Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα lambro A1 speciale (32gr) δεν λένε;
Δεν το έχω ρίξει.Ο φίλος ο Γιώργος τις προάλλες, που κάναμε περπατητό με αρκετό κρύο καιρό,με χιονόνερο και κατά τόπους χιόνι, έκλασαν μαλλί.Μην το παιδεύεις πολύ και ψάχνεσαι! Από τον ρουμελιώτη έχεις πάρει; Αν όχι για πάρε αν μπορείς τώρα να δεις αν σου έρχονται και από νέα σεζόν παραγγέλνεις αυτά που σου ταίριαξαν! Διπλά κερδισμένος θα είσαι!

Δεν είναι καλύτερη η granular από τη g3000 που την έχω δουλέψει πάρα πολύ παλαιότερα ,αλλά το πώς έχεις φτιάξει το φυσίγγι όταν έχεις 1.62/32 αν είχε 1.70/32 και τάπα Καλδάρα αντί γκουλαντι θα έβλεπες αλλά έργα και σκοτωματα .Αλλά άλλο ιδιογομωση άλλο εμπορικό .

Τάχει ρίξει ο ξάδελφος με την ςς καλό φυσίγγι αλλά αν σφίξουν οι καιροί .Τι γίνεται .Αυτά που ρίξαμε πριν δύο εβδομάδες στον άι Γιώργη Βοιωτίας με -5 βαθμούς .Εγώ έριχνα s4 και αυτός τα 33 hunting ανάμεικτα 8/9 μπορώ να πω ότι ανταπεξηλθαν αξιοπρεπώς στις συνθήκες αλλά ίδια τιμή με όσο είχα πάρει εγώ τα s4 γιατί να κάνω πειράματα λοιπόν .Αν δε ρίχνεις μακριά καλό είναι το 32αρι hunting με μισοταπο 9/10 ανάμεικτο ,αποτελεσματικό πολύ για τις μαύρες ειδικά με ανοιχτό τσοκ.
Δεν έχω υπόψη μου το 32αρι hunting. Ποιανού είναι;
Ψάχνω για επιλογές γιατί εδώ (Χαλκίδα) δεν βρίσκω ότι θέλω.

Δεν το έχω ρίξει.Ο φίλος ο Γιώργος τις προάλλες, που κάναμε περπατητό με αρκετό κρύο καιρό,με χιονόνερο και κατά τόπους χιόνι, έκλασαν μαλλί.Μην το παιδεύεις πολύ και ψάχνεσαι! Από τον ρουμελιώτη έχεις πάρει; Αν όχι για πάρε αν μπορείς τώρα να δεις αν σου έρχονται και από νέα σεζόν παραγγέλνεις αυτά που σου ταίριαξαν! Διπλά κερδισμένος θα είσαι!
Το έχω 1000ακούσει. Αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Να ζήσουμε του χρόνου....
3-4 κουτάκια θέλουμε ακόμα. Το J&B Light δεν με απογοήτευσε, απλά ήταν κατώτερο του Ισπανικού.

Το μόνο στάνταρ φυσίγγι για δύσκολες συνθήκες και νορμάλ αν μπορείς να το πληρώνεις για μένα s4 nsi 32 όπου σταματούν τα άλλα αρχίζει .Αλλά με νορμάλ καιρό γιατί να ρίχνεις ένα φυσιγγι ακριβουτσικο δεν υπάρχει λόγος.Ειδικα σε μικρά θηράματα
Σε κρύο και υγρασία την έχω βρεi με τα Sipe Nsi. Με τη Baikalάρα ασυναγώνιστα, με τη Impala δεν τα έχω ρίξει.

Σε κρύο και υγρασία την έχω βρεi με τα Sipe Nsi. Με τη Baikalάρα ασυναγώνιστα, με τη Impala δεν τα έχω ρίξει.
Παρεμφερεί με το s4 ίσως η sipe και καλύτερη σε κάποιες γομωσεις αλλά δεν τη συμπάθησα γιατί είναι αυστηρότερη στις καιρικές συνθήκες .

Σκατουλες αποψε. Χθες πέρασαν 100+ και πηρα 21. Σήμερα 10-12 φάνηκαν και πηρα 4. Μετακινούνται συνεχώς. Αύριο λέμε για παραθαλάσσια παλι...
Φιλαράκι άμα ήταν κάθε μέρα του αιγιαννιου θα χα γαμηθει στα δώρα.Οι τσίχλες είναι σαν τις γυναίκες όπου μαζεύονται πολλές τις κυνηγουν πολλοί και τη πουλευουν μετά όσες δεν υποκύψουν συν ότι αυτή την εποχή έχουν και τέτοιες τάσεις να παίρνουν το πουλο ανά τακτά χρονικά διαστήματα χαχαχα.

Φιλαράκι άμα ήταν κάθε μέρα του αιγιαννιου θα χα γαμηθει στα δώρα.Οι τσίχλες είναι σαν τις γυναίκες όπου μαζεύονται πολλές τις κυνηγουν πολλοί και τη πουλευουν μετά όσες δεν υποκύψουν συν ότι αυτή την εποχή έχουν και τέτοιες τάσεις να παίρνουν το πουλο ανά τακτά χρονικά διαστήματα χαχαχα.
Γιάννη με παραξένεψε που εξαφανίστηκαν μονομερα ρε συ. Τα πουλιά δεν τα εκαψα χθες. Έριξα σε αυτά που έπρεπε να ρίξω και το 60% πέρασε ατουφεκιστο και ηρεμο. Τέλος πάντων , πάμε για κάνα κρασάκι τωρα και να σχεδιάσουμε την αυριανή με την παρεα!

Το μόνο στάνταρ φυσίγγι για δύσκολες συνθήκες και νορμάλ αν μπορείς να το πληρώνεις για μένα s4 nsi 32 όπου σταματούν τα άλλα αρχίζει .Αλλά με νορμάλ καιρό γιατί να ρίχνεις ένα φυσιγγι ακριβουτσικο δεν υπάρχει λόγος.Ειδικα σε μικρά θηράματα
Για να είμαι ακριβής, πανω απο 6-7 βαθμους κελσιου το 28γραμμαρια δεν το αλλαζω με τπτ στην τσιχλα....παλια το κορόιδευα, τωρα πες η συνήθεια δεν ξερω, αλλα το παω γόνα...
Απο 5 και κατω αναλογα και της υγρασιας αρχιζουν τα τσαλιμακια και ετσι "ψαχνομαι"...
Παντως με το silver 32 σε 8 νουμερο εχω δει εγω προσωπικα καλα σκοτωματα και μακρια...

A, ναι! Πανέμορφα και ποιοτικότατα και τα Fausti Γιώργο! Και μάλιστα, ηγούνται της συγκεκριμένης εταιρείας τρεις όμορφες κυρίες - αδελφές!!!
Σιγα που θα σου ξεφευγαν οι φαουστ-ενες
.my man..big smile.
Την μεγαλη θα χεις στοχευσει ειμαι σιγουρος διαννα της ομιλησεις δυο φωνηεντα ης την καθαρευουσαν.my man..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back