Άσε γάμα τα. Μου εχει βγει το ονομα.Κανονισε να πας παλι Ανατολικά και να μπαινουν δυτικά..
Δεν θα το αντεξω![]()
Μου στέλνουν πμ παιδιά απο δω και με ρωτανε πού θα παω για να το αποφυγουν.
Άσε γάμα τα. Μου εχει βγει το ονομα.Κανονισε να πας παλι Ανατολικά και να μπαινουν δυτικά..
Δεν θα το αντεξω![]()
Με φώναξε κανείς;Μη την λες αυτή τη λέξη ! ... θα ξωκείλουμε πάλι![]()
Ακριβός, στο καρτέρι που πηγαίνω από νότια μπαίνουν.Ναι!
Πάνε από θάλασσα και με το ξημέρωμα βλέπουν ότι δεν προλαβαίνουν να την περάσουν και γυρίζουν στην στεριά.
Η"ουρά"του περάσματος...
Τα πολλά ταξίδεψαν όλη τη νύχτα και τράβηξαν νότια...
Ανάλογα σε ποιο σημείο είσαι καρτέρι τα βλέπεις να έρχονται από νότια, νοτιοανατολικα,ανατολικά.
Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτηΜε φώναξε κανείς;
Τι να κάνω; Είχα έμπνευση! Σχετικά με τις τσίχλες, που λες να πας αύριο;Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη![]()
Όχι μην τα κρατάς ,να εκφράζεσαιΤι να κάνω; Είχα έμπνευση!
Πες αύριο Φυλή να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω.Άσε γάμα τα. Μου εχει βγει το ονομα.
Πες θα κάτσω να κοιμηθώ και μια μέρα ! .... να πάρουν όλοι τα βουνά !Άσε γάμα τα. Μου εχει βγει το ονομα.
Αραξέτην στα Μεσόγεια....κ θα κοιμηθεις κ οταν ξυπνήσεις, κυνηγάς....χε χε.Ρεπό αυριο και είμαι πτωμα, τι διαολο να κάνω, να πάω Μεσόγεια ή να την αράξω;
Να πας ..Ρεπό αυριο και είμαι πτωμα, τι διαολο να κάνω, να πάω Μεσόγεια ή να την αράξω;
Μεσόγεια!Ρεπό αυριο και είμαι πτωμα, τι διαολο να κάνω, να πάω Μεσόγεια ή να την αράξω;
Μην φυγεις πριν τις 9μιση. Χθες η πρωτη μου περασε 8:20 νομιζω. Ουτε μαυρες ειδα το πρωι ουτε τιποτα.Καλημέρα απο Μεσόγεια. Προς το παρον δεν έχω δει τίποτα ( και ουτε πρόκειται προφανώς).
Αυτος ο καιρος μου αρεσει για μπασίματα τσίχλας...Ανατολή στο τσιχλοκάρτερο. Καλημέρα σε όλους.
Αρκει να εχει μπασιμο τσιχλας....Αυτος ο καιρος μου αρεσει για μπασίματα τσίχλας...
Έξω είσαι;;;Αρκει να εχει μπασιμο τσιχλας....