Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σας διαβαζω καιρο,σημερα ομως πηρα την αποφαση κι εκανα εγγραφη
Αρχικα καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε! Απλα με αφορμη αυτο π εγραψες, ρε παιδια (τους mods εννοω), ειναι τοσο δυσκολο να κανετε το σαιτ προσβασιμο μονο σε εγγεγραμμένους με φωτογραφια κυνηγετικής δραστηριότητας κτλ? Υπαρχει καποιο σκεπτικο στο να ειναι προσβασιμο απο ολους (και τους βλαμμενους οι-κω-λογους)? Πραγματικα το εχω απορια

Αρχικα καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε! Απλα με αφορμη αυτο π εγραψες, ρε παιδια (τους mods εννοω), ειναι τοσο δυσκολο να κανετε το σαιτ προσβασιμο μονο σε εγγεγραμμένους με φωτογραφια κυνηγετικής δραστηριότητας κτλ? Υπαρχει καποιο σκεπτικο στο να ειναι προσβασιμο απο ολους (και τους βλαμμενους οι-κω-λογους)? Πραγματικα το εχω απορια

Καλησπέρα Στέφανε. Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα μας, το παρών φόρουμ δεν ειναι ένα κλειστό που λειτουργεί με προσκλήσεις. Άλλωστε το γεγονός πως ένα μη μέλος μπορεί και διαβάζει ότι γράφουμε εδώ είναι ο βασικότερος λόγος που γίνεται και μέλος. Όσον αφορά τους οικολόγους, οποιος ειναι υγιής άνθρωπος είναι και υγιής οικολόγος. Και εγώ οικολόγος είμαι. Ας μπει εδώ μέσα οποιος είναι κατά του κυνηγίου να συζητήσει μαζί μας. Αλλά όπως ξέρουμε οι περισσότεροι δυστυχώς έχουν μάθει να μισούν και το βγάζουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν. Για να σου απαντησω λοιπον το φόρουμ δεν το θέλουμε για κανένα λόγο κλειστό και προσβασιμο μονο στα μέλη. Συνεχίζουμε με το θέμα παρακαλώ.

Ιδού η απορία thinkhippohippo

Aπο την αλλη τωρα που το καλοσκεφτομαι με επιασε απογοητευση.
Εχω κανει 15 εξοδους και εχω κανει 1 τσιχλα.
Αυτη εδω για καφε με τις φιλες της πηγαινε και εκανε και αυτη μια τσιχλα.
Ειναι αδικο ρε γμτ χαχχαχαχαχαχααχα

Καλησπέρα Στέφανε. Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα μας, το παρών φόρουμ δεν ειναι ένα κλειστό που λειτουργεί με προσκλήσεις. Άλλωστε το γεγονός πως ένα μη μέλος μπορεί και διαβάζει ότι γράφουμε εδώ είναι ο βασικότερος λόγος που γίνεται και μέλος. Όσον αφορά τους οικολόγους, οποιος ειναι υγιής άνθρωπος είναι και υγιής οικολόγος. Και εγώ οικολόγος είμαι. Ας μπει εδώ μέσα οποιος είναι κατά του κυνηγίου να συζητήσει μαζί μας. Αλλά όπως ξέρουμε οι περισσότεροι δυστυχώς έχουν μάθει να μισούν και το βγάζουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν. Για να σου απαντησω λοιπον το φόρουμ δεν το θέλουμε για κανένα λόγο κλειστό και προσβασιμο μονο στα μέλη. Συνεχίζουμε με το θέμα παρακαλώ.
Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά. Είναι ένα "ρομαντικό" σκεπτικό θα έλεγα, αλλά όπως και να χει είναι απολύτως σεβαστό. Απλά ήθελα καιρό να το ρωτήσω και θεωρώντας ότι δεν έγινε και τίποτα για μια εκτός "τσίχλας" ερώτηση (δεν είναι οτι δεν ξανάγινε δλδ), έκανα εδώ το ποστ..Αν θέλετε το μεταφέρετε στο "κυνηγετική γωνία" δεν έχω θέμα

Κοριτσακι μου βαλτη στο τηγανι με 2-3 αυγα και ταισε τον δικο σου.
Θα σε ταραξει στο .sex hard..sex hard..sex hard..Μετα απο τετοια χαρα
θα του παρεις οπλο και φυσιγγια και θα τον στελνεις στα βουνα για τσιχλες.

Επιλπεον, θα εχεο και το κρεβατι, ολοτελα δικο της.bye..flamenco.

Ιδού η απορία thinkhippohippo

Μετα απο 4 ημερες καλες ως μετριες ηρθε σημερα και η πατατα.....10 φυσιγγια ολη μερα!!!!.hair.

Mανο να η τσιχλα που εψαχνα ολη μερα το σαββατο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....αχαχααχχααχαχαχαχαχαχαχχα

Σήμερα το απόγευμα οι πρώτες μου τσίχλες.
Είχε πολλά πουλιά για μισή ώρα αλλά το τουφεκο αλεύρι και ο τραχανάς πήγαν γόνα. .sarcastic.
B4385-CE7-5-C6-B-4874-9936-B287-CC9-DD30-F.jpg

Είχε πολλά πουλιά για μισή ώρα αλλά το τουφεκο αλεύρι και ο τραχανάς πήγαν γόνα. .sarcastic.
Nικολή την επόμενη φορά ρίξε σε απογευματινό φυσίγγια 24άρια skeet 9άρια ή ακόμη καλύτερα 9.5 αν βρείς
Καλοπροαίρετη εισήγηση γνωρίζοντας το αποτέλεσμα ;)..
Y.Γ Αυτό το βγάζει 9.5

Last edited:
Ξεκινήσανε δειλά δειλά και τα απογευματινά! Ερώτηση: Αυτό το μισό απο πάνω πως το κατάντησες έτσι! Δύο πόδια και μια ουρά! χαχαχα

Αν ησουν σε πλαγιά γατε τοτε... τραχανοπλαγιάς...
Νικολη ονειρικο απογευματινο...keep going

Καλησπερα σε ολους.Σας διαβαζω καιρο,σημερα ομως πηρα την αποφαση κι εκανα εγγραφη.Βλεποντας ενθαρρυντικο τον καιρο σημερα Δ.Αττικη,πηρα την αποφαση και βγηκα μια βολτα.Περα απο δυο τσιχλες κι εναν κοτσιφα,παρουσια πουλιων μηδεν.Χτες στο ιδιο μερος λιγα πουλακια,ενω το Σαββατο ηταν αρκετα καλα.Ελπιζω να στρωσουν τα πραγματα.

Kαλωσήλθες Στράτο!
Να υποθέσω πως είσαι λάτρης του κυνηγίου της τσαρτσάρας (turdus viscivorus), κρίνοντας από τη φωτό στο προφίλ σου...?

Status
Not open for further replies.
Back