Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια χαρά είσαι, τουλάχιστον κάνεις την βόλτα σου το απόγευμα και όλο και κάτι περνάει.Φετος εγώ δεν έχω κάτσει απογευματινό ακόμα.
Δεν χάνεις και κάτι.Ειδικά,φέτος, με του κωλονοτιάδες όσα 28 σχεδόν έχω ρίξει και δεν φταίνε τα γρ είναι ζωντανά.Και σήμερα 2 τις έτρεχα σαν τον βέγγο.Ήταν κοντά μία την τουφέκησα πιο πάνω από το κεφάλι μπας και την ζαλήσει το 《ωστικό κύμα》αλλά πήγαινε σαν τον μπολτ....

Δεν χάνεις και κάτι.Ειδικά,φέτος, με του κωλονοτιάδες όσα 28 σχεδόν έχω ρίξει και δεν φταίνε τα γρ είναι ζωντανά.Και σήμερα 2 τις έτρεχα σαν τον βέγγο.Ήταν κοντά μία την τουφέκησα πιο πάνω από το κεφάλι μπας και την ζαλήσει το 《ωστικό κύμα》αλλά πήγαινε σαν τον μπολτ....
Θα κρυώσει ο καιρός και θα βελτιωθεί η κατάσταση στα καρτερια. Με τα συγκεκριμένα 28αρια έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος φέτος,έχω κρατήσει κάποια κουτάκια να τα δοκιμάσω και σε πιο κρύο καιρό.

Απογεματινό καρτεράκι και σήμερα, μετά την χτεσινή αποχή εξαιτίας του δυνατού κωλοαέρα...
Περάσανε πολλά τσιχλάκια από τις 16:55 μέχρι τις 17:20 και κατάφερα, σε γρήγορο ρυθμό βολών-γεμίσματος, να ρίξω κάτω 18 τσιχλίτσες, εκ των οποίων έβαλα στο γιλεκάκι μου τις 15!
Πολύ όμορφα ήτανε κι ας έφαγα και λίγη βροχούλα, αλλά και ριπές αέρα...
Πάντως τα 28ρια J&B του Τσιπούρα σε 9 νουμεράκι, τις ξέρεναν τις τσιχλούλες ακόμα και πολύ ψηλά, παρά την υπερβολική υγρασία εφόσον έβρεχε...
Τελικά, εάν η ντουφεκιά πάει εκεί που πρέπει, το τσιχλάκι έρχεται κάτω με ό,τι καιρό...! Πάντα με τίμια και σωστά φτειαγμένα φυσιγγάκια...!

Έχει και 32αρια καταπληκτικά ο Ανδρέας.Και ο άλλος ο J & B πολύ καλό.
Οταν περνάω από Χαλκίδα τα βρίσκω στον Παπακωνσταντίνου.
Τι σας έχει πιάσει με τα 28αρια ?
Αλογόμυγες Αυγουστιατικες θα κυνηγήσουμε ?
Πόσο τα βρίσκεις;

Νομιζω ότι το 30αρι είχε 6.40 και το
Comandos το είχα βρει κάτω από 7 ευρώ .Τώρα να ακριβηναν ?Μάλλον όχι .
Όλα έχουν πάρει την ανηφόρα παντού
Να μειώθηκαν ήθελες να πεις.Ευχαριστώ Γιώργο.Τα φυσίγγια του Τσιπούρα είναι προσεγμένα και ποιοτικά.Από καιρό θέλω να πάρω μία κούτα για λαγό όταν τα βρω!

Απογεματινό καρτεράκι και σήμερα, μετά την χτεσινή αποχή εξαιτίας του δυνατού κωλοαέρα...
Περάσανε πολλά τσιχλάκια από τις 16:55 μέχρι τις 17:20 και κατάφερα, σε γρήγορο ρυθμό βολών-γεμίσματος, να ρίξω κάτω 18 τσιχλίτσες, εκ των οποίων έβαλα στο γιλεκάκι μου τις 15!
Πάντως τα 28ρια J&B του Τσιπούρα σε 9 νουμεράκι, τις ξέρεναν τις τσιχλούλες ακόμα και πολύ ψηλά, παρά την υπερβολική υγρασία εφόσον έβρεχε...
Τελικά, εάν η ντουφεκιά πάει εκεί που πρέπει, το τσιχλάκι έρχεται κάτω με ό,τι καιρό...! Πάντα με τίμια και σωστά φτειαγμένα φυσιγγάκια...!
Τις τσάκισες εφέτος!!!

... τις 3 που έχασες τις έψαξες αρκετά ; ... αν τις είχες βρει και αυτές, θα είχες κάνει ατομικό ρεκόρ! :)

Και το 30αρι του ξεραίνει τις κυριαρινες.Αμαν Νικολαε.Ενα βαγόνι τσίχλες έχεις βαρεσει εφέτος.

Χθεσινό απογευματινό, καμιά 10αριά εθεάθησαν σε διάφορες αποστάσεις, 3 εβλήθησαν, μία κατερρίφθη και ανευρέθη ακολούθως!
Χαρτούτσια Ρουμελιώτης 30. (παραλιακή Φωκίς)
@Νικόλαος Ρεντίφης θα μας κολλήσεις λαϊκοκαθαρεύουσα και θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες, αν μας ξεφύγουν και παραέξω!
1638556144324.jpg

μόλις γύρισα από Μέγαρα,κτήμα Ευθυμία, Αγία Άννα,και πέριξ,δύο πουλιά πήραμε,είδαμε σύνολο καμιά 10ριά
Αυριο λογο τενοντίτιδας στον δεξι αστραγαλο μαλλον θα την βγαλω με επισκεψη στο σκοπευτήριο στον Ασπροπυργο, και απογευμα ελεγα για κανα καρτερακι απο εκεινη την πλευρά... Πριν κανα μηνα ειχε πουλάκια αλλα τωρα ετσι οπως τα περιγραφεις προβληματιστηκα...
Ειναι και αυτη η Αττικη προβλημα, αντε να μαρτυρήσει κανείς απογευματινο καλο καρτερι...

Status
Not open for further replies.
Back