Πατριωτη τι την μαζεψεs την τελευταια ? Τωρα μπορει να καουν ολεs στο ψησιμο .Γρουσουζικος αριθμος, χθες απογευμα 1 ωρα περπατημα και μιση ωρα καρτερι!!!
Ηλπιζα ναβρω και τις αλλες 4 που πεσανε, αλλα δεν...Πατριωτη τι την μαζεψεs την τελευταια ? Τωρα μπορει να καουν ολεs στο ψησιμο .
Καρτέρι Τάσο;Αναχώρηση υπό βροχή, με το ίδιο σκηνικό σε όλο το δρόμο μέχρι και τη Δήμαινα όπου ευτυχώς όταν έφτασα κατά τις 7 παρα είχε κόψει εντελώς. Από άλλους κυνηγούς ούτε ένας! Μέχρι και τις 10 και μισή που ξεκίνησε πάλι να βρέχει (το windy επαληθεύτηκε) και την κοπάνησα, το πολύ να είδα σε σύνολο κοντά μακριά 30-40 πουλιά. Ο μεζές πάντως βγήκε με 1 τραυματία να μένει πίσω και 1 με τάσεις αυτοκτονίας που εξακολουθεί να τις έχει. Άιντε να δούμε πότε θα χειμωνιάσει για τα καλά, αυτή η μούχλα δεν υποφέρεται για πολύ ακόμα.
Κώστα αν αναφέρεσαι στα Μέγαρα είναι χιλιοκυνηγημένα τα πουλιά. Κάθε απόγευμα γίνεται χαμός στα καρτέρια και περπατητά τα σαββατοκύριακα. Αν δεν κρυώσει ο καιρός να κατέβουν νέα πουλιά δύσκολα θα αλλάξει η εικόνα.Καλημέρα. Στο ίδιο μέρος που την Κυριακή βαρεσαμε 20, σήμερα 6 με το ζόρι. Πολύ τρομαγμενα και κυνηγημένα, σηκώνονται απ τα 100 μέτρα και δεν κλείνονται με τπτ. Αυτά.
Λογικό να φοβηθεί ο κόσμος με αυτό τον καιρό. Μόνο καρτέρι, άλλαξα 3 μπροστινά πόστα αφού όλα ήταν ελεύθερα. Συμπληρώνω ότι εκεί όταν έχει τον κόσμο που συνήθως έχει, όχι για περπατητό αλλά θέση να πεις ότι αλλάζεις παίζει να σε σκαγιάσουν. Παραμαζεύει λαό αλλά έλα που δεν ξέρω άλλα μέρη για καρτεράτο της προκοπής.Καρτέρι Τάσο;
Με όπλα φαντάζομαι θα γινόταν καλύτερο παιχνίδι. Φοβήθηκαν πολλοί τον καιρό σήμερα και δεν το επιχείρησαν.
Να βρίσκεις, να τα παίρνεις κι ας είναι και 13. Εμένα μου έλειψε ο άσσος!Γρουσουζικος αριθμος, χθες απογευμα 1 ωρα περπατημα και μιση ωρα καρτερι!!!
Όχι δεν αναφέρομαι στα Μέγαρα. Για μανδρα/μάγουλα σε κάτι αγριελιες πριν το Τιτάν έλεγα. Δεν πήγα Μέγαρα γτ θα ήταν κουραστικό με τόση λάσπη που θα έχει.Κώστα αν αναφέρεσαι στα Μέγαρα είναι χιλιοκυνηγημένα τα πουλιά. Κάθε απόγευμα γίνεται χαμός στα καρτέρια και περπατητά τα σαββατοκύριακα. Αν δεν κρυώσει ο καιρός να κατέβουν νέα πουλιά δύσκολα θα αλλάξει η εικόνα.
Θα χουν οργωσει εκει τωρα κιολας...λασπη και φουλ κουτσουλια πεταμένη απο τα κοτετσαδικα!!! Μια ομορφια!Όχι δεν αναφέρομαι στα Μέγαρα. Για μανδρα/μάγουλα σε κάτι αγριελιες πριν το Τιτάν έλεγα. Δεν πήγα Μέγαρα γτ θα ήταν κουραστικό με τόση λάσπη που θα έχει.
Δημαινα το προηγουμενο ΣΚ πρωινο καρτερι εκανε ενας φιλος αρκετα πουλακια, αλλα ειχε κυνηγους στις ελιες και παιζανε τα πουλια...Λογικό να φοβηθεί ο κόσμος με αυτό τον καιρό. Μόνο καρτέρι, άλλαξα 3 μπροστινά πόστα αφού όλα ήταν ελεύθερα. Συμπληρώνω ότι εκεί όταν έχει τον κόσμο που συνήθως έχει, όχι για περπατητό αλλά θέση να πεις ότι αλλάζεις παίζει να σε σκαγιάσουν. Παραμαζεύει λαό αλλά έλα που δεν ξέρω άλλα μέρη για καρτεράτο της προκοπής.
Παιδιά καλημέρα και καλό Σ/Κ!
Καμιά κοκκινούλα (turdus iliacus) καρπώθηκε κανείς...;
Ρωτάω, διότι στα τελευταία μου απογευματινά ακούω από καμία τέτοια και μάλιστα πριν μερικές ημέρες είδα και 2 μπουλουκάκια πολύ ψηλωμένα από δαύτες...
Πάντως το μόνο σίγουρο, πως έκαναν κι αυτές την εμφάνισίν τους... Λίγες ίσως ακόμη, αλλά κατέφθασαν και δαύτες!
Πού θα μου πάει; Θα το φάει το κεφάλι της καμία απ' τα σκαγάκια μου...!![]()