Αυτό βοριαδακι.....Όποιος φιλος μπορεί ας βγει!Δεν θεωρώ πως θα είναι η τρελή μέρα,αλλά Μπάσιματα είναι,ποτε δεν ξέρεις!
Εγώ δεν βγήκα για να έχω άποψη, από φίλο που βγήκε για μπεκάτσα μου είπε ότι σε ένα καρτέρι μόνο άκουγε τουφεκιές μπόλικες, πουθενά αλλού (με ότι συνεπάγεται αυτό). Πάντως το πρωί ο καιρός ήταν βαρια συννεφια με ελαφριά ομίχλη, άπνοια και ψιλόβροχο.Βασίλη (δεν ξέρω άλλος; ) ισχύει ότι μπήκαν πουλάκια σήμερα Ωρωπό; ή γνωστή μπαρουφολογία;
Αν πας νωρίς καθημερινή, μπορεί να βρεις μέρος να κάτσεις, ΣΚ αφήνεις το αμάξι στον παρκαδόρο... Αν ανέβεις πάρε τηλέφωνο μήπως βρεθούμε.Καλύτερα να φυλάξουμε δυνάμεις για Π-Π-Σ-Κ .... Πέμπτη & Παρασκευή με βλέπω να ανεβαίνω στα μέρη σου Βασίλη ... κατά προτίμηση εκεί που πήρα και τη φασούλα πέρυσι ... αν προλάβω βέβαια και κόψω εισιτήριο !!!!!![]()
Οκ κατάλαβα!!Εγώ δεν βγήκα για να έχω άποψη, από φίλο που βγήκε για μπεκάτσα μου είπε ότι σε ένα καρτέρι μόνο άκουγε τουφεκιές μπόλικες, πουθενά αλλού (με ότι συνεπάγεται αυτό). Πάντως το πρωί ο καιρός ήταν βαρια συννεφια με ελαφριά ομίχλη, άπνοια και ψιλόβροχο.
Τις μέρες που δεν πάμε πέφτουν τα πουλιά καρατσεκαρισμενο!!!Από τον εαυτό μουκαι να την πατήσεις στις κιχλες τρώγεται ,αντε νατην πατήσεις σε τρυγόνια και ορτυκια θα το θυμάσαι καμια δεκαετια
Μια φορά θυμάμαι επικίνδυνη ημερομηνία για μπάσιμο τρυγωνιων και ο φίλος μου χρωστάγε μάθημα εξεταστικής και δεν ακολούθησε. Στη βαρεμάρα μου να μην φάω το ξενύχτι μόνος (Εκεί τα καρτερια τα καλά πιάνονται από βραδυς)πειθω μια κοινή γνωστή να με ακολουθήσει για παρέα μέχρι το ξημέρωμα.Αποτελεσμα χάσαμε και οι δύο το πέρασμα ο ένας από διάβασμα και ο άλλος από κροτοφοβια.Παθημα ίσον μάθημα.Καληνυχτα στους ξύπνιους.
Θα πάνε οι μπηχτες φουλ....Δεν το ειχα σκεφτει αυτο!Θα παιρνω και εγω φιλες στο καρτερι μεχρι να ξημερωσει![]()
ε!!!!!!! θελω και εγω, δυο,τρειςΔεν το ειχα σκεφτει αυτο!Θα παιρνω και εγω φιλες στο καρτερι μεχρι να ξημερωσει![]()