Με πρόλαβες στην διόρθωση οπότε ξαναρίξε ματιά.Όχι!
Έχω ξεχάσει το κωλοχαρτο![]()
Με πρόλαβες στην διόρθωση οπότε ξαναρίξε ματιά.Όχι!
Έχω ξεχάσει το κωλοχαρτο![]()
Βασίλη η καρεκλα απο συνέδριο ειναι?View attachment 41351
Καρφί απ' τη δουλειά, την ώρα της φωτό πέρασε ωραία η πρώτη, για να δούμε
Πέρασε ωραία, αλλά μετά από δύο βδομάδες το όπλο το νιώθω γκλίτσα!!Θα την έπαιρνες;;Χαμηλά είσαι;
Jumbo κάνα 10€Βασίλη η καρεκλα απο συνέδριο ειναι?
Μιναριστος φραπές σκέτος είναιΠηγες στο καρτερι με τσαι και καρτερας να ερθουν πουλια;
Κερασμενο στο χουν
![]()
Δεν πρόκειται να σηκωθούν Βασίλη με τη βροχή, θα μείνουν εκεί που είναιΜιναριστος φραπές σκέτος είναι
Έχει έναν κώλο ΝΑ δυναμίτη και ψιλοριχνει βροχή δεν περνάει ούτε τσωνι
Βγηκες αντι να εισαι δουλειαΜιναριστος φραπές σκέτος είναι
Το γνωρίζω πολύ καλά το φυσιγγι το έφτιαχνε ένα παλικάρι από τους Παραμεριτες είχε πάρει την μηχανή του Απόλλωνα από την Χαλκίδα οποίος τον ξέρει πού έβγαζε τα Diana αλλά τον έφαγε καί αυτόν όπως πολλούς άλλους το σύστημα που είτε λέγεται ακριβά προϊόντα είτε εμείς οι ίδιοι "να ψηφίσει και τού γειτονα η κατσίκα" γιατί από ότι θυμάμαι έβαζε καλά πράγματα . Εστελνε και Β.Ευβοια και εκεί έχω βρει τέτοια φυσίγγια.Δεν νομίζω να βγαίνουν ποια.Σημερα βρηκα ενα φυσιγγι, παλιο. Γραφει πανω ΤΣΑΛΑΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΕΣ
Εχει και ενα τηλ. Ξερουμε κατι για αυτο? Παραμεριτες εδω σε εμας Ευβοια?
Πως τον λένε;Το γνωρίζω πολύ καλά το φυσιγγι το έφτιαχνε ένα παλικάρι από τους Παραμεριτες είχε πάρει την μηχανή του Απόλλωνα από την Χαλκίδα οποίος τον ξέρει πού έβγαζε τα Diana αλλά τον έφαγε καί αυτόν όπως πολλούς άλλους το σύστημα που είτε λέγεται ακριβά προϊόντα είτε εμείς οι ίδιοι "να ψηφίσει και τού γειτονα η κατσίκα" γιατί από ότι θυμάμαι έβαζε καλά πράγματα . Εστελνε και Β.Ευβοια και εκεί έχω βρει τέτοια φυσίγγια.Δεν νομίζω να βγαίνουν ποια.
Ξέρω έναν από την περιοχή του φυσιγγίου και ήθελα να δω αν είναι αυτός!Γιατί φάκελο θα τού ανοίξεις? Χαχα
Μάλλον Θανάση.
Ευχαριστώ!Χρήστο μάλλον έτσι τον λένε δεν είμαι και σίγουρος.
Καιρός για να απολαύσεις ξένοιαστος το τσαγάκι ...Μιναριστος φραπές σκέτος είναι
View attachment 41351
Καρφί απ' τη δουλειά, την ώρα της φωτό πέρασε ωραία η πρώτη, για να δούμε
Απόλλων ειχαμε ρίξει κασονια με τον ξάδερφο και τον κουμπαρο! Με το που μας έβλεπε ο Νίκος άνοιγε η καρδιά του και μας είδε χύμα σε σακουλες δωράκι! Τώρα τα κομπρα ρε παιδια μια φορα ειχα πάρει κάτι καφέ και τα είχα ρίξει με το πλάγιο του πατέρα μου και δεν άνοιγε το οπλο και το ίδιο είχε πάθει και ένας φίλος με ένα πλάγιο παλι. Λες και έσκαγε φουρνελο ηταν.Το γνωρίζω πολύ καλά το φυσιγγι το έφτιαχνε ένα παλικάρι από τους Παραμεριτες είχε πάρει την μηχανή του Απόλλωνα από την Χαλκίδα οποίος τον ξέρει πού έβγαζε τα Diana αλλά τον έφαγε καί αυτόν όπως πολλούς άλλους το σύστημα που είτε λέγεται ακριβά προϊόντα είτε εμείς οι ίδιοι "να ψηφίσει και τού γειτονα η κατσίκα" γιατί από ότι θυμάμαι έβαζε καλά πράγματα . Εστελνε και Β.Ευβοια και εκεί έχω βρει τέτοια φυσίγγια.Δεν νομίζω να βγαίνουν ποια.
Γύρω γύρω δεν μας είπες τι γινόταν έπεφταν τουφεκιές ή τίποτα;Κωλονοτια δυνατή μου έσπασε τα νεύρα! Βολιδες πέρναγαν τα ατιμα. Μου ήρθε και η έμπνευση να πάρω κάτι oscar nitro να φύγουν και τα ετρεχα ζωντανά τα πιο πολλα. Όχι πολλά πουλιά αλλά ικανοποιητικά. View attachment 41363