Τι είχες πάλι στο μυαλό σου;Εδώ το μονοκαννο σώζει την υπογεννητικότητα,στην τσίχλα θα κωλωσει?
Τι είχες πάλι στο μυαλό σου;Εδώ το μονοκαννο σώζει την υπογεννητικότητα,στην τσίχλα θα κωλωσει?
28γρ με piston skeetΤι είχες πάλι στο μυαλό σου;
Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει μεγάλους αριθμούς με μπεκάτσα περδικα... είναι θέμα ικανότητας.... αλλα και πάλι λίγοι και ελάχιστοι θα πιάσουν μονοκαννο να πάνε για κυνήγι και ελάχιστοι για τσίχλες..Εδώ το μονοκαννο σώζει την υπογεννητικότητα,στην τσίχλα θα κωλωσει?
Μη πέρνεις όρκο ,Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει μεγάλους αριθμούς με μπεκάτσα περδικα... είναι θέμα ικανότητας.... αλλα και πάλι λίγοι και ελάχιστοι θα πιάσουν μονοκαννο να πάνε για κυνήγι και ελάχιστοι για τσίχλες..
Για φιλοξενία?Μήπως να δώσω την διεύθυνση μου στις τσίχλες να μην χαλάμε βενζίνη;
Οτι δεν πάνε; ; ένας ανά κυνηγετικό σύλλογο.Μη πέρνεις όρκο ,
Για τραπέζι !Για φιλοξενία?
Σε ψυγείο καταψύκτηΓια φιλοξενία?
Μήπως να δώσω την διεύθυνση μου στις τσίχλες να μην χαλάμε βενζίνη;
Δεν πιανειΓια φιλοξενία?
Δεν κάνει τότεΓια τραπέζι !
Εμμμ...Δεν έχεις τον τσιχλοσουρτη...Δεν πιανει
Τους την εχω στειλει την διευθυνση με βαιπερ με μειλ με σμς μεχρι και στο τηλ τους την ειπα
Εκανα χωρο 5 αστερων στο τηγανι στην σχαρα στον καταψυκτη, μεχρι και σε πατατα φρεσκια με χαραγμενο το ονομα τους στην φλουδα εκανα χωρο
Δεν ερχονται οι ρουφιανες
Αν δεν ανοιξεις το πορτοφολι να πας να τις βρεις σου παιζουν τις παρθενες
Εντω μεταξυ ο ρεντιφης @Νικόλαος Ρεντίφης να τις εχει παρει πιο πριν παρτουζα απο καθε φτερο![]()
Μποξερακι ειναι αυτο;Δεν κάνει τότε
Εμμμ...Δεν έχεις τον τσιχλοσουρτη...
ΣίγουραΤα μαύρα το απόγευμα είχαν συναυλία κανονική. Πάνε για δεύτερη γεννα???
Αγριελιές επιβεβαιώνω και εγώ που ήρθα χωριό προάλλες ήταν νυφούλες.Καλά σχοίνος,κουμαριές κτλ όλο και κάτι δίνουν κάθε χρόνο! Το θέμα είναι να κρατήσουν αξιοπρέπεστατο καρπό βάσει ανθού.Στο μεταξύ αν έρθουν φετος πολλές πιτσιλωτες το σίγουρο είναι ότι δεν θα πεινασουν. Οι αγριλιες είναι σε απίστευτη χρονιά καρποφοριας. Και το σκινο και ο κουμαρος επισης...
Ωρε φίλε θα γίνει της π@@@@&Τα μαύρα το απόγευμα είχαν συναυλία κανονική. Πάνε για δεύτερη γεννα???
Και εδώ το ίδιο άσε από ελιές έχω χρόνια να δω τόσο καρποΣτο μεταξύ αν έρθουν φετος πολλές πιτσιλωτες το σίγουρο είναι ότι δεν θα πεινασουν. Οι αγριλιες είναι σε απίστευτη χρονιά καρποφοριας. Και το σκινο και ο κουμαρος επισης...