονοκόμματο) με το σωλήνα.
Εμένα μου είναι συμπαθητικοί οι κάλυκες με 8mm μεταλλο κ ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι...Πόσες φορές το έχω πει ότι αυτούς (τους Τ1) δεν τους πάω με τίποτα !!! Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να κυκλοφορούν καθόλου ... Ναι είναι "οικονομικοί" , αλλά είναι και επιρρεπείς σε προβλήματα. Από αφλογιστίες, εμπλοκές σε αυτογεμή, μέχρι αυτό το παραπάνω (αποκόλληση του πλαστικού σωλήνα) κλπ. Μπορεί να μη συμβαίνουν συχνά, ή μάλλον συμβαίνουν πολύ σπάνια, αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ... Οι μόνοι κάλυκες με τόσο χαμηλό μέταλλο που πιστεύω ότι δεν έχουν πρόβλημα είναι καποιοι αμερικανικοί, όπως π.χ. Winchester AA compression formed, που το πλαστικό πυθμένιο είναι διαμορφωμένο ενιαίο (μονοκόμματο) με το σωλήνα.
Με μόνο μειονέκτημα σε σχέση με τους ευρωπαϊκούς τη λίγο μικρότερη χωρητικότητα, λόγω κωνικότητας εσωτερικά και παχύτερου τοιχώματος προς τη βάση. Και ότι συνήθως δεν συνδυάζονται με ευρωπαϊκά βύσματα, για τον ίδιο λόγο ...