Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραια φωτο.well done..sarcastic..sarcastic.
Eχω τα gara 3000 μου τα είχε χαρίζει ένας φίλος,ούτε ξέρω πόσα ζευγάρια εχει.. άρρωστος με το ψαροντούφεκο κ γέρο πνευμόνι..
Αλλα είναι βαριά πέδιλα δεν κάνουν για περπατητο...yelling.
Καρτερι καθομουνα Τασο,παλι καλα που πηρα το ψαροντουφεκο
με το μουλινε γιατι μου περασε στα 25 μετρα η κυρια.sarcastic..sarcastic.

Έφτασες εκεί πάνω ρε Θηρίο ? :eek:
Εγώ την Ξηρονομή την φοβάμαι και όλη αυτήν την μεριά μετά από τα περσινά κρούσματα κλοπών :(
Χθες το βραδυ ανάμεσα 0:00 μεχρι 4:00 ,κλέψανε το τζιμνυ ενός φίλου που πάμε για μπεκάτσα,έξω απο το σπίτι του και δεν πήρε κανείς χαμπάρι.
Το είχε πάρει καινούριο το 2011 απο τα τελευταία, 16.000€ και δεν ειναιιιι μόνο αυτό. Μέσα είχε το όπλο και ενα σακίδιο με δυο μπεκατσοπαντέλονα, ενα γιλέκο, άδεια θήρας, βιβλιάρια των δυο σκύλων, δυο μπιπερ και 150€.
Μου λέει Διαμαντη καταστράφηκα!!!!!!
Κρίμα πολυ στενοχωρήθηκα. Και ειναι 67 χρόνων άνθρωπος και μου λέει τι να πάρω πια με 700€ σύνταξη...
Έμπλεξε και καταστράφηκε ο ανθρωπος

Χθες το βραδυ ανάμεσα 0:00 μεχρι 4:00 ,κλέψανε το τζιμνυ ενός φίλου που πάμε για μπεκάτσα,έξω απο το σπίτι του και δεν πήρε κανείς χαμπάρι.
Το είχε πάρει καινούριο το 2011 απο τα τελευταία, 16.000€ και δεν ειναιιιι μόνο αυτό. Μέσα είχε το όπλο και ενα σακίδιο με δυο μπεκατσοπαντέλονα, ενα γιλέκο, άδεια θήρας, βιβλιάρια τηρώντας δυο σκύλων, δυο μπιπερ και 150€.
Κρίμα πολυ στενοχωρήθηκα. Και ειναι 67 χρόνων άνθρωπος και μου λέει τι να πάρω πια με 700€ σύνταξη...
Ποιος ο λόγος να αφήσει όλα τα υπάρχοντα του αφυλακτα μέσα στο αυτοκίνητο ? :eek:
Εδώ και στο χωριό που πάω το όπλο το βγαζω απο το αυτοκίνητο που είναι και ποιο χύμα η κατάσταση

Το είχε πάρει καινούριο το 2011 απο τα τελευταία, 16.000€ και δεν ειναιιιι μόνο αυτό. Μέσα είχε το όπλο και ενα σακίδιο με δυο μπεκατσοπαντέλονα, ενα γιλέκο, άδεια θήρας, βιβλιάρια των δυο σκύλων, δυο μπιπερ και 150€.
Μα καλά ρε φίλε είναι δυνατόν όλα αυτά τα πράγματα + το τουφέκι του τα είχε μέσα στο αμάξι.......
Εδώ σπίτι διπλόκλειδωμενα κ πάλι..

Ορεινή Αχαΐα κ ποιο συγκεκριμένα Αιγιο μεριά.τα πράγματα σε δυο καρτερία όχι κ τόσο χάλια,αν κ πολύ νωρίς.
Γύρω στα 15 πουλάκια το κάθε καρτέρι,εκ των οποίων τα μισά στρωτά με αποτέλεσμα να έρθουν μαζί μας 8 από το ένα καρτέρι κ 6 απ το άλλο.

Τέλος πάντων για να μη βγούμε πολυ εκτός θέματος, το σακιδιο το βάζει παντα μέσα απο βραδύς, μην ξεχάσει τιποτα. Το όπλο λάθος του,δεύτερη φορά που το αφήνει έτσι και το είχε κάτω απο το πορτ παγκαζ και δεν τον είδε κανείς.
Για το αμάξι πήγαιναν και του πήραν τα παντα. Ειναι μια συμμορία στην Αγία Βάρβαρα, Αιγάλεω και γύρω περιοχές που χτυπάνε τζιμνυ για ανταλλακτικά. Εχουν ακουστεί και αλλα κρούσματα κατα καιρούς.
Μέγα λάθος του το όπλο. Έμπλεξε όπως είπαμε..... Κρίμα και ειναι καλός ανθρωπος,αλλα αλλα.
Καλό βραδυ...

