Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν ξέρω που κυνηγάς, αλλά Αττικοβοιωτία που κυνηγάω, τα πουλιά έρχονται σχεδόν πάντα όπως και σε εσάς, από Νότο προς Βορρά. Πιστεύω πως αλλάζουν κατεύθυνση, όταν νοιώσουν ότι κάπου πρέπει να σταματήσουν, γιατί ο αντίθετος άνεμος τα βοηθάει στην ήπια πτήση, για να ελέγξουν και στην προσγείωση.
Τις εχεις ακουσει πως βουτανε το ξημερωμα μεσα στο δασος;; Λες και πεφτει βομβα απο αεροπλανο σφυριζουν !! Λες να θελουν πολυ χωρο για προσγειωση ;

6:50 παρκαρωντας μου περασε καπρι τερας 2 μετρα απο τον προφυλακτηρα...
Κατεβαινω με το ξαδερφακι , καφεδακι , τσιγαρο και κουβεντα περι του καπρου.
7:05 ακουμε φυσημα και μουγκρητο και μας σκανε 10 σκροφες θεριες!!! Εβαλα μονοβολα αλλα δεν εριξα γιατι ειχαν ανοιξει αρκετα.
Παμε στο καρτερι και πιανουμε με προσοχη μην μας την πεσει κανα γρουνι παλι.
Μεχρι τις 9 ειχαμε παρει απο 1....Σκορπια πουλια ψηλωμενα. Παμε αμαξι να πιουμε τον καφε και να φυγουμε. Και αρχιζουν να φαινονται 2 3 μαζι σε καλο υψος... Μεχρι τις 10:30 καναμε αλλες 10 και φυγαμε. 60-70 πουλακια τα ειδαμε και ενα κοπαδακι με 8 κυργιαρες. Μυγες κουνουπια σε αφθονια...
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

3 ατομα σημερα κεντρικη ευβοια 9 πουλια σε πουλια ντοπια,απο περασμα τιποτα, οι εβδομαδα αυτη νομιζω τελειωσε,πιανει τους 30 βαθμους απο πεμπτη και το σαββατο ενισχυονται πολλυ οι νοτιαδες σε ιονιο και αιγαιο,για την επομενη δεν ξερω,αλλα δεν εχω καλο προαισθημα!

Γλιτώσαμε τη φόλα το Σαββατοκύριακο τη φάγαμε τη Δευτέρα.Μια τουφεκια, ενα κιλό κουλουράκια και ένα κιλό ζυμάρι για καμιά τηγανοπιτα.View attachment 80951
Καλητερο από τσίχλες.γευμα με αυτά στο βουνό όλα τα λεφτά

Καμία 10ρια τσίχλες φάνηκαν πρωί πρωί μετά κόψανε τελείως τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα έχει και νοτιαδουρα με πολύ υγρασία αύριο πάλι και έχει ο Θεός!!!View attachment 80952View attachment 80953
Πες μας τώρα ότι και η φάσσα έπεσε με Japan skeet ... να καραφλιάσουνε μερικοί - μερικοί !!! ;) 👍
.sarcastic..big smile.

Την Φασσα που την βρήκες? Την έβγαλες από την τσέπη!?
Φέτος δεν έχω παράπονο από τής φασσες με έχει πάει πολύ καλά από την έναρξη μέχρι τώρα είμαι γύρω στις 85 φασσες μέχρι τώρα δεν τα ανεβάζω όλα μην πέσει κράξιμο 🤭 φέτος κάνουν πολλές μετακινήσεις από την Τουρκία έρχονται τό πρωί καί μετά πάνε για κουρνια πάλι Τουρκία

η greystone τι λέει ειδες καμια διάφορα σε σχεση με αλλα όπλα?
δεν ξερω ακόμα!!! εχω πάρει μακρινά πούλια αλλά εχω πάρει και με τα αλλα μου οπλα επίσης μακρινά πουλιά, αυτο που βλέπω όμως είναι οτι βγάζει δόντια στα ψηλά σκάγια και στις χαμηλες γομώσεις με πολύ δύναμη κρούσης ακουω τα σκάγια της όταν σκάνε πάνω στο πουλί στις μακρινές ντουφεκιές και μικρότερες προσκοπευσεις κατι που εχω συναντήσει μονο σε τσοκ φρένου, θελω χρονο ακομα για να βγαλω ολοκληρωμενη άποψη σίγουρα ντουφεκει κάπως αφύσικα στενά με το 3ρι της τα αλλα δεν τα εχω δοκιμάσει ακόμα.

Καμία 10ρια τσίχλες φάνηκαν πρωί πρωί μετά κόψανε τελείως τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα έχει και νοτιαδουρα με πολύ υγρασία αύριο πάλι και έχει ο Θεός!!!View attachment 80952View attachment 80953
Μπράβο ρε μάγκα μπιμπελό ο εργαλος.shake hands.

Status
Not open for further replies.
Back