Να του παίξεις μια..... Καντάδα και να το βάλεις στο...... Μμμμμουσειο
Να του παίξεις μια..... Καντάδα και να το βάλεις στο...... Μμμμμουσειο
Αρχικα καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε! Απλα με αφορμη αυτο π εγραψες, ρε παιδια (τους mods εννοω), ειναι τοσο δυσκολο να κανετε το σαιτ προσβασιμο μονο σε εγγεγραμμένους με φωτογραφια κυνηγετικής δραστηριότητας κτλ? Υπαρχει καποιο σκεπτικο στο να ειναι προσβασιμο απο ολους (και τους βλαμμενους οι-κω-λογους)? Πραγματικα το εχω αποριαΣας διαβαζω καιρο,σημερα ομως πηρα την αποφαση κι εκανα εγγραφη
Κυκλοφορούν με τις benelli αυτοι οι Κερκυραιοι και μας έχουν κάνει ρόμπα.....![]()
Αρχικα καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε! Απλα με αφορμη αυτο π εγραψες, ρε παιδια (τους mods εννοω), ειναι τοσο δυσκολο να κανετε το σαιτ προσβασιμο μονο σε εγγεγραμμένους με φωτογραφια κυνηγετικής δραστηριότητας κτλ? Υπαρχει καποιο σκεπτικο στο να ειναι προσβασιμο απο ολους (και τους βλαμμενους οι-κω-λογους)? Πραγματικα το εχω απορια
Aπο την αλλη τωρα που το καλοσκεφτομαι με επιασε απογοητευση.
Χαχαχαχαχα μου αρεσε !!!!!Λαθος.
Εγω θα της εβαζα μια δυνατη λαμπα να μολογησει απο που περασανε και τι σκοπους εχουνε για φετος.......χαχχχχαχα
Η κυρια δλδ αυτη την στιγμη, εχει ενα αγριο πτηνο σε αιχμαλωσια?
Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά. Είναι ένα "ρομαντικό" σκεπτικό θα έλεγα, αλλά όπως και να χει είναι απολύτως σεβαστό. Απλά ήθελα καιρό να το ρωτήσω και θεωρώντας ότι δεν έγινε και τίποτα για μια εκτός "τσίχλας" ερώτηση (δεν είναι οτι δεν ξανάγινε δλδ), έκανα εδώ το ποστ..Αν θέλετε το μεταφέρετε στο "κυνηγετική γωνία" δεν έχω θέμαΚαλησπέρα Στέφανε. Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα μας, το παρών φόρουμ δεν ειναι ένα κλειστό που λειτουργεί με προσκλήσεις. Άλλωστε το γεγονός πως ένα μη μέλος μπορεί και διαβάζει ότι γράφουμε εδώ είναι ο βασικότερος λόγος που γίνεται και μέλος. Όσον αφορά τους οικολόγους, οποιος ειναι υγιής άνθρωπος είναι και υγιής οικολόγος. Και εγώ οικολόγος είμαι. Ας μπει εδώ μέσα οποιος είναι κατά του κυνηγίου να συζητήσει μαζί μας. Αλλά όπως ξέρουμε οι περισσότεροι δυστυχώς έχουν μάθει να μισούν και το βγάζουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν. Για να σου απαντησω λοιπον το φόρουμ δεν το θέλουμε για κανένα λόγο κλειστό και προσβασιμο μονο στα μέλη. Συνεχίζουμε με το θέμα παρακαλώ.
Κοριτσακι μου βαλτη στο τηγανι με 2-3 αυγα και ταισε τον δικο σου.
Θα σε ταραξει στο.Μετα απο τετοια χαρα
θα του παρεις οπλο και φυσιγγια και θα τον στελνεις στα βουνα για τσιχλες.
Μετα απο 4 ημερες καλες ως μετριες ηρθε σημερα και η πατατα.....10 φυσιγγια ολη μερα!!!!![]()
Nικολή την επόμενη φορά ρίξε σε απογευματινό φυσίγγια 24άρια skeet 9άρια ή ακόμη καλύτερα 9.5 αν βρείςΣήμερα το απόγευμα οι πρώτες μου τσίχλες.
Είχε πολλά πουλιά για μισή ώρα αλλά το τουφεκο αλεύρι και ο τραχανάς πήγαν γόνα.
![]()
Πολύ καλή αρχή είναι φίλε,μπράβο σου!Σήμερα το απόγευμα οι πρώτες μου τσίχλες.
Είχε πολλά πουλιά για μισή ώρα αλλά το τουφεκο αλεύρι και ο τραχανάς πήγαν γόνα.
![]()
Ξεκινήσανε δειλά δειλά και τα απογευματινά! Ερώτηση: Αυτό το μισό απο πάνω πως το κατάντησες έτσι! Δύο πόδια και μια ουρά! χαχαχαΣήμερα το απόγευμα οι πρώτες μου τσίχλες.
![]()
Αν ησουν σε πλαγιά γατε τοτε... τραχανοπλαγιάς...Σήμερα το απόγευμα οι πρώτες μου τσίχλες.
![]()
Καλησπερα σε ολους.Σας διαβαζω καιρο,σημερα ομως πηρα την αποφαση κι εκανα εγγραφη.Βλεποντας ενθαρρυντικο τον καιρο σημερα Δ.Αττικη,πηρα την αποφαση και βγηκα μια βολτα.Περα απο δυο τσιχλες κι εναν κοτσιφα,παρουσια πουλιων μηδεν.Χτες στο ιδιο μερος λιγα πουλακια,ενω το Σαββατο ηταν αρκετα καλα.Ελπιζω να στρωσουν τα πραγματα.