Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βασίλη (δεν ξέρω άλλος; ) ισχύει ότι μπήκαν πουλάκια σήμερα Ωρωπό; ή γνωστή μπαρουφολογία;
Εγώ δεν βγήκα για να έχω άποψη, από φίλο που βγήκε για μπεκάτσα μου είπε ότι σε ένα καρτέρι μόνο άκουγε τουφεκιές μπόλικες, πουθενά αλλού (με ότι συνεπάγεται αυτό). Πάντως το πρωί ο καιρός ήταν βαρια συννεφια με ελαφριά ομίχλη, άπνοια και ψιλόβροχο.

Καλύτερα να φυλάξουμε δυνάμεις για Π-Π-Σ-Κ .... Πέμπτη & Παρασκευή με βλέπω να ανεβαίνω στα μέρη σου Βασίλη ... κατά προτίμηση εκεί που πήρα και τη φασούλα πέρυσι ... αν προλάβω βέβαια και κόψω εισιτήριο !!!!! ;);)
Αν πας νωρίς καθημερινή, μπορεί να βρεις μέρος να κάτσεις, ΣΚ αφήνεις το αμάξι στον παρκαδόρο... Αν ανέβεις πάρε τηλέφωνο μήπως βρεθούμε.

Εγώ δεν βγήκα για να έχω άποψη, από φίλο που βγήκε για μπεκάτσα μου είπε ότι σε ένα καρτέρι μόνο άκουγε τουφεκιές μπόλικες, πουθενά αλλού (με ότι συνεπάγεται αυτό). Πάντως το πρωί ο καιρός ήταν βαρια συννεφια με ελαφριά ομίχλη, άπνοια και ψιλόβροχο.
Οκ κατάλαβα!!

Τις μέρες που δεν πάμε πέφτουν τα πουλιά καρατσεκαρισμενο!!!Από τον εαυτό μουκαι να την πατήσεις στις κιχλες τρώγεται ,αντε νατην πατήσεις σε τρυγόνια και ορτυκια θα το θυμάσαι καμια δεκαετια

Αμα το παθεις στις φασσες,μεχρι να πεθανεις θα το θυμασαι.sarcastic.

Μια φορά θυμάμαι επικίνδυνη ημερομηνία για μπάσιμο τρυγωνιων και ο φίλος μου χρωστάγε μάθημα εξεταστικής και δεν ακολούθησε. Στη βαρεμάρα μου να μην φάω το ξενύχτι μόνος (Εκεί τα καρτερια τα καλά πιάνονται από βραδυς)πειθω μια κοινή γνωστή να με ακολουθήσει για παρέα μέχρι το ξημέρωμα.Αποτελεσμα χάσαμε και οι δύο το πέρασμα ο ένας από διάβασμα και ο άλλος από κροτοφοβια.Παθημα ίσον μάθημα.Καληνυχτα στους ξύπνιους.

Μια φορά θυμάμαι επικίνδυνη ημερομηνία για μπάσιμο τρυγωνιων και ο φίλος μου χρωστάγε μάθημα εξεταστικής και δεν ακολούθησε. Στη βαρεμάρα μου να μην φάω το ξενύχτι μόνος (Εκεί τα καρτερια τα καλά πιάνονται από βραδυς)πειθω μια κοινή γνωστή να με ακολουθήσει για παρέα μέχρι το ξημέρωμα.Αποτελεσμα χάσαμε και οι δύο το πέρασμα ο ένας από διάβασμα και ο άλλος από κροτοφοβια.Παθημα ίσον μάθημα.Καληνυχτα στους ξύπνιους.

Δεν το ειχα σκεφτει αυτο!Θα παιρνω και εγω φιλες στο καρτερι μεχρι να ξημερωσει:D

Παιδιά προς αποφυγή παρεξήγησεως παρέα είπαμε, όλοι ζεστοί για υπονοούμενα, Ξυμερωνει και λόγω της πενιχρης καρπωσης τόσων ημερών είμαι σε δίλημμα να πάω για ορτυκια η για κιχλες .Αν είχε ορτυκια ούτε θα το συζητούσα αλλά με κούρασε μιάμιση ώρα διαδρομή κάθε μέρα πήγαινε έλα μέχρι την Μάνη και με στάσεις για να ακούσω μηχανάκι. Θα τιμήσω λοιπόν τις κιχλες σήμερα ελπίζω να υπάρχει λίγο κινησουλα καλημέρα και καλά κυνήγια σε όλους με προσοχή και καλή επιστροφή όλοι ευχαριστημενοι

Καλημερα,
αφού καθε χρονο εκει γυρω απο τον αη Δημήτρη γίνεται το καλο παιχνιδι.
Τζαμπα η γκρινια τοσες μερες.
Κάθε τι εχει την εποχη του και τις ημερομηνιες του.
Εδω εβαλε πουλακια απο πληροφοριες.
Προσωπική γνωμη δεν εχω και μεχρι και τις 28 εχω απαγορευτικο φετος.
Τα καλύτερα ερχονται με το σκ να φαινεται ελπιδοφορο.

βρε παιδιά αφού όλοι λέμε ότι βορεια και δυτικά μπαιναν πουλιά όλες τις μέρες και πιαναν κιόλας ...λογικό δεν είναι με ενα μικρό γυρισμα του καιρού να συνεχίσουν προς τα κάτω? Καλά θα πάει....εγω κάθε πρωί σε μια μελικοκιά μου εχω πάνω από το σπίτι βλέπω 7-8 πουλια μόνιμα και είχα χρόνια να δω τέτοια εποχή τσιχλες στο δέντρο...

Κι εγω ειδα πολλές να περνάνε κέντρο Αθήνας στην πρωινή βολτα στο πάρκο με το σκύλο. Μακάρι να μείνουν κιολας!!! Δυστυχως λογο δουλειας δεν προβλέπεται κυνηγι μεσοβδομαδα. Καλη αρχη λοιπον με σεβασμό στο θήραμα και στους συναδέλφους μας!!!

Status
Not open for further replies.
Back