+1Σουβλάκια και ύπνο.
+1Σουβλάκια και ύπνο.
Πάπρικα να βάλω;
Έφυγαν ? Απαράδεκτο.Εχασες διπλό μεζέ.Πάνε καμία 10 χρόνια στο Χιλιομόδι πάνω από τις γραμμές του τρένου ακριβώς.Καθομαι μπροστά από τα κυπαρίσσια και πίσω μου ένα υπερυψωμένο κτήμα με ελιές γυαλί σκέτο.Ξηλωνεται μια τσίχλα από κάτι αμπέλια και έρχεται...Τις ρίχνω μία... Πέφτει ξερή.Περναει η ώρα και μου λέει η μαυρομαγατα...Δεν πας να την πάρεις... Ανεβαίνω πάνω και ψάχνω.Βρε εδώ ήταν...Δεν μπορεί! Ξαφνικά βλέπω την τσίχλα να περπατάει με την πλάτη και τα φτερά ανοιχτά στο έδαφος.Παω πιο κοντά και βλέπω ότι είχε πέρα από την δική της ουρά άλλη μία ποντικού.Απο την στιγμή που την είχε δαγκώσει ο μάγκας του την άφησα να την πάει όπου αυτός νομίζει.
Αν εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε Σαββατο και Κυριακη...πονταρε Κυριακη...Είμαι ανάμεσα σε Ξηρονομη, Τανάγρα, Μέγαρα και ύπνο. Ακούω προτάσεις χαχα
δωσε καυτερο να γουσταρουμε μπιλαρα!!!Πάπρικα να βάλω;
υπο αυτο το πρισμα μπουζουκιαΑν εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε Σαββατο και Κυριακη...πονταρε Κυριακη...
Αν μπορεις ομως βγες και τις δυο μερες, γιατι σημερα ειμαστε αυριο δεν ειμαστε!
Πολυ σωστή τοποθέτηση...απο μενα +1000υπο αυτο το πρισμα μπουζουκια
Δεν γίνεται να πας Κυριακή καλύτερα για περπατητο στην Τριάδα να πιάσουμε κάνα ύψωμα στα Καθενιωτικα μπας και ανεμίσει τίποτα ?Πήγα καρτερι και το εκαψα και αυτό! 2/2....
Άμα δεν βρέχει το πρωι , περπατητο μέχρι να βρεξει!!!
Αν κρίνω απο την περασμένη Κυριακή θα έχει κόσμο στους Καθενους γιατί έπεσαν αρκετές τουφεκιές. Οπότε νομίζω κάτι θα παιξει! Και την Κυριακή περπατητο θα παω!Δεν γίνεται να πας Κυριακή καλύτερα για περπατητο στην Τριάδα να πιάσουμε κάνα ύψωμα στα Καθενιωτικα μπας και ανεμίσει τίποτα ?
Μέγαρα για να σου φανεί μικρότερη η φόλαΕίμαι ανάμεσα σε Ξηρονομη, Τανάγρα, Μέγαρα και ύπνο. Ακούω προτάσεις χαχα
Γύρνα πλευρό....χα χα χα....Είμαι ανάμεσα σε Ξηρονομη, Τανάγρα, Μέγαρα και ύπνο. Ακούω προτάσεις χαχα
ορτύκι είναι όπως είπε και ο Βασίλης , ο συγκυνηγός μου είναι ότι πιο κωλόφαρδο υπάρχειΩραίος!
Πάνω από το σήμα της Skoda δεύτερο πουλί προς τα δεξιά τί είναι; Κοτσυφίνα και φαίνεται έτσι λόγω φωτός;
έχω ρίξει 4 κουτάκια ,,ωραίο φυσίγγι καλά σκοτώματα αλλά είναι νευρικό δεν είναι imperial falcocci που και τα τρία αυτά έχουν ακριβώς ίδιες γεμισιές στα πάντα,,,το Αρτεμις είναι πατημένο πιο κάτω κάτι σαν το ισπανικό imperialδεν δοκιμασες καθολου τα καινουργια?
Χόρτασα ύπνο σήμερα! Πάρα πολύ ωραία!Γύρνα πλευρό....χα χα χα....