Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
φιλε στην λιχαδα εισαι σιγουρος οτι επιτρεπεται γιατι ειμαι μονιμοσ κατοικος και νομιζω οτι δεν εχει αρθει η απαγορεση για παρτε καν τηλ σε συλλογουσ η θηροφιλακη
Πρωτη φορα ακουω για απαγορευση στην Λιχαδα! Μηπως εννοεις αν ειναι χιονισμενα?

Κι εμείς δεν ξέραμε σήμερα που να πάμε και τελικά ανεβήκαμε Πελασγία. Το πρωινό καρτερι δεν απέδωσε, με μια ωρίτσα περπατητό όμως συν τις πρωινές 14 εγώ κι 8 ο φίλος. Δοκίμασα με το δίκαννο τα nsi euròpa 8 1/2 και είχα και τα cheddite tordo 8 αρια και τα 2 εξαιρετικά. Έριξα και μερικά imperial αλλα δεν έχω βγάλει συμπέρασμα, σίγουρα όμως πιο σκληρό απ τα άλλα 2.

Μαλακάσα μέχρι λίγο πριν την Τιθορέα το χιόνι είναι ακόμα σε απίστευτες ποσότητες
Σημερα περασα απο ΕΟ Αθηνών-Λαμιας, και το χιονι εχει λιώσει σχεδον παντού, εως και το Βαθυ που εριξα αγκυρα....:rolleyes:
Τελοσπαντων εν τελει αν και χθες το βραδυ πιστευα οτι θα φαω φολα με τα χιονισμενα, στο Βαθυ δεν υπηρχε σχεδον τιποτα...Τα πουλια στην αρχη με επαιζαν καλα στο περπατητο, γιατι ήμουν και μονος ...ξαφνικα ομως ξεκινησαν κατι καρτερατα τσιχλακια και ευχαριστήθηκα τουφεκιες με το Brain ΤΜ..αυτο το τσοκακι το χω λατρέψει απο τα μπασιματα...μιλαμε για αντιαεροπορικες βολες...ειχα και αρκετα κλαμπανια, αλλα ακομα κ ετσι καποιες τουφεκιες ηταν απο αυτες που σου μενουν ρε παιδια... Ουσιαστικα το πανηγύρι ηταν για 1.5 ωριτσα και καταφερα 18 πουλάκια. Το πυρομαχικο κλασσικος Κενταυρος σε silver 32 στην αρχη και μετα 28γραμμαρια...

Ταλαιπωρία σήμερα λες κ ήμουν στην Αττική οδό αποκλεισμένος.Τρεχαμε να πιάσουμε πρωινό καρτέρι κ ενώ έχουμε μπει στον χωματόδρομο τίγκα στο χιόνι σκάει το σωληνάκι του παραφλου που πάει στην πολλαπλή. Παλευαμε καμία ώρα να το βγάλουμε αλλά να μη μπαίνει χέρι με τπτ στο σημείο. Τελικά πήρα την οδική αλλά σιγά μη ξεμπερδευαμε.Λογω πρωτοκόλλου κορονοιου δεν μπορούσε να μας πάρει μαζί ο οδηγός κ ψάχναμε να βρούμε τρόπο να γυρίσουμε. Τελικά ήρθαμε με ράδιο ταξί από δερβενοχωρια. Είχαμε κ άλλα απρόοπτα αλλά μη μακρυγορω. Να θυμηθώ ποιος μου έκανε ποδαρικό να μην τον ξαναβάλω στο σπίτι μου όλα ανάποδα αυτό το μήνα ρε

Ωραιος, αλλά έπρεπε να κάνεις κ ενα βίντεο με το δικαννο.........
Είδα κ στο πρηγουμενο βίντεο ότι σε βόλεψε το ψαλίδι στον καθαρισμό......
Έχω πάρει κάποια πλάνα και με το δίκαννο, αλλά θα το ανεβάσω αργότερα, όταν το φτιάξω..
Όχι μόνο με βόλεψε αλλά αγόρασα και καλύτερο ψαλίδι κουζίνας, να σαι καλά

Ταλαιπωρία σήμερα λες κ ήμουν στην Αττική οδό αποκλεισμένος.Τρεχαμε να πιάσουμε πρωινό καρτέρι κ ενώ έχουμε μπει στον χωματόδρομο τίγκα στο χιόνι σκάει το σωληνάκι του παραφλου που πάει στην πολλαπλή. Παλευαμε καμία ώρα να το βγάλουμε αλλά να μη μπαίνει χέρι με τπτ στο σημείο. Τελικά πήρα την οδική αλλά σιγά μη ξεμπερδευαμε.Λογω πρωτοκόλλου κορονοιου δεν μπορούσε να μας πάρει μαζί ο οδηγός κ ψάχναμε να βρούμε τρόπο να γυρίσουμε. Τελικά ήρθαμε με ράδιο ταξί από δερβενοχωρια. Είχαμε κ άλλα απρόοπτα αλλά μη μακρυγορω. Να θυμηθώ ποιος μου έκανε ποδαρικό να μην τον ξαναβάλω στο σπίτι μου όλα ανάποδα αυτό το μήνα ρε
Ω ρε φιλε ταλαιπωρια! Συγγνώμη δεν μπορουσατε να κατσετε ουτε πισω στο αμαξι σας μεσα??? Ολο μαλακιες με αυτον τον κορωνοιο....

Ω ρε φιλε ταλαιπωρια! Συγγνώμη δεν μπορουσατε να κατσετε ουτε πισω στο αμαξι σας μεσα??? Ολο μαλακιες με αυτον τον κορωνοιο....
Όχι Στεφ απαγορεύεται μας το απέκλεισε ρητά. Βασικά στο τηλ με ρώτησε πόσοι είμαστε κ μου είπε ψάξτε τρόπο να γυρίσετε γιατί δεν μπορώ να σας πάρω. Πήρα κάτι δικούς μου κυνηγούς αλλά είχανε πάει σε άλλα μέρη κ δεν βόλευε. Να φύγει κ να μην ξανάρθει αυτός ο μήνας, κάτι ο κορονοιος που κόλλησαν στο μαγαζί όλοι κάτι ή κακοκαιρία που δεν δουλέψαμε ήρθε κ αυτό να κλείσει ωραία. Άστα Κουλη λέμε κ κλαίμε

Σημερα περασα απο ΕΟ Αθηνών-Λαμιας, και το χιονι εχει λιώσει σχεδον παντού, εως και το Βαθυ που εριξα αγκυρα....:rolleyes:
Τελοσπαντων εν τελει αν και χθες το βραδυ πιστευα οτι θα φαω φολα με τα χιονισμενα, στο Βαθυ δεν υπηρχε σχεδον τιποτα...Τα πουλια στην αρχη με επαιζαν καλα στο περπατητο, γιατι ήμουν και μονος ...ξαφνικα ομως ξεκινησαν κατι καρτερατα τσιχλακια και ευχαριστήθηκα τουφεκιες με το Brain ΤΜ..αυτο το τσοκακι το χω λατρέψει απο τα μπασιματα...μιλαμε για αντιαεροπορικες βολες...ειχα και αρκετα κλαμπανια, αλλα ακομα κ ετσι καποιες τουφεκιες ηταν απο αυτες που σου μενουν ρε παιδια... Ουσιαστικα το πανηγύρι ηταν για 1.5 ωριτσα και καταφερα 18 πουλάκια. Το πυρομαχικο κλασσικος Κενταυρος σε silver 32 στην αρχη και μετα 28γραμμαρια...
Το πρωί δύο bell στο 828 και σαρωσα ότι πρόλαβα να τουφεκισω με 28άρια piston skeet νο9. Αν δεν ειχαν τον αερα στον κωλο τα πουλια 8μιση θα ημουν στο σπιτι για υπνο. Μετά Mr και tm με csb32 Ρουμελιώτη νο8 και εβγαλα μερικές εντυπωσιακές βολές πραγματικά οριακές. Όντως το tm είναι κορυφή , δύο κοτσύφια τους έριξα για πλάκα και μου έπεσε το σαγόνι!!!

Ξέχασα να δώσω συγχαρητήρια στον μουρλιακα που τουφεκισε μπεκατσα το χάραμα και ούρλιαζε : την πηρα Γιάννη την πηρααααα!!! Επίσης συγχαρητήρια στα 3 παρταλια που έκαναν περπατητο σε μέρος που είχε 50-60 ανθρώπους στα καρτερια και τουφεκουσαν στο ύψος του κεφαλιού μας. Τα άκουσαν τα καντήλια τους από εμένα και άλλους δύο συναδελφους.

Ααααααααχχχχχ το ευχαριστηθηκα!!!! Αν δεν είχε τον κωλοαερα το πρωι σε μισή ώρα θα ειχα όριο με μαύρες.....
Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90'. Ψάχνοντας 4 πουλιά που τα είχε πετάξει ο αέρας σε κάτι αγριλιες με σκινους απο κατω , σηκώθηκε η κυρία και πήγε και έπεσε σε ένα τεράστιο βατο ζωντανη. Ματωσα για να την βγαλω....View attachment 41165View attachment 41167
Πολύ ωραίος, μπράβο!!! Στο είχα πει ότι θα σπάσεις το ρεκόρ!!!

Μονο μαυρα σημερα...οι τσιχλες δυστυχως ελαχιστες και σε περπατητό πολυ αγριεμενες,δε πλησιαζονται με τιποτα...θελει ατομα,μονος δε γινεται δουλεια.Ευτυχως εχει κοτσυφια τα οποια ειναι καχυποπτα μεν, λιγο πιο "προσβασιμα" δε.Στα καρτερια,πολυ φτωχεια.....

Πολύ ωραίος, μπράβο!!! Στο είχα πει ότι θα σπάσεις το ρεκόρ!!!
Ακόμα μια θέλω!!! Με πάει ζουμί φετος!!! Και αυτή ήμουν πολύ τυχερος. Πρώτον γιατί σηκώθηκε κάθετα και της έριξα σε ασφαλές ύψος και δεύτερον που την εβγαλα απο τον βατό γιατί ηταν ζωντανή και έσερνε. Δεν το συζητάω ότι θα τον έκοβα όλον για να μην πάει χαμένο τέτοιο πουλι!!!

Πήγα και εγώ ένα περπατητό προτού φύγω για Αθήνα.Πήγαινα σε ένα μέρος που με έμαθε ο πατέρας μου και κρατάει μπεκάτσες με χιόνια στα ψηλά.Μόλις πάω να παρκάρω να σου μπροστά ένας ξένος με πολύ λίγα πουλιά αλλά μπεκάτσα πάνω του.Τι να κάνουμε με πρόλαβαν και χωρίς σκυλί.Βγήκε και ο άλλος ψουψου του είπες για την μπεκάτσα έλεγε τον άκουσα...Ακριβώς ξέρω που την βάρησαν αλλά τον ρώτησα και έλεγε ψηλά πολυ ψηλά...Αι ρε μλκες λέω από μέσα μου...Σούπερ πυρκάλ λέει έριχναν και πυρκάλ είναι δυνατόν να μας προδώσει;;Τελοσπάντων, τράβηξα για αλλού το όριο ήρθε αλλά δεν βρήκα τις άλλες.Καλά ήταν! IMG_20220130_182736.jpgScreenshot_20220130-201129_Samsung Health.jpg

Ααααααααχχχχχ το ευχαριστηθηκα!!!! Αν δεν είχε τον κωλοαερα το πρωι σε μισή ώρα θα ειχα όριο με μαύρες.....
Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90'. Ψάχνοντας 4 πουλιά που τα είχε πετάξει ο αέρας σε κάτι αγριλιες με σκινους απο κατω , σηκώθηκε η κυρία και πήγε και έπεσε σε ένα τεράστιο βατο ζωντανη. Ματωσα για να την βγαλω....View attachment 41165View attachment 41167
Πιάνεται τώρα η φώτο μου;;;!!! .yel.IMG_20220130_182728.jpg

Σα να έχουν εμφανιστεί πουλάκια αυτές τις μέρες. Περπατητό σήμερα 3 άτομα και έπιασα το όριο λίγο πριν τη δύση του ήλιου. Οι υπόλοιποι ήθελαν λιγες ακόμα αλλά ηταν ωραία μέρα για όλους.
Μπόνους μια μπεκατσούλα με το καλημέρα, στην πρώτη βατουριώνα αφου τουφέκισα 4-5 τσίχλες και ενώ ηταν στο 1 μέτρο σε σχεδόν πεντακάθαρο σημείο δεν πετάχτηκε τόση ώρα:eek:o_O
@Νικόλαος Ρεντίφης είδα απότι έγραφες οτι ρίχνεις τα nsi due japan και πήρα να τα δοκιμάσω και εγώ. Έπαθα πλάκα. Θα παω να πάρω 10άδα.20220130_141650.jpgScreenshot_20220130-202756_Gallery.jpg

