Περικλη και εγω σ'αυτο το συμπερασμα εχω καταληξει.Νουμερο ενα στα μπασιματα ειναι ο καιρος(οχι απαραιτητα εκει που θα κυνηγησουμε αλλα σε ολο τον αξονα αποδημιας κ σε συνδυασμο με τους αλλους αξονες)...Οι ημερομηνιες ειναι παραγοντας σημαντικος κ αυτος γιατι καποια πουλια ταξιδευουν απο ενστικτο αλλα για να δουμε ωραια πραγματα πρεπει να συνοδευονται κ απο καταλληλο καιρο...Επειδη λογο χαμηλης καρπωσης ειχαμε πει πολλά τις προηγούμενες μέρες
Και καλό είναι να τα κρατάμε για το μέλλον
Είχαμε ένα ξεκάθαρο
Ημερομηνία vs καιρός = 0-1 ....
Ετσι που πάμε θα αλάξουμε τίτλο στο topic απο τσίχλα-κοτσυφι θα το λέμε καφές στο βουνό χχαχαχχαχα φυσικά αστειεύομαιΣήμερα είχα το πρωτο ρεπό μετα απο πολύ καιρό και παρόλο που άδεια δεν έχω βγάλει ακομη ξυπνησα εφτιαξα καφέ πήρα το σκυλί και πήγα να τον πιω στο βουνό .... Ναι ξέρω είμαι άρρωστος αλλά φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος !!!Οσον αφορα το θέμα των πουλιών Χάλι μαύρο ... Όση ωρα έμεινα στο γνωστό μου καρτέρι , χωρίς το όπλο και χωρίς να περνάνε πουλιά βαρεθηκα γρήγορα , πέρασε μονάχα ενα κοτσύφι !!! Στο περπατητο σηκωσα 3 τσίχλες και άλλο ενα κοτσύφι ! Τέτοια εποχή τουλαχιστον στο καρτέρι δεν θυμάμαι τέτοια νεκρα ... Ας ελπισουμε οτι τα πουλιά είναι πίσω . Όπως και να χει ο καφές στο βουνό έχει την καλύτερη γεύση !!!
Ναι ρε φίλε το έχουμε πει και παλιότεραΕκανες στην Οινουσσα ρε συ;![]()
Φίλε μακάρι η Τουρκία να έχει βάλει πουλιά .Σήμερα έγινε μεγάλο μπάσιμο απο Τουρκία μεριά πρός Κύπρο αλλά αρκετά ψηλωμένες όπως μούπε φίλος πού ήταν σε αναγνώριση για φάσσες .
Πολύ πράμα ....
πολυ σωστα!Φίλε μακάρι η Τουρκία να έχει βάλει πουλιά .
Η Τουρκία είναι βασική χώρα χειμερινής μετακίνησης προς τα εμάς....Λόγω του ότι στις κακοκαιρίες της με β.α είμαστε το επόμενο σκαλωπατι .........Π
ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΜΕΙς ΕΔΩ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΘΥΡΑΜΑΤΑ...τσιχλα και μπεκάτσα κυρίως ....
Περιοχη????καμια φασσα είδατε???Σήμερα Ιωάννινα το καλύτερο μπασιμο έως τώρα...
Και να φανταστείτε το βράδυ έβρεχε κατα τις 2 τα ξημερώματα,οπότε λέω δεν πάω με τίποτα θα το κόψω ύπνο...
Κάτι όμως μέσα μου με έτρωγε και τελικά πήγα.
Παιδιά πέρναγαν τσίχλες από τις 06:45 έως τις 11:00 α_σ_τ_α_μ_α_τ_η_τ_α....
Φυσικά το όριο το κάναμε για πλάκα.
![]()
Κοτσύφια καθόλου...ούτε ένα...άρα έχουμε ακόμα περάσματα..
Αυτά είναι!βαρατε ωρε πατριώτες εσείς που μείνατε πίσω!Σήμερα Ιωάννινα το καλύτερο μπασιμο έως τώρα...
Και να φανταστείτε το βράδυ έβρεχε κατα τις 2 τα ξημερώματα,οπότε λέω δεν πάω με τίποτα θα το κόψω ύπνο...
Κάτι όμως μέσα μου με έτρωγε και τελικά πήγα.
Παιδιά πέρναγαν τσίχλες από τις 06:45 έως τις 11:00 α_σ_τ_α_μ_α_τ_η_τ_α....
Φυσικά το όριο το κάναμε για πλάκα.
![]()
Κοτσύφια καθόλου...ούτε ένα...άρα έχουμε ακόμα περάσματα..