Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μάλλον θα επαναλάβω αυτό που είχα πεί λίγες ημέρες πριν.

η απουσία πουλιών μας έχει ρίξει ....... στην αμπελοφιλοσοφία.
περπατητό - καρτέρι - καθιστό - ξαπλωτό........... κ.ο.κ.

............ άντε γειά φέτος τα τσιχλάκια....:(:(:(

Περπατητό και ξερό ψωμί...
Αλλάζεις εικόνες και παραστάσεις...στο καρτέρι όλο τα ίδια και τα ίδια βλέπεις....sarcastic.
Καρτέρι μόνο στα μπασίματα για την "ιδέα"...

Ασε που αν έχεις και ένα καλοντρεσαρισμένο σπρινγκερακι-κοκκεράκι να στις ξεπετάει...παίζεις σε άλλο επίπεδο απόλαυσης...
με χιλια Σπυρο περπατιτο κ με δικανακι να μαζευουμε κ τους αδιους καλυκες
κ τα κοκονακια για ξετριπομα ειναι μια χαρα αλλα θελει να το μαθεις απο μικρο ;)

Ηαπουσία πουλιών μας έχει ρίξει ....... στην αμπελοφιλοσοφία.
περπατητό - καρτέρι - καθιστό - ξαπλωτό........... κ.ο.κ.
Κακο ειναι?Να έχουμε κάτι να λέμε εμείς αφου μουγγαθηκαν οι τσίχλες...sarcastic.

Αν "παρεις τα βηματα"στις προσκοπευσεις,τα πραγματα απλουστευουν κατα πολυ!
Θεωρώ ότι αυτό θα αργήσει πιο πολύ να ερθει..θέλει χρόνο..κ. μέχρι να συμβεί ο κυνηγός θα δει πολλες καλοζυγισμενες(υποτίθεται)τουφεκιες του να πηγενουν χαμένες..
αντανακλαστικων,ταιριασματος με το οπλο μας
Καλά αντανακλαστικά,"ματιασμα"του στόχου,γρήγορη επωμιση κ πάτημα..
Τίποτα άλλο..τώρα αν θα τύχουν κ μερικές καρτεριτζηδικες βολές αυτό είναι άλλο..
Τα σκοπευτικα σφάλματα(που σίγουρα θα προκύψουν κ στις δυο περιπτώσεις)θα διορθωθούν νομίζω πιο εύκολα στο περπατητο με ένα ανοιχτό τσοκ παρά στο καρτέρι με ένα κλειστό τσοκ..
Χωρίς αμφιβολία η τσίχλα δεν είναι εύκολη..
Πιστεύω ομως ότι ένας νέος κυνηγός(και το έχω δει κάποιες φορές) θα πάρει το "κολαι" πιο γρηγορα στις τουφεκιες του περπατητου σε σχέση με του καρτεριου..

Επειδή δεν υπάρχουν τσίχλες, λέω να το ρίξουμε στο εικονικό κυνήγι.
Ξεκινάω......
Πάνω σου Μήτσο!!!!!.......
Τι σκατα αλευρι ριχνω; επρεπε να πεσει τα φυσιγγια φταινε!!!!το τσοκ φταιει!!!! το οπλο φταιει!!! που δεν ηπια καφε φταιει!!!!! που δεν καθομαι σε καλο σημειο φταιει!!!! εγω ομως δε φταιω γιατι ειμαι μπαμ και κατω.big smile..yel.

Κανεις δεν βγήκε σήμερα; think

ωραία . βγήκα και λοιπόν ????
ξύπνησα 4,30 το πρωί ,
έφυγα από το σπίτι στις 5,30 ( θέλω και το χρόνο μου , να πιώ το καφεδάκι μου να ξυπνήσω κ.τ.λ. )
ταξίδεψα 1 ώρα με το αυτοκίνητο , έφτασα στο καρτέρι στις 6,30
έκατσα στο καρτέρι μέχρι τις 7.30 ( είδα γύρω - γύρω 4 ολόκληρες τσίχλες ) πρόλαβα και πήρα μία ( η αλήθεια είναι ότι την καταφχαριστήθηκα την τουφεκιά .. τραβέρσα μπηχτή ......... οεοοοοοο . )
πήγα και μία ώρα περπατητό ........... είδα άλλες 6 επίσης ολόκληρες τσίχλες ( κατάφερα να πάρω άλλες δύο ..... η μία ειδικά μου έφτιαξε ΟΛΗ την ημέρα )
άλλαξα ρούχα ( έβαλα τα πολιτικά ....... ) άλλη μία ώρα επιστροφή και κατά τις 10,00 ήμουν στη δουλειά.
τώρα που τελειώνω πριν γυρίσω σπίτι , άνοιξα το forum διάβασα τα σχόλια , γέλασα ιδιαίτερα με το "εικονικό κυνήγι " ......... φοβερή ιδέα ,
και λέω να πάρω το φιλαράκι μου για το αυριανό ξύπνημα.

τελικά είμαι απίστευτος μαζώχας ... σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με μένα.

Υ.Γ. ......... άλλες τρείς πήρε και ο φιλαράκος μου.

fjwqyxI.jpg

καλησπέρα και από εμενα !!!! πρωσπαθω να δω που θα παω αυριο αλλα παντου ακουω υσηχια τσίχλες πουθενα think
Καλως τον! Ωραίο nikename! Θρύλος των θρύλων ο Zaitsev!
Σημερινό καρτέρι δίπλα στο σπιτι στο χωριό,10 λεπτα πριν νυχτώσει εντελώς γιατι δεν πρόλαβα πιο νωρίς,περάσαν 4 πουλιά τουφεκισα τα 3,πηρα τις 2 βρήκα τη μια και την αλλη το πρωι γιατι σκάλωσε σε μεγάλη ελιά και δεν έβλεπα!

Status
Not open for further replies.
Back