Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αγαπητέ Άρη, τελικά με τέτοιου τύπου σχόλια σου για τις πολυαγαπημένες μας τσιχλίτσες, διακρίνω ότι είσαι από τους πιο ''τσιχλο-καβλωμένους'' ή ''τσιχλο-καβλιάρηδες'' (ό,τι προτιμάς) από εδώ μέσα...!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα...
Φυσικά, βάζω ανετότατα και την αφεντιά μου μέσα σε δαύτους...!!! Εννοούνται αυτά... :p:p:p
Για καμιά τσιχλίτσα καλός είναι @aris_kalamata .yel. .

Αγαπητέ Άρη, τελικά με τέτοιου τύπου σχόλια σου για τις πολυαγαπημένες μας τσιχλίτσες, διακρίνω ότι είσαι από τους πιο ''τσιχλο-καβλωμένους'' ή ''τσιχλο-καβλιάρηδες'' (ό,τι προτιμάς) από εδώ μέσα...!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα...
Φυσικά, βάζω ανετότατα και την αφεντιά μου μέσα σε δαύτους...!!! Εννοούνται αυτά... :p:p:p
Αυτός Νικολάε είναι μέσα στην καύλα γενικότερα!!
Για κυνήγι...

Δεν υπάρχει καρτεριτζεις κυνηγός που να μην λατρεύει την κυχλα μόνο γουρουναδες /μπεκατσαδες& λαγαδεσ την σνομπάρουν 😊

Κ εγώ σας αγαπώ .love. νακιαμου... :p

Η τσιχλιτσα είναι ναρκωτικό όπως λέω... Μπορεί να ασχολούμαι μαζί της μόνο στα μπασίματα κ στο τέλος Φλεβάρη αλλά είναι ναρκωτικό... Δεν λέω όχι σε έναν καλό καρτέρι τσίχλας ποτέ...

Δεν υπάρχει καρτεριτζεις κυνηγός που να μην λατρεύει την κυχλα μόνο γουρουναδες /μπεκατσαδες& λαγαδεσ την σνομπάρουν 😊
Ναι καλά!!! Πριν βρωμίσει ο τοπος γουρούνια εδώ, με το που τελείωνε ο λαγός οι πιο πολλοί πηγαιναν σχεδόν καθημερινά στα απογευματινα. Τωρα πέφτουν στα γουρούνια οι πιο πολλοί αλλά πάνε και καρτερακι αρκετοί!

Το τσιχλοκυνήγι Ηλία ηταν , είναι κι θα είναι σχολείο για τους κυνηγούς.

Ενα τελευταίο βιντεάκι με ντουφεκιές Φεβρουαρίου στα τσιχλοκότσυφα.
Και του χρονου να ειμαστε καλα...
Τα λόγια είναι περιττά ωραίος Κυριάκο όπως πάντα σε παρακολουθούσα πολλά χρόνια πριν από τα video με το ψαροντούφεκο τελικά και στο κυνήγι δεν πας πίσω πάντα τέτοια!!!

Status
Not open for further replies.
Back