Εχουν ξεκινησει παλι σημερα τα απογευματινα...
Μην τουs αγριευετε .Μην κοψουν τα ανταλλακτικα και μετα BERETTA και BENELLI θα γινουν σωληνεs στην βρυση .Σας γυρνά και σε σας το μυαλό;
View attachment 42023
Δεν μπορεί να κανει κάποιος κάτι; Καθε μερα τα ίδια.
Ρε ποσο για το πουτσο ειναι αυτοι οι ιταλοι!!!! Ενα σορο λεφτα για 20-30-50-100 τσιχλες???Σας γυρνά και σε σας το μυαλό;
View attachment 42023
Περισσότερο για τον πούτσο είναι αυτοί που τους κουβαλάνε εδώ για να κάνουν αρπαχτέςΡε ποσο για το πουτσο ειναι αυτοι οι ιταλοι!!!! Ενα σορο λεφτα για 20-30-50-100 τσιχλες???
Εντάξει θέλουν φτισημο κανονικά οι γελοίοι και κράξιμο σε όλα τα κοινωνικά μέσα αι σιχτιρ δώστε και τον κολο σας οσφυοκαμτες.Σας γυρνά και σε σας το μυαλό;
View attachment 42023
Πουλιά υπάρχουν..απλά δεν βγήκαν σήμερα . Βγήκαν ελάχιστα τόσο ντουφεκιδη τι θα κάνουν. Μια θα βγενουν μια όχι ..... Έτσι πάειΚαι εμείς το ίδιο.
Σηκωθήκαμε νύχτα να πάμε σε τόπο που "καίγεται" τα πρωινά, σύμφωνα με πληροφορίες.
Έριξα μια ντουφέκια.
Αλλάξαμε άλλες τρεις τοποθεσίες...
Παρέμεινα στην μία ντουφεκιά.
Ωραίος!!! Πως τα πήγες με το 24άρι σκιτ του αντρέα; Κοντινές, γρήγορες τουφεκιές λόγω πυκνού;Μετά από αρκετό καιρό λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και καραντίνας από covid 19 απογευματινό στα ημιορεινά του ν.Λάρισας.Πουλιά ικανοποιητικά σε αριθμό αλλά με αλλόκοτο παιχνίδι ,τα οποία εκμεταλλευόμενα τις πυκνούρες και το ανάγλυφο του εδάφους δεν μου δώσανε την δυνατότητα για αρκετές τουφεκιές.Φυσίγγια Ρουμελιώτης skeet v.9,5 24 gr. τσοκ skeet &mod seminole.![]()
Με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η απάντηση.....Ωραίος!!! Πως τα πήγες με το 24άρι σκιτ του αντρέα;
KillDim!!!! Κόντεψα να σε δηλώσω στο αμπέ λαλέ...Χθες έμπλεξα στην δουλειά με βλάβες και καπάκι meeting με τα μεγάλα κεφαλια. Γραβατωμενοι αυτοί μέσα στις σκόνες και την μουτζούρα εγω και άλλοι δύο υπεύθυνοι. Στις 7 ξεμπλεξα. Σήμερα ομως.....
View attachment 42027
Σε έχω καταλάβει μέρες τώρα που ρώτησες και τον Νικόλαο!Με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η απάντηση.....
Οι Ιταλοί ήταν και μια αιτία που έκλεισε και το κυνηγι στην Αλβανία! Βέβαια δεν έφταιγαν μόνο αυτοί αλλά και το ότι το κράτος δεν είχε τα μέσα και τον τρόπο για να ελέγξει το κυνηγι..ευτυχώς που έχουμε τη Θηροφυλακή εμείς και ας κάνουν ότι μπορούν..Περισσότερο για τον πούτσο είναι αυτοί που τους κουβαλάνε εδώ για να κάνουν αρπαχτές
Με τις πληρωμένες υπηρεσίες ορισμένων και με την ανοχή ορισμένων άλλων βάζουμε ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο του κυνηγίου στην Ελλάδα γιατί δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι και τα αίσχη των Ιταλών εμείς θα τα φορτωθούμε
Κάτσε δες και το μπασκετάκι μετά και είσαι άρχοντας! Ποιος σε πιάνει λέμε....Χθες έμπλεξα στην δουλειά με βλάβες και καπάκι meeting με τα μεγάλα κεφαλια. Γραβατωμενοι αυτοί μέσα στις σκόνες και την μουτζούρα εγω και άλλοι δύο υπεύθυνοι. Στις 7 ξεμπλεξα. Σήμερα ομως.....
View attachment 42027
Άσε ρε μιλάμε αφρούς εβγαλα χθες. Μου ζαλισαν τα κακαλα 3 ώρες με μπάτζετ και αυξήσεις και κατέληξαν να δώσουν ψίχουλα στον κοσμο. Γύρισα σπίτι και είχε πέσει και το ίντερνετ. Έκανα μπάνιο , έφαγα τα ρεβιθια μου και έσβησα μετα.KillDim!!!! Κόντεψα να σε δηλώσω στο αμπέ λαλέ...![]()
Από ότι φαίνεται αγαπητέ , η Θηροφυλακη αέρα τους κάνει δυστυχώς.Οι Ιταλοί ήταν και μια αιτία που έκλεισε και το κυνηγι στην Αλβανία! Βέβαια δεν έφταιγαν μόνο αυτοί αλλά και το ότι το κράτος δεν είχε τα μέσα και τον τρόπο για να ελέγξει το κυνηγι..ευτυχώς που έχουμε τη Θηροφυλακή εμείς και ας κάνουν ότι μπορούν..
Οταν εσυ κανεις το ¨σπιτι¨ σου οικο ανοχης, αυτοι που ερχονται φταινε?Οι Ιταλοί ήταν και μια αιτία που έκλεισε και το κυνηγι στην Αλβανία!
Άμα ρίξει και ο Θρύλος ένα μανίκι στους σκατοτουρκους αποψε όντως θα κλείσει υπέροχα η μερα!!!Κάτσε δες και το μπασκετάκι μετά και είσαι άρχοντας! Ποιος σε πιάνει λέμε....![]()