Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
χθεσινο απογευματινο καρτερακι απο της 6ωρα αρχησανε να παιζουνε τα τσιχλονιααα αλα ψιλομενες σε κοπαδακια 7 8 10 πουλια ,,δεν σηκωνες τουφεκι εκη πανω:( μωλις αρχησε να σουρουπονη αρχησανε τα γουσταααα περνωντας στα 10μετρα πανω μου δεν πρωλαβενα να τουφεκαω τα πουλια περνουσανε δεξιαμου και αριστεραμου 3 4 5 μαζι βεβαια κρατουσα τα βολικα χωρις ασκωπες τουφεκιεςςς διωτι εκανα και απωρτ.hair. τελικα 5 στο χερι και 3 χαμενα μεσα σε ελιες,,,τα 28γρ ρουμελιωτις ξυριζανε κοντρααα πωλη το γουσταρισα το φυσιγκη δουλευωνταστο στην καραμπινα με κυλινδρο παντααα;) ιδωμεν και σημερα το απογευμα;)
Ρε Σάκη προχθές δεν έγραφες ότι δεν τουφεκας τα κοτσύφια και χθες τους έκοψες τον σπόρο; .yel.
Πλάκα κάνω εννοείται. Σιγά σιγά θα αρχίσουν να πιάνουν περισσότερα πουλιά και θα περνάνε τα απογεύματα.

Βλέπω ότι κι εσύ με τα 28αρια κατεβάζεις κυδώνια, ρόδια και τσίχλες! Καλοφαγωτα...
Ο σκύλος σου πάντως άρχοντας!
Εδώ βάζω στα τρυγόνια skeet, τα sporting στα μπασιματα μου φαίνονται μια χαρά νορμάλ.

Ο σκυλακος είναι πραγματικός άρχοντας του σπιτιού, του βουνού και του λογγου
IMG_20231015_113228.jpgIMG_20231014_211135.jpgIMG-476c81e4439a54bb9f9350d55e636a99-V.jpg

Ρε Σάκη προχθές δεν έγραφες ότι δεν τουφεκας τα κοτσύφια και χθες τους έκοψες τον σπόρο; .yel.
Πλάκα κάνω εννοείται. Σιγά σιγά θα αρχίσουν να πιάνουν περισσότερα πουλιά και θα περνάνε τα απογεύματα.
μεσα στο σχεδων σκοταδι ρε φιλαρακιμου δεν ξεχωριζης την τσιχλα απο τον κοτσιφαααα:(

Κεντρική Εύβοια αισθητά λιγότερες τσίχλες από χθές. Πολύ λίγες και μακρυνές. Τουλάχιστον από το δικό μου καρτέρι, διότι τριγύρω άκουσα πολλές τουφεκιές.
Και επειδή πολύ αισιόδοξους σας βλέπω, και τα ξόρκια παν να ακυρωθούν, πέρυσι τέτοια εποχή νομίζω είχε περισσότερες τσίχλες το συγκεκριμένο τριτο-τέταρτο μοναχικό καρτέρι μου.

Κεντρική Εύβοια αισθητά λιγότερες τσίχλες από χθές. Πολύ λίγες και μακρυνές. Τουλάχιστον από το δικό μου καρτέρι, διότι τριγύρω άκουσα πολλές τουφεκιές.
Και επειδή πολύ αισιόδοξους σας βλέπω, και τα ξόρκια παν να ακυρωθούν, πέρυσι τέτοια εποχή νομίζω είχε περισσότερες τσίχλες το συγκεκριμένο τριτο-τέταρτο μοναχικό καρτέρι μου.
Καμμία σχέση

χθες βάρεσα μια τσίχλα στα 57 βήματα με 24ρια και κάπνισε κιόλας αλλά θέλω χρόνο ακόμα για να βγάλω άποψη θα δειξει.
Αντρικο άμα δεν σου κάνει να μου το στείλεις σε μένα! .big smile.,δεν κάνει αυτό, βαράει μακριά.

Ακετα κοπαδακια σημερα στην Κομοτηνη μαλλον κανουν σταση .Αλλα το περιεργο ολα απο βουλγαρια και οχι απο την θαλασσα που μπαινουν συνηθως...Λογικα Δευτερα η Τριτη θα εχει μπασιματακι στην Αττικη..Καλες τουφεκιες..

Status
Not open for further replies.
Back