Veni, vidi, vici δεν παίζεσαι Γρηγόρη!Γρήγορο πρωινό για μαύρες πριν την αναχώρηση για Αθήνα. 8 πουλάκια. Εχει βάλει νεα πουλιά... Sx3, lambro skeet, brain bell και Pluto ο συνδυασμός της επιτυχίας.
View attachment 41135View attachment 41136
Η πληροφορία τους ήρθε από θηροφύλακα ότι το κυνήγι εκεί επιτραπεί από εχθέςφιλε στην λιχαδα εισαι σιγουρος οτι επιτρεπεται γιατι ειμαι μονιμοσ κατοικος και νομιζω οτι δεν εχει αρθει η απαγορεση για παρτε καν τηλ σε συλλογουσ η θηροφιλακη
Χαλάλι τα αίματα. Σπουδαίο αποτέλεσμα. Πάντα άξιος!!!Ααααααααχχχχχ το ευχαριστηθηκα!!!! Αν δεν είχε τον κωλοαερα το πρωι σε μισή ώρα θα ειχα όριο με μαύρες.....
Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90'. Ψάχνοντας 4 πουλιά που τα είχε πετάξει ο αέρας σε κάτι αγριλιες με σκινους απο κατω , σηκώθηκε η κυρία και πήγε και έπεσε σε ένα τεράστιο βατο ζωντανη. Ματωσα για να την βγαλω....View attachment 41165View attachment 41167
Nα είσαι καλά και εύχομαι ανάλογες καρπωσεις και για εσενα Leon!!! Ειλικρινά το χάρηκα πολύ σήμερα , ακόμα και το αρκετό κλαμπανι!!!Χαλάλι τα αίματα. Σπουδαίο αποτέλεσμα. Πάντα άξιος!!!
Δυστυχώς για λόγους ανωτέρας βίας βρίσκομαι στην Αθήνα εδώ και 10 ημέρες. Πρώτα ο Θεός ελπίζω να είμαι στα μέρη μας την Τετάρτη και να μπορέσω να πάω και εγώ.Nα είσαι καλά και εύχομαι ανάλογες καρπωσεις και για εσενα Leon!!! Ειλικρινά το χάρηκα πολύ σήμερα , ακόμα και το αρκετό κλαμπανι!!!
Λογικα εχει βαλει πουλια παντου. Παρα πολλα κοτσύφια ειδα σημερα που δεν είναι και κλασσικό μέρος για αυτά εκεί που πηγα. Επίσης να πω ότι ερχοντουσαν ψηλωμενα πουλιά από την θάλασσα μετά τις 9 ειδικά και ανέβαιναν κόντρα στον αερα.Δυστυχώς για λόγους ανωτέρας βίας βρίσκομαι στην Αθήνα εδώ και 10 ημέρες. Πρώτα ο Θεός ελπίζω να είμαι στα μέρη μας την Τετάρτη και να μπορέσω να πάω και εγώ.
σ.σ. Δυτικά της Χαλκίδας (Δροσιά, Λουκίσια, Ριτσώνα) ακούγεται τίποτα. Απομονώθηκα.
Μπράβο Δημήτρη! Και την προηγούμενη φορά back to back τις είχαμε πάρει τις μπεκάτσες!Ααααααααχχχχχ το ευχαριστηθηκα!!!! Αν δεν είχε τον κωλοαερα το πρωι σε μισή ώρα θα ειχα όριο με μαύρες.....
Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90'. Ψάχνοντας 4 πουλιά που τα είχε πετάξει ο αέρας σε κάτι αγριλιες με σκινους απο κατω , σηκώθηκε η κυρία και πήγε και έπεσε σε ένα τεράστιο βατο ζωντανη. Ματωσα για να την βγαλω....View attachment 41165View attachment 41167
Back to back μονο εσεις κ ο θρυλος!!Ετσι μπραβο βαλτε κ καμια μακρομυτα να ομορφαινει το μπουκετοΜπράβο Δημήτρη! Και την προηγούμενη φορά back to back τις είχαμε πάρει τις μπεκάτσες!
Ωραιος, αλλά έπρεπε να κάνεις κ ενα βίντεο με το δικαννο.........Μερικές τουφεκιές ακόμη!
Αηδια αυτοι οι ανθρωποι ρε φιλε ομωςΓνήσιο hot dog...![]()
Ναι.Αηδια αυτοι οι ανθρωποι ρε φιλε ομως