Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εδώ το μονοκαννο σώζει την υπογεννητικότητα,στην τσίχλα θα κωλωσει?
Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει μεγάλους αριθμούς με μπεκάτσα περδικα... είναι θέμα ικανότητας.... αλλα και πάλι λίγοι και ελάχιστοι θα πιάσουν μονοκαννο να πάνε για κυνήγι και ελάχιστοι για τσίχλες..

Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει μεγάλους αριθμούς με μπεκάτσα περδικα... είναι θέμα ικανότητας.... αλλα και πάλι λίγοι και ελάχιστοι θα πιάσουν μονοκαννο να πάνε για κυνήγι και ελάχιστοι για τσίχλες..
Μη πέρνεις όρκο ,

Αν αφησουμε στην ακρη το αεροβόλο κ το φλομπερ..
Μονοκαννο 36αρι το '97, μονοκαννο 12αρι το '98....
Με αυτά μαθητεψα κ μαζί με τις αστοχίες κατάφεραν να μου χαρισουν κ μεγαλες συγκινήσεις,που μόνο το κυνήγι με μονοκαννο μπορεί να προσφερει κ οχι τα ακριβά κ χειροποίητα οπλα...........
Δεν έχει σημασια αν είναι τσίχλα, τρυγονι, περδικα η λαγός, κάθε πετυχημενη βολή είναι ξεχωριστή, θαρρείς σαν να κυνηγάς για πρωτη φορα.......
Ελαφρά,ευκολοχρηστα με απλό κ "σκληροτραχηλο" μηχανισμό,κ πανεύκολα στο καθαρισμό κ την συντήρηση....

Τι μειονέκτημα εχουν? Την μια βολή...
Αλλά αυτό ταυτόχρονα μπορεί να είναι κ πλεονεκτημα...........topic.

Μήπως να δώσω την διεύθυνση μου στις τσίχλες να μην χαλάμε βενζίνη;
Για φιλοξενία?
Δεν πιανει
Τους την εχω στειλει την διευθυνση με βαιπερ με μειλ με σμς μεχρι και στο τηλ τους την ειπα
Εκανα χωρο 5 αστερων στο τηγανι στην σχαρα στον καταψυκτη, μεχρι και σε πατατα φρεσκια με χαραγμενο το ονομα τους στην φλουδα εκανα χωρο
Δεν ερχονται οι ρουφιανες
Αν δεν ανοιξεις το πορτοφολι να πας να τις βρεις σου παιζουν τις παρθενες .big smile.

Εντω μεταξυ ο ρεντιφης @Νικόλαος Ρεντίφης να τις εχει παρει πιο πριν παρτουζα απο καθε φτερο.sarcastic.

Για τραπέζι !
Δεν κάνει τότε
Δεν πιανει
Τους την εχω στειλει την διευθυνση με βαιπερ με μειλ με σμς μεχρι και στο τηλ τους την ειπα
Εκανα χωρο 5 αστερων στο τηγανι στην σχαρα στον καταψυκτη, μεχρι και σε πατατα φρεσκια με χαραγμενο το ονομα τους στην φλουδα εκανα χωρο
Δεν ερχονται οι ρουφιανες
Αν δεν ανοιξεις το πορτοφολι να πας να τις βρεις σου παιζουν τις παρθενες .big smile.

Εντω μεταξυ ο ρεντιφης @Νικόλαος Ρεντίφης να τις εχει παρει πιο πριν παρτουζα απο καθε φτερο.sarcastic.
Εμμμ...Δεν έχεις τον τσιχλοσουρτη...

Στο μεταξύ αν έρθουν φετος πολλές πιτσιλωτες το σίγουρο είναι ότι δεν θα πεινασουν. Οι αγριλιες είναι σε απίστευτη χρονιά καρποφοριας. Και το σκινο και ο κουμαρος επισης...
Αγριελιές επιβεβαιώνω και εγώ που ήρθα χωριό προάλλες ήταν νυφούλες.Καλά σχοίνος,κουμαριές κτλ όλο και κάτι δίνουν κάθε χρόνο! Το θέμα είναι να κρατήσουν αξιοπρέπεστατο καρπό βάσει ανθού.

Στο μεταξύ αν έρθουν φετος πολλές πιτσιλωτες το σίγουρο είναι ότι δεν θα πεινασουν. Οι αγριλιες είναι σε απίστευτη χρονιά καρποφοριας. Και το σκινο και ο κουμαρος επισης...
Και εδώ το ίδιο άσε από ελιές έχω χρόνια να δω τόσο καρπο

Status
Not open for further replies.
Back