Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα αγόρια μου.
Λίγα πράγματα πάλι σήμερα,μπασιμο χωρίς τέμπο, αλλά κατάφερα 9 στο χέρι ενώ έχασα 2 δυστυχώς, η μία πάλι σκαλωσε...δεν είχα αστοχίες, μόνο 2 κιχλες κλαμπανισα, η μία βέβαια πέναλτι χωρίς τερματοφύλακα.....για να μου υπενθύμιση ότι όλα χάνονται......με ένα όπλο σήμερα που σημαίνει πολλά για μένα, το μπαικαλ του συγχωρεμενου του πατέρα μου. Λάμπρο tordo,και παρόλη τη μούχλα όλα τα πουλιά σεκα....... καλή συνέχεια αγόρια μου.
IMG_20231015_123720.jpg

Αρκετά δεν της μετράω!!!! Σαν ένα καλούτσικο περασμα 5/6 πουλια ο καθένας βαρέσα

Καλησπέρα αγόρια μου.
Λίγα πράγματα πάλι σήμερα,μπασιμο χωρίς τέμπο, αλλά κατάφερα 9 στο χέρι ενώ έχασα 2 δυστυχώς, η μία πάλι σκαλωσε...δεν είχα αστοχίες, μόνο 2 κιχλες κλαμπανισα, η μία βέβαια πέναλτι χωρίς τερματοφύλακα.....για να μου υπενθύμιση ότι όλα χάνονται......με ένα όπλο σήμερα που σημαίνει πολλά για μένα, το μπαικαλ του συγχωρεμενου του πατέρα μου. Λάμπρο tordo,και παρόλη τη μούχλα όλα τα πουλιά σεκα....... καλή συνέχεια αγόρια μου.
View attachment 80907
χαλασες και εση φιλεμου γιανηηηηη,,απο μπεκατσας το γυρισες τσιχλαςςςς .yel. .yel.

χαλασες και εση φιλεμου γιανηηηηη,,απο μπεκατσας το γυρισες τσιχλαςςςς .yel. .yel.
Όπως είπες φίλε Σάκη μου, κάθε πράμα στο καιρό του....να πάω για μπεκάτσα; που ρε φίλε με 30°, όοοοοοοοοταν βρέξει και όοοοοοοοοταν πέσει ψυχρα βλέπουμε....... εξάλλου φίλε ναι μεν αρρώστιεα οι μπεκατσουλες μοθ αλλά αγαπάω και τις κιχλιτσες .....😁😁😁😁😁👍👍👍👍👍

Όπως είπες φίλε Σάκη μου, κάθε πράμα στο καιρό του....να πάω για μπεκάτσα; που ρε φίλε με 30°, όοοοοοοοοταν βρέξει και όοοοοοοοοταν πέσει ψυχρα βλέπουμε....... εξάλλου φίλε ναι μεν αρρώστιεα οι μπεκατσουλες μοθ αλλά αγαπάω και τις κιχλιτσες .....😁😁😁😁😁👍👍👍👍👍
ωμορφω κυνηγι και η τσιχλα ρε φιλεμου γιαννη δεν λεωωωω,,,αλα με αυτες της ζεστες που εχουμε ακωμη επραιπε να κυνηγαμε τρυγονιαααα .think. .my man.

Εδώ βάζω στα τρυγόνια skeet, τα sporting στα μπασιματα μου φαίνονται μια χαρά νορμάλ.

Ο σκυλακος είναι πραγματικός άρχοντας του σπιτιού, του βουνού και του λογγου
View attachment 80898View attachment 80899View attachment 80900
Και ας εχω τωρα πια 2 σπρινγκερ.Σαν τα λαμπραντορ υπακοη και απορτ δενννννν εχει..

Και εμας οι περισσοτερες πιασμενες ηταν. Περναγε ο τσοπανης με το κοπαδι πισω απο το μεγαλο πευκοδασος και μας τις εφερνε. Εξαιτιας του βγηκε ο μεζες. Να ναι καλα ο ανθρωπος! Οι συναδελφοι που ηταν απο την αλλη μερια, ειδανε το πολυ 10 πουλια, που πιασαμε την κουβεντα, φευγοντας.
Εγγλέζικο κυνήγι κάνατε Δημήτρη :)
Με παγάνα του συμπαθούς τσοπάνη..shake hands.
Είδατε η συνεργασία με τοπικούς παράγοντες πως αποδίδει?;)

Εγω φέτος σε 3 εξοδους εχω βαρεσει περισσότερες απο περυσι με 14 εξοδους.
Έχει ξεκινήσει καλα η χρονια .
Οτι κουνηθεί μεχρι Τεταρτη μεσα στην ανταρα και το κρυο απο πανω
Ιδικα φασες πιστευω θα φανουν..
.. Μετά οκ παμε για νεκρη περιοδο..Αλλα το ειχαμε πει μερες τωρα , οπότε θεωρω οτι δεν επεσε κανενας απο τα σύννεφα..

Ειμαι σίγουρος ομως βλέποντας την πορεια του κρυο και στις 2 κατεβάσιες που εκανε ,οτι με το πρωτο γυρισμα που θα κανει θα γινει ιστορικο περασμα..

Εδω θα ήμαστε να δουμε...

Status
Not open for further replies.
Back