Ρε Σάκη προχθές δεν έγραφες ότι δεν τουφεκας τα κοτσύφια και χθες τους έκοψες τον σπόρο;χθεσινο απογευματινο καρτερακι απο της 6ωρα αρχησανε να παιζουνε τα τσιχλονιααα αλα ψιλομενες σε κοπαδακια 7 8 10 πουλια ,,δεν σηκωνες τουφεκι εκη πανωμωλις αρχησε να σουρουπονη αρχησανε τα γουσταααα περνωντας στα 10μετρα πανω μου δεν πρωλαβενα να τουφεκαω τα πουλια περνουσανε δεξιαμου και αριστεραμου 3 4 5 μαζι βεβαια κρατουσα τα βολικα χωρις ασκωπες τουφεκιεςςς διωτι εκανα και απωρτ
τελικα 5 στο χερι και 3 χαμενα μεσα σε ελιες,,,τα 28γρ ρουμελιωτις ξυριζανε κοντρααα πωλη το γουσταρισα το φυσιγκη δουλευωνταστο στην καραμπινα με κυλινδρο παντααα
ιδωμεν και σημερα το απογευμα
![]()
μεσα στο σχεδων σκοταδι ρε φιλαρακιμου δεν ξεχωριζης την τσιχλα απο τον κοτσιφααααΡε Σάκη προχθές δεν έγραφες ότι δεν τουφεκας τα κοτσύφια και χθες τους έκοψες τον σπόρο;
Πλάκα κάνω εννοείται. Σιγά σιγά θα αρχίσουν να πιάνουν περισσότερα πουλιά και θα περνάνε τα απογεύματα.
Ελαααα!!μεσα στο σχεδων σκοταδι ρε φιλαρακιμου δεν ξεχωριζης την τσιχλα απο τον κοτσιφαααα![]()
ετσι λες εσηηη;;; μπας και δεν βλεπω καλααααα εκηνη την ωρα βγαινουνε και η νυχτεριδεςςςςΕλαααα!!
Μια χαρά ξεχωριζουν!![]()
Καμμία σχέσηΚεντρική Εύβοια αισθητά λιγότερες τσίχλες από χθές. Πολύ λίγες και μακρυνές. Τουλάχιστον από το δικό μου καρτέρι, διότι τριγύρω άκουσα πολλές τουφεκιές.
Και επειδή πολύ αισιόδοξους σας βλέπω, και τα ξόρκια παν να ακυρωθούν, πέρυσι τέτοια εποχή νομίζω είχε περισσότερες τσίχλες το συγκεκριμένο τριτο-τέταρτο μοναχικό καρτέρι μου.
Έλα ρε αντρικο τρέλανε μας!!!σήμερα δεν πέταγε ούτε σπίνος 2 τσίχλες είδα και έναν μαύρο δεν πετούσε τίποτα.
View attachment 80901
τίποτα μην φανταστείς το 3ρι της είναι σαν να ρίχνεις με ασσο.Έλα ρε αντρικο τρέλανε μας!!!
Άσε! Το έχω φανταστεί!τίποτα μην φανταστείς το 3ρι της είναι σαν να ρίχνεις με ασσο.
Που ήσουνΜαυρομάτι είδα καμια 10 αρια συνολικά απ αυτές που είχε η περιοχή μου πέρασαν 2 καλά πηρα τη μια κι αλλη μια ο πατέρας μου οι πρώτες τις χρονιάς!
Αντρικο άμα δεν σου κάνει να μου το στείλεις σε μένα!χθες βάρεσα μια τσίχλα στα 57 βήματα με 24ρια και κάπνισε κιόλας αλλά θέλω χρόνο ακόμα για να βγάλω άποψη θα δειξει.