Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είχα βγει για φάσεις το διήμερο αλλά δεν μου κάναν τη χάρη. Αν ντουφεκουσα τσίχλες θα ήθελα τσουβάλι να τις μαζέψω, τόσες πολλές είχε...
Εδώ πάλι σήμερα ειχε αρκετες τσιχλιτσες και είδα και κάμποσα κοτσύφια...

Μπράβο παιδιά από την Πρέβεζα, σας χαίρομαι!
Και άλλοι από την Άρτα, και τα Γιάννενα και την Κέρκυρα.

Εδώ στην Ηλεία έχουν έρθει ελάχιστα πουλάκια και μάλλον δεν έχουν όρεξη ούτε αυτά να μείνουν.
Δυτικός άξονας σου λέει μετά ... :confused:

Δυτική Ελλάδα μπάσιμο με νοτιάδες και εμεις από δω
Εδώ πάλι σήμερα ειχε αρκετες τσιχλιτσες και είδα και κάμποσα κοτσύφια...
Δυτική Ελλάδα νοτιάς 5 μποφόρ μπάσιμο με τσίχλες!!! Ανατολική Ελλάδα βοριάδες 5 μποφόρ τα π@π@ρια μας!!!Μην ξανακούσω οτι δεν μπαίνουμε πουλιά με νοτιά!!!.hair.

Γιατί ποτε ξεκινησαν για να τελειώσουν κιόλας ?...
Εγώ πάντως από άνεμο θέση και ημερομηνία θα έδινα μέχρι και το άλλο σ.κ .....
Πέρι μπήκαν πουλιά...στα βόρεια!Και στα δικά μου μέρη έχει πολλά πιασμένα πουλιά,ενώ την ημέρα δεν είδα ποτέ καλό Μπάσιμο!

Πέρι μπήκαν πουλιά...στα βόρεια!Και στα δικά μου μέρη έχει πολλά πιασμένα πουλιά,ενώ την ημέρα δεν είδα ποτέ καλό Μπάσιμο!

Το έχω γράψει και σε άλλο ποστ....Το μπασιμο είναι διάρκειας 2)3 μερες με αυξομείωση..... Συνήθως σε όλη την Ελλάδα ,αλλά μερικές φορές πρώτα βόρεια και την άλλη μέρα και νοτιότερα.....με νεκρές μέρες ενδιαμεσα.......Αυτό το λέω με βάση τα 16 τελευταία χρόνια που μιλάω μέσω ιντερνετ με ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα ...Γιατί πιο παλιά δεν είχαμε την δυνατότητα ενημέρωσης σε τέτοιο βαθμό ........Τέτοιο πράγμα φέτος δεν έγινε ......

Το έχω γράψει και σε άλλο ποστ....Το μπασιμο είναι διάρκειας 2)3 μερες με αυξομείωση..... Συνήθως σε όλη την Ελλάδα ,αλλά μερικές φορές πρώτα βόρεια και την άλλη μέρα και νοτιότερα.....με νεκρές μέρες ενδιαμεσα.......Αυτό το λέω με βάση τα 16 τελευταία χρόνια που μιλάω μέσω ιντερνετ με ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα ...Γιατί πιο παλιά δεν είχαμε την δυνατότητα ενημέρωσης σε τέτοιο βαθμό ........Τέτοιο πράγμα φέτος δεν έγινε ......
Ρε Πέρι συμφωνώ και εγώ κυνηγάω δέκα χρόνια σερί τα Μπάσιματα,καταλαβαίνω τι λες...και εμένα μου έκανε εντύπωση γιατί έτσι ήξερα και εγώ ότι είναι τριήμερο το Μπάσιμο με κορύφωση κάτι το οποίο φέτος δεν έγινε....αλλά σου ξαναλέω τα πουλιά που έχει πιασμένα εφετος στα μέρη μου,δεν το έχω ξαναδεί για τέτοια εποχή!

Ρε Πέρι συμφωνώ και εγώ κυνηγάω δέκα χρόνια σερί τα Μπάσιματα,καταλαβαίνω τι λες...και εμένα μου έκανε εντύπωση γιατί έτσι ήξερα και εγώ ότι είναι τριήμερο το Μπάσιμο με κορύφωση κάτι το οποίο φέτος δεν έγινε....αλλά σου ξαναλέω τα πουλιά που έχει πιασμένα εφετος στα μέρη μου,δεν το έχω ξαναδεί για τέτοια εποχή!

Φίλε μου το να έχουν 2)3 περιοχές της χώρας πουλιά ,και σε όλες τις υπόλοιπες να είναι η έρημος Σαχάρα ,δεν είναι και ότι καλυτερο ,Κυρίως για την πίεση που θα δεχτούν από τους γύρω κυνηγούς που θα μαζευτούν εκεί...Σε καλές νορμαλ χρονιές που οι κυνηγοί μοιράζονται,έχουμε και λιγότερη πίεση στα θηραματα....Εγώ πάντως δίνω ακόμα χρόνο όπως ξαναειπα έως και το άλλο σ.κ.....

Report Σαββατοκύριακου...Βοιωτία χθες κάτι κινήθηκε! Το κερασάκι του Σαββάτου ήταν μία γαλάζια που με τίμησε και με ακολούθησε πίσω στην Αθήνα! Σήμερα πάλι μπαίνανε αρκετά πουλάκια και κάτι έγινε..η φωτογραφία είναι απο τρία τουφέκια ετσι για την ιστορία!

Report Σαββατοκύριακου...Βοιωτία χθες κάτι κινήθηκε! Το κερασάκι του Σαββάτου ήταν μία γαλάζια που με τίμησε και με ακολούθησε πίσω στην Αθήνα! Σήμερα πάλι μπαίνανε αρκετά πουλάκια και κάτι έγινε..η φωτογραφία είναι απο τρία τουφέκια ετσι για την ιστορία!
ωραίος Στέφανε με την παρέα σου
τα κοκεράκια forkei είναι από του Μάκη;;;;; :)

Άμα σφίξει λίγο ο καιρός στα ψηλά, θα γίνει μάχη σε κάποιες περιοχές!

Status
Not open for further replies.
Back