Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Λοιπον παλικαρια αμεση ενημερωση απο φιλους λαγαδες 100% αξιοπιστους. Ειδαν τσιχλες να περνανε παλι σημερα. Αλλα το πραγματικα απιθανο ειναι οτι σηκωσαν μπεκατσα σε πευκωτο 600 μετρα απο το σπιτι μου!!!! Περιεργα πραματα φετος....... Δεν λενε μαλακιες.

Λοιπον παλικαρια αμεση ενημερωση απο φιλους λαγαδες 100% αξιοπιστους. Ειδαν τσιχλες να περνανε παλι σημερα. Αλλα το πραγματικα απιθανο ειναι οτι σηκωσαν μπεκατσα σε πευκωτο 600 μετρα απο το σπιτι μου!!!! Περιεργα πραματα φετος....... Δεν λενε μαλακιες.
Δεν ειναι παραξενο
Απο πολυ νωρις ξεκινησαν ολες οι μετακινησεις φετος

Εγιναν περασματα Σεπτεμβρη που σε εμας τα βλεπαμε οκτωβριο

Έχω βγάλει και εγώ μπεκατσα 3 Οκτωβρίου μιτσο καθολου περιεργο

ΤΙ ΕΊΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑ... 🙃🙃🙃🤪🤪🤪

ΤΙ ΕΊΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑ... 🙃🙃🙃🤪🤪🤪
Ακριβως το ιδιο ειπα και εγω στο τηλεφωνο. Ελα , μου λεει ενημερωση , για τσιχλες θα μου πεις του λεω, αστο τις ακουσα και μεσανυχτα και ξημερωμα. Ποιες τσιχλες μου λεει ρε , μπεκατσα πισω απο το σταβλο σου σηκωσαμε!!!

Ακριβως το ιδιο ειπα και εγω στο τηλεφωνο. Ελα , μου λεει ενημερωση , για τσιχλες θα μου πεις του λεω, αστο τις ακουσα και μεσανυχτα και ξημερωμα. Ποιες τσιχλες μου λεει ρε , μπεκατσα πισω απο το σταβλο σου σηκωσαμε!!!

Μήτσο ξεκινάωωωωω....
🐎🐎🐎🐎

Δημητριε σου ευχομαι μια φανταστικη τσιχλοχρονια!!! Να μη προλαβαινεις να γεμιζεις...
View attachment 80291
Τι ήθελα και τον ανέφερα σκατα στα μούτρα μου ρε
Άρε πτανα γκαντεμιά εγώ σε διώχνω και σύ με ακολλουθας
Και με πέρνει ένας φιλος μου λέει θα ανέβεις σήμερα πάνω η αύριο
Γιατί ρε του λέω
Ε θα ερθει ο Μητσοτάκης
Δεν έρχομαι καθόλου δε ξέρω τι άλλο θα συμβεί

Status
Not open for further replies.
Back