Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ποια είναι η πιθανότητα να τουφεκίσουμε τσίχλα αν πάμε στο καρτέρι το ερχόμενο ΣΚ στην Στερεά Ελλάδα;

10%
20%
30%
40%
50%
60%
80%
100%
???????
Το μυαλό και η καρδιά μου λένε 100%, αλλά το γούρι μου 0%.
Επειδή λοιπόν είμαι ένας σύγχρονος άνθρωπος του 21ου αιώνα, ψηφίζω 0%

Βαζεις και μηχανακι το βραδυ και πας με
3-4 αλλους και περπατας γραμμη σαν ομαδα αναζητησης καταζητουμενου;Αυτο κανεις;Ναι ετσι κανεις αριθμους.Αλλα δεν εισαι κυνηγος.Μην υποτιμας θηραματα και κυριως τους κυνηγους αυτων.
Εσυ αυτο καταλαβες?

Το μυαλό και η καρδιά μου λένε 100%, αλλά το γούρι μου 0%.
Επειδή λοιπόν είμαι ένας σύγχρονος άνθρωπος του 21ου αιώνα, ψηφίζω 0%
Καμιά καλή συνταγή για φυσίγγια έχει κάποιος? Έλεγα να κάνω τα 6άρια στιφάδο με τηγανιτά 9άρια ως γαρνιτούρα

Ποια είναι η πιθανότητα να τουφεκίσουμε τσίχλα αν πάμε στο καρτέρι το ερχόμενο ΣΚ στην Στερεά Ελλάδα;

10%
20%
30%
40%
50%
60%
80%
100%
???????
50% ψηφίζω εγώ αν και ο καιρός θα είναι αρκετά ζεστός αλλά πιστεύω ότι κάτι θα γίνει!!!
Εγώ Σάββατο πρωί κατευθείαν από τη δουλειά θα πάω το πρώτο μου καρτέρι για φέτος και Κυριακή για ψαροντούφεκο!!!

Το "μάζεψες"λίγο...🙂
Θα σου πω... Εμενα η τσιχλα μ' αρεσει 14-15-16 Οκτωβριου. Να παω στο χωριο μου στο Πωγωνι! Ξες που ειναι το Πωγωνι? Να κανω αυτα τα τρια κυνηγακια στα μπασιμοκαρτερα, να ριξω 6 με 8 κουτακια μπιτουρμπο 8,5 νουμερο διαλεχτες τουφεκιες με το toz και τερμα.

Θα σου πω... Εμενα η τσιχλα μ' αρεσει 14-15-16 Οκτωβριου. Να παω στο χωριο μου στο Πωγωνι! Ξες που ειναι το Πωγωνι? Να κανω αυτα τα τρια κυνηγακια στα μπασιμοκαρτερα, να ριξω 6 με 8 κουτακια μπιτουρμπο 8,5 νουμερο διαλεχτες τουφεκιες με το toz και τερμα.
Φίλε σορυ τραβάς 36 γραμμάρια στη τσίχλα;

Status
Not open for further replies.
Back