Κάτι έγινε και σήμερα λιγότερα από χτες τα πουλια έκοψαν μαχαίρι της 9
Πόσες είδες Ηλία?Κάτι έγινε και σήμερα λιγότερα από χτες τα πουλια έκοψαν μαχαίρι της 9
Αρκετά δεν της μετράω!!!! Σαν ένα καλούτσικο περασμα 5/6 πουλια ο καθένας βαρέσαμεΠόσες είδες Ηλία?
Και που το ξέρεις με παρακολουθείς203!
3 μπροστά και καμιά 200αρια πιο πίσω...![]()
Ναι αμέ!Και που το ξέρεις με παρακολουθείς![]()
Αρκετά δεν της μετράω!!!! Σαν ένα καλούτσικο περασμα 5/6 πουλια ο καθένας βαρέσα
χαλασες και εση φιλεμου γιανηηηηη,,απο μπεκατσας το γυρισες τσιχλαςςςςΚαλησπέρα αγόρια μου.
Λίγα πράγματα πάλι σήμερα,μπασιμο χωρίς τέμπο, αλλά κατάφερα 9 στο χέρι ενώ έχασα 2 δυστυχώς, η μία πάλι σκαλωσε...δεν είχα αστοχίες, μόνο 2 κιχλες κλαμπανισα, η μία βέβαια πέναλτι χωρίς τερματοφύλακα.....για να μου υπενθύμιση ότι όλα χάνονται......με ένα όπλο σήμερα που σημαίνει πολλά για μένα, το μπαικαλ του συγχωρεμενου του πατέρα μου. Λάμπρο tordo,και παρόλη τη μούχλα όλα τα πουλιά σεκα....... καλή συνέχεια αγόρια μου.
View attachment 80907
συμμορφωσου συνάδελφε…θα σου κόψω κληση για παραβίαση προσωπικον δεδομένωνΝαι αμέ!![]()
Όπως είπες φίλε Σάκη μου, κάθε πράμα στο καιρό του....να πάω για μπεκάτσα; που ρε φίλε με 30°, όοοοοοοοοταν βρέξει και όοοοοοοοοταν πέσει ψυχρα βλέπουμε....... εξάλλου φίλε ναι μεν αρρώστιεα οι μπεκατσουλες μοθ αλλά αγαπάω και τις κιχλιτσες .....χαλασες και εση φιλεμου γιανηηηηη,,απο μπεκατσας το γυρισες τσιχλαςςςς![]()
![]()
ωμορφω κυνηγι και η τσιχλα ρε φιλεμου γιαννη δεν λεωωωω,,,αλα με αυτες της ζεστες που εχουμε ακωμη επραιπε να κυνηγαμε τρυγονιααααΌπως είπες φίλε Σάκη μου, κάθε πράμα στο καιρό του....να πάω για μπεκάτσα; που ρε φίλε με 30°, όοοοοοοοοταν βρέξει και όοοοοοοοοταν πέσει ψυχρα βλέπουμε....... εξάλλου φίλε ναι μεν αρρώστιεα οι μπεκατσουλες μοθ αλλά αγαπάω και τις κιχλιτσες .....![]()
Ώπα ρε ΣούπερμανΕλαααα!!
Μια χαρά ξεχωριζουν!![]()
Δεν τα ξεχωρίζεις λεβεντακο μου?Ώπα ρε Σούπερμαν![]()
Και ας εχω τωρα πια 2 σπρινγκερ.Σαν τα λαμπραντορ υπακοη και απορτ δενννννν εχει..Εδώ βάζω στα τρυγόνια skeet, τα sporting στα μπασιματα μου φαίνονται μια χαρά νορμάλ.
Ο σκυλακος είναι πραγματικός άρχοντας του σπιτιού, του βουνού και του λογγου
View attachment 80898View attachment 80899View attachment 80900
Έκανες τίποτα σήμεραΚαι ας εχω τωρα πια 2 σπρινγκερ.Σαν τα λαμπραντορ υπακοη και απορτ δενννννν εχει..
Δεν πηγα σημερα την καταλαβα την δουλεια.Ενας φιλος πηγε 1 εκανε καμια 30αρια ειδε συνολο.Ε
Έκανες τίποτα σήμερα
Εγγλέζικο κυνήγι κάνατε ΔημήτρηΚαι εμας οι περισσοτερες πιασμενες ηταν. Περναγε ο τσοπανης με το κοπαδι πισω απο το μεγαλο πευκοδασος και μας τις εφερνε. Εξαιτιας του βγηκε ο μεζες. Να ναι καλα ο ανθρωπος! Οι συναδελφοι που ηταν απο την αλλη μερια, ειδανε το πολυ 10 πουλια, που πιασαμε την κουβεντα, φευγοντας.