Μαυρομματι σήμερα ησυχία γενικά. Πρέπει να ήμουν ο μοναδικός που του πέρασαν στρωτά 5 τσίχλες.Ποσες πηρα; καμμία! Είχα τη φαεινή ιδέα να ρίξω καμμία τουφεκιά με την 303. Πριν 20 χρόνια που την (ξανα)είχα, είχα προσαρμοστεί προφανώς επάνω της. Αρχικά συνηθισμένος με το δικαννο, μου φαινόταν ότι σήκωνα πυροβόλο 155χιλ, κάθε φορά που επωμιζα κι έπειτα ενώ ήμουν σίγουρος ότι ήμουν επάνω, τα λίγα τσιχλακια που μου πέρασαν απλά τρόμαξαν. Περιττό να αναφέρω πως με το δικαννακι μου θα τις είχα πάρει και τις 5. Εύκολες βολές - απορώ που πήγαινέ η τουφεκιά.Η πλάκα είναι ότι φεύγοντας πάω δίπλα στον πατέρα μου που πλέον κυνηγάει με την xlr5 μου. Του λέω για φέρε λίγο αυτή και πάρε αυτή ( 303) κι αν περάσει καμμία τσίχλα τουφεκισε. Περναει πραγματι μια στρωτα ωραία. Ρίχνει 3 τίποτα. Μετά περνάει μια καρακαξα καλά τις ξαναριχνει τίποτα. Γυρίζει μου λέει λοιπόν, καθάρισμα αποθήκη αγγελία ένα 500ρικο χαχαχα. Αν ήταν όπλο που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω, αύριο κιόλας θα έτρεχα για δοκιμές και ρυθμισματα κλπ. Αλλά ούτως ή άλλως στο μυαλό μου την έχω για ενθύμιο...
Last edited: