Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα βρηκα ενα φυσιγγι, παλιο. Γραφει πανω ΤΣΑΛΑΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΕΣ
Εχει και ενα τηλ. Ξερουμε κατι για αυτο? Παραμεριτες εδω σε εμας Ευβοια?
Το γνωρίζω πολύ καλά το φυσιγγι το έφτιαχνε ένα παλικάρι από τους Παραμεριτες είχε πάρει την μηχανή του Απόλλωνα από την Χαλκίδα οποίος τον ξέρει πού έβγαζε τα Diana αλλά τον έφαγε καί αυτόν όπως πολλούς άλλους το σύστημα που είτε λέγεται ακριβά προϊόντα είτε εμείς οι ίδιοι "να ψηφίσει και τού γειτονα η κατσίκα" γιατί από ότι θυμάμαι έβαζε καλά πράγματα . Εστελνε και Β.Ευβοια και εκεί έχω βρει τέτοια φυσίγγια.Δεν νομίζω να βγαίνουν ποια.

Το γνωρίζω πολύ καλά το φυσιγγι το έφτιαχνε ένα παλικάρι από τους Παραμεριτες είχε πάρει την μηχανή του Απόλλωνα από την Χαλκίδα οποίος τον ξέρει πού έβγαζε τα Diana αλλά τον έφαγε καί αυτόν όπως πολλούς άλλους το σύστημα που είτε λέγεται ακριβά προϊόντα είτε εμείς οι ίδιοι "να ψηφίσει και τού γειτονα η κατσίκα" γιατί από ότι θυμάμαι έβαζε καλά πράγματα . Εστελνε και Β.Ευβοια και εκεί έχω βρει τέτοια φυσίγγια.Δεν νομίζω να βγαίνουν ποια.
Πως τον λένε;

Last edited:
View attachment 41351
Καρφί απ' τη δουλειά, την ώρα της φωτό πέρασε ωραία η πρώτη, για να δούμε

Ωρέ γιατρέ μου, σε έχω ικανόν να φέρεις το όπλο και τα φυσίγγια μαζί σου εντός του ιατρείου σου εμφανώς...!!!
Δηλαδής, ακουμπησμένα απάνω στο γραφείο ή στο κρεβάτι της εξέτασης ας πούμε...!!!
Ή ακόμα-ακόμα κρεμασμένη η καραμπινούλα και η φουσεκοθήκη σου εις τον καλόγερο του ιατρείου...!!!
.sarcastic.

Last edited:
Ολο κατι τετοια λες και ξαφνικα να σου το μπουκετο στο κρεμασταρι!.big smile.
Κωλονοτια δυνατή μου έσπασε τα νεύρα! Βολιδες πέρναγαν τα ατιμα. Μου ήρθε και η έμπνευση να πάρω κάτι oscar nitro να φύγουν και τα ετρεχα ζωντανά τα πιο πολλα. Όχι πολλά πουλιά αλλά ικανοποιητικά. 20220201_184352.jpg

Απόλλων ειχαμε ρίξει κασονια με τον ξάδερφο και τον κουμπαρο! Με το που μας έβλεπε ο Νίκος άνοιγε η καρδιά του και μας είδε χύμα σε σακουλες δωράκι! Τώρα τα κομπρα ρε παιδια μια φορα ειχα πάρει κάτι καφέ και τα είχα ρίξει με το πλάγιο του πατέρα μου και δεν άνοιγε το οπλο και το ίδιο είχε πάθει και ένας φίλος με ένα πλάγιο παλι. Λες και έσκαγε φουρνελο ηταν.

Κωλονοτια δυνατή μου έσπασε τα νεύρα! Βολιδες πέρναγαν τα ατιμα. Μου ήρθε και η έμπνευση να πάρω κάτι oscar nitro να φύγουν και τα ετρεχα ζωντανά τα πιο πολλα. Όχι πολλά πουλιά αλλά ικανοποιητικά. View attachment 41363
Γύρω γύρω δεν μας είπες τι γινόταν έπεφταν τουφεκιές ή τίποτα;

Status
Not open for further replies.
Back