η χειρωτερη χρονια ολον των χρονων , σημερα σε κυνηγι περδηκας , με 5 ωρες δεν ειδα ουτε μια τσιχλα , μονο 2 κοτσυφια που πεταξαν τα σκυλια απο ενα πουρναρι ψαχνοντας περδηκες , ακομα και οι περδηκες με αυτον τον τρελοκαιρο δεν εχουν στρωση πεταγοντε απο μακρια , με το ζωρη και με πολυ ψαξημω πηρα μια περδηκα, δεν ακουγετε κατα την μερα , ακομα και το απογευμα πουθενα ουτε τουφεκια , οι ποιο πολλοι τα παρατησαν , και της τσιχλες , αλλα και της περδηκες που σου σπανε τα νευρα που δεν δεχοντε με τιποτα ουτε σκυλο , ουτε κυνηγο , θα χαλασουν στο τελος και τα σκυλια , αφου δεν προλαβενουν να φερμαρουν και πεταγοντε απο μακρια

Απο τα μεσα οκτωμβριου τα λεγαμε και γκρινιαζαμε
Εγω παντως θα περιμενω καποιες μερες ακομα, κυριως να πεσει και το καστρο των υψηλων θερμοκρασιων βορειοτερα απο εμας..
εχουμε ακομα ελπηδες , η την χασαμε την χρονια

Χθες το βραδυ ανάμεσα 0:00 μεχρι 4:00 ,κλέψανε το τζιμνυ ενός φίλου που πάμε για μπεκάτσα,έξω απο το σπίτι του και δεν πήρε κανείς χαμ
Καλημέρα σε σχέση με το αμάξι θα αποζημιωθεί από την ασφαλιστικη ,το πρόβλημα είναι με το όπλο θα του έρθει αυτεπάγγελτα μήνυση από την ασφάλεια για πλημμελή φύλαξη όπλου .ωστόσο εάν η σύνθεση του δικαστηρίου είναι νορμάλ πιθανον να αθωωθεί και να του επιστραφεί το όπλο σε περίπτωση που έχει βρεθει και κατασχεθεί και διατάξει απόδοση του κατασχεθέντος στον ιδιοκτημονα το δικαστήριο.Υπαρχει και το άσχημο σενάριο να είναι οπλοφοβικη η σύνθεση να τιμωρηθει σε ποινή φυλάκισης έως 1 έτος με αναστολή και να διαταχθεί επικύρωση της κατάσχεσης και διάταξη δήμευσης του κατασχεθέντος όπλου.Εκει το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ασκήσει έφεση και να βάλει δικηγορο και να δικαστεί σε δευτερο βαθμό από το τριμελές εφετειο. Σε δική μου αντίστοιχη περίπτωση στο μονομελές Χαλκίδος αθωώθηκα χωρίς δικηγόρο και χωρίς κατάσχεση όπλου.μου το είχαν κλέψει από αμάξι παρκαρισμένο έξω από ρεσεψιόν ξενοδοχείου στην Χαλκίδα.

Last edited:
Φαντάζομαι πως είχε ασφάλεια κλοπής στο jimny!!!

Καλημερα στην παρεα.Πρώτο περπατητο σημερα, όχι μόνος μου όπως είχα πει, αλλά με ένα φίλο, που τον έπεισα να έρθει, που ήταν ψιλό απογοητευμένος από τα περασματα, και μας βγήκε σε καλό....ειδαμε μιλαμε στην κυριολεξία , όχι ψέματα.. κυνηγετικά, παρά πολλά πουλιά....βεβαια, και πολύς κόσμος στα χωράφια, που σε πολλά μέρη αναγκαζόμαστε να περνάμε ατουφεκιστοι, και να χαζεύουμε τα συνεχόμενα πουλιά, που έφευγαν ατουφεκιστα...
Σύνολο, 5 χτύπησα εγώ, τις 3 βρηκα, και 8-9 ο φίλος μου βρήκε τις 7...σε κάνα 2ωρο περπατητο σε κάμπο παραθαλάσσια Ν. Καβάλας..
IMG-20181111-095824.jpg

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back