Χιλιομόδι και να κάνεις περπατητοΚαλησπέρα στην παρέα. Είμαι μεταξύ Χιλιομόδι και Μέγαρα για αύριο. Ακούω προτάσεις!
Χιλιομόδι και να κάνεις περπατητοΚαλησπέρα στην παρέα. Είμαι μεταξύ Χιλιομόδι και Μέγαρα για αύριο. Ακούω προτάσεις!
Δεν έχω ξαναπάει. Μου είπες κάποιος συνάδελφος που μιλήσαμε στο βουνό, να πάω μετά το χιλιομόδι και να μπω αριστερά να περπατήσω. Θα πάω να γνωρίσω και το μέρος. Ευχαριστώ!Χιλιομόδι και να κάνεις περπατητο
Εδώ δεν κελαηδανε. Άλλες χρόνιες το εκαναν ακόμη και τέλη Γενάρη αν είχε τίποτα παρατεταμένες καλοκαιριες και ζεστη, φετος οχι. Και να πεις ότι δεν έχουμε ντοπιαρικα? Έχουμε και πολλά.Κυνηγησα μια βδομαδα (γυρισα προχτες ) στη Στουπα Μεσσηνιας. Πολυ λιγα τα πουλια , ισα να εχει ενδιαφερον το απογευματινο. Τα κοτσυφια κελαιδουσαν ανοιξιατικα ολη μερα, και ιδιαιτερα μεχρι και μετα τις 7.00 μεσα στο σκοταδι ,ψηλοτερα στις θεσεις κουρνιας.
Σάκη αν δεν κάνω λάθος από τη φωτογραφία κελαηδοτσιχλες είναι,δηλαδή οι κοινές και όχι κόκκινες.αλο ενα απογευματινο απο της 5ωρα 2 3 τσιχλονια περασανε κιαυτα στο θεοοοο,, στης 6ωρα αρχησανε να μου περνανε δεξιαμου και αριστερα καμια 70αρια μετρα απο το καρτερακιμου,,πηγενα επιανα απο δεξιαμου περνουσανε απο το καρτεριμου ,, επιανα αριστεραμου παλι περνουσανε απο το καρτεριμουυυ,,στο τελος εκατσα στον κολομου και βραδιατικα σχεδων πηρα 4 κοκκινουλες και μια χαμενηηηη,,πωλη δουλεμαααα επαισε σημερα απο τα τσιχλονιαααα,,,αλα κοψανε ποληηηη καμια 40 και πουλια να πηγανε για κουρνααα,,,ΥΓ απο νωρις μαζεψα και μια σακουλα ρηγμενα φυσιγκακια,,,,ΥΓ τα series 2 trab n7,5 βγαζανε ωραιες τουφεκιεςςςς
![]()
![]()
Μπράβο Σάκη
εδω και αρκαιτες μερες κοψανε η κοινες και εχη μωνο κκοκινουλεςςςς στην φωτο τωρα βραδυ μπερδεβαισεεΣάκη αν δεν κάνω λάθος από τη φωτογραφία κελαηδοτσιχλες είναι,δηλαδή οι κοινές και όχι κόκκινες.
KillDim!!!! Έχεις πάρει και κεδρότσιχλα με γκρι κεφάλι;;;Γέμισαν οι πουλιαστρες μας και το πιο σημαντικό χόρτασε το μάτι μας. Στο ένα κομμάτι λίγα και σκορπια στο άλλο πανικος. Και το κερασάκι στην τούρτα , έπαιξαν μέσα στον ελαιώνα με το που έπεσε ο ήλιος με αλλοπρόσαλλες πορείες πολλά πουλιά. Πήρα και τις 2 πρώτες κοκκινουλες επιτέλους και καρπωθηκα και τα 5 είδη τσιχλες φετος!!!
Καθενιωτικο....
View attachment 42594
Ναι μια στα ελατα τον Νοέμβριο. Ούτε είδα ούτε άκουσα άλλη έκτοτε. Και ήταν και παχιά κιόλας θυμάμαι , πράγμα λίγο σπανιο.KillDim!!!! Έχεις πάρει και κεδρότσιχλα με γκρι κεφάλι;;;
Έχω να δω τέτοιο πουλί από όταν ήμουν μικρός με τον πατέρα μου...Ναι μια στα ελατα τον Νοέμβριο. Ούτε είδα ούτε άκουσα άλλη έκτοτε. Και ήταν και παχιά κιόλας θυμάμαι , πράγμα λίγο σπανιο.
Και το βασικό δεν μας είπες.Τι κάνατε;Λοιπόν....πήγαμε σήμερα το πρωί για περπατητο με το φίλο Χάρη.
Το μέρος θεωρείτε από τα καλύτερα.
Όμως τα πουλιά ελάχιστα.
Κι αυτά φεύγουν απ τα 100 μέτρα λες και είναι φασες.
Εγώ βέβαια πήγα ξανα και το απόγευμα διότι είμαι λίγο σχιζοφρένης.
Και ενώ είχα αποφασίσει πως μόλις ρίξω το τελευταίο κουτί με τσιχλοφυσιγγα που μου είχε απομείνει τέλος.
Αλλάξα γνώμη και πήρα σήμερα αλλα 3 κουτιά.
Αυτά...
Ωωωρεεε μανααααα μουυυυυ.....Γέμισαν οι πουλιαστρες μας και το πιο σημαντικό χόρτασε το μάτι μας. Στο ένα κομμάτι λίγα και σκορπια στο άλλο πανικος. Και το κερασάκι στην τούρτα , έπαιξαν μέσα στον ελαιώνα με το που έπεσε ο ήλιος με αλλοπρόσαλλες πορείες πολλά πουλιά. Πήρα και τις 2 πρώτες κοκκινουλες επιτέλους και καρπωθηκα και τα 5 είδη τσιχλες φετος!!!
Καθενιωτικο....
View attachment 42594
..........μαζεψου ρε....εκτίθεσαι...Έχω να δω τέτοιο πουλί από όταν ήμουν μικρός