Όχι Στεφ απαγορεύεται μας το απέκλεισε ρητά. Βασικά στο τηλ με ρώτησε πόσοι είμαστε κ μου είπε ψάξτε τρόπο να γυρίσετε γιατί δεν μπορώ να σας πάρω. Πήρα κάτι δικούς μου κυνηγούς αλλά είχανε πάει σε άλλα μέρη κ δεν βόλευε. Να φύγει κ να μην ξανάρθει αυτός ο μήνας, κάτι ο κορονοιος που κόλλησαν στο μαγαζί όλοι κάτι ή κακοκαιρία που δεν δουλέψαμε ήρθε κ αυτό να κλείσει ωραία. Άστα Κουλη λέμε κ κλαίμε
Παναγιώτη έπεσες σε μαλακα τέλος πάντων αν με έπαιρνες τηλ δε πήγα πουθενα το πρωί θα ρχομουν να σας πάρω .Πήγα ένα απογευματινό Μέγαρα με το Βασίλη πήραμε από 4/5 πουλάκια ο καθένας κάπως έτσι πήγαν όλοι δεν είδα κάτι τραγικό να πήρε κάποιος ποιο τυχερός 10 δύσκολα .

Πήγα και εγώ ένα περπατητό προτού φύγω για Αθήνα.Πήγαινα σε ένα μέρος που με έμαθε ο πατέρας μου και κρατάει μπεκάτσες με χιόνια στα ψηλά.Μόλις πάω να παρκάρω να σου μπροστά ένας ξένος με πολύ λίγα πουλιά αλλά μπεκάτσα πάνω του.Τι να κάνουμε με πρόλαβαν και χωρίς σκυλί.Βγήκε και ο άλλος ψουψου του είπες για την μπεκάτσα έλεγε τον άκουσα...Ακριβώς ξέρω που την βάρησαν αλλά τον ρώτησα και έλεγε ψηλά πολυ ψηλά...Αι ρε μλκες λέω από μέσα μου...Σούπερ πυρκάλ λέει έριχναν και πυρκάλ είναι δυνατόν να μας προδώσει;;Τελοσπάντων, τράβηξα για αλλού το όριο ήρθε αλλά δεν βρήκα τις άλλες.Καλά ήταν! View attachment 41230View attachment 41231
Δεν θα ανεβαίνεις Σ/Κ ρε για καμία τουφεκια??? Αθήνα θα είσαι οχι Αλεξανδρούπολη!!!! Θα καθαρίζει και το κεφάλι και θα αποδιδεις καλύτερα στην εξεταστική!!!!

Δεν θα ανεβαίνεις Σ/Κ ρε για καμία τουφεκια??? Αθήνα θα είσαι οχι Αλεξανδρούπολη!!!! Θα καθαρίζει και το κεφάλι και θα αποδιδεις καλύτερα στην εξεταστική!!!!
Μπα, καλά ήταν φέτος! Μόνο αν μου στείλει ο φίλος ο Γιώργος και πάμε καμιά μακρινή εξόρμηση!

Μπα, καλά ήταν φέτος! Μόνο αν μου στείλει ο φίλος ο Γιώργος και πάμε καμιά μακρινή εξόρμηση!
Δεν νομίζω να το πίστεψες γιατί εγώ πάντως όχι!!! .sarcastic..yelling.

Νομίζω οτι με 4/5 πουλιά ο καθέ ένας απο εσάς είσασταν οι καλύτεροι , εγώ με ένα δυώρο περπατητό 6 και μετα στο απογευματινό καρτέρι κουλούρι τα πουλιά πετούσαν απο40 μέτρα και πάνω στην κυριολεξία δεν είδα ούτε ένα σε απόσταση βολής .Στα ευτράπελα της ημεράς ενω ήμουν στο απογευματινό καρτέρι ακούω απο ένα συνάδελφο πιο κατώ γιατί ρε φίλε δεν έριξες στον λαγό δεν τον είδες και του απαντάει ο άλλος ασε ρε φίλε τι έπαθα δεν είχα προλάβει να γεμίσω μολις τώρα ήρθα ,δεν παμε καλαααά. Υστερόγραφο Τα Μέγαρα πλεόν εχουν καεί κυνηγετικά εννοώ στα δεκαεπτά και πλέον χρόνια που τα επισκέπτομε τόσο πολύ κόσμο δεν έχω ξαναδει. Καλό βράδι σε όλους και συγνώμη για την πολυλογία.

Status
Not open for further replies.
Back