Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μαυρομματι σήμερα ησυχία γενικά. Πρέπει να ήμουν ο μοναδικός που του πέρασαν στρωτά 5 τσίχλες.Ποσες πηρα; καμμία! Είχα τη φαεινή ιδέα να ρίξω καμμία τουφεκιά με την 303. Πριν 20 χρόνια που την (ξανα)είχα, είχα προσαρμοστεί προφανώς επάνω της. Αρχικά συνηθισμένος με το δικαννο, μου φαινόταν ότι σήκωνα πυροβόλο 155χιλ, κάθε φορά που επωμιζα κι έπειτα ενώ ήμουν σίγουρος ότι ήμουν επάνω, τα λίγα τσιχλακια που μου πέρασαν απλά τρόμαξαν. Περιττό να αναφέρω πως με το δικαννακι μου θα τις είχα πάρει και τις 5. Εύκολες βολές - απορώ που πήγαινέ η τουφεκιά.Η πλάκα είναι ότι φεύγοντας πάω δίπλα στον πατέρα μου που πλέον κυνηγάει με την xlr5 μου. Του λέω για φέρε λίγο αυτή και πάρε αυτή ( 303) κι αν περάσει καμμία τσίχλα τουφεκισε. Περναει πραγματι μια στρωτα ωραία. Ρίχνει 3 τίποτα. Μετά περνάει μια καρακαξα καλά τις ξαναριχνει τίποτα. Γυρίζει μου λέει λοιπόν, καθάρισμα αποθήκη αγγελία ένα 500ρικο χαχαχα. Αν ήταν όπλο που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω, αύριο κιόλας θα έτρεχα για δοκιμές και ρυθμισματα κλπ. Αλλά ούτως ή άλλως στο μυαλό μου την έχω για ενθύμιο...

Last edited:
Τέλος πάντων για να μη βγούμε πολυ εκτός θέματος, το σακιδιο το βάζει παντα μέσα απο βραδύς, μην ξεχάσει τιποτα. Το όπλο λάθος του,δεύτερη φορά που το αφήνει έτσι και το είχε κάτω απο το πορτ παγκαζ και δεν τον είδε κανείς.
Για το αμάξι πήγαιναν και του πήραν τα παντα. Ειναι μια συμμορία στην Αγία Βάρβαρα, Αιγάλεω και γύρω περιοχές που χτυπάνε τζιμνυ για ανταλλακτικά. Εχουν ακουστεί και αλλα κρούσματα κατα καιρούς.
Μέγα λάθος του το όπλο. Έμπλεξε όπως είπαμε..... Κρίμα και ειναι καλός ανθρωπος,αλλα αλλα.
Καλό βραδυ...
Αξιζει ρε παιδιά τον κοπο να μην εχουμε ασφαλεια κλοπης στο αυτοκινητο μας? Σιγουρα τα 16000 που εδωσε δε θα τα επαιρνε αλλα 4000 να παρει ενα να κανει την δουλεια του θα επαιρνε καποιος....

Σε 2,5+ ώρες 6 τουφεκιές σε 6 πουλιά περπατητό ο πατέρας μου, πήρε τα 3, αλλά τα 2 στο χέρι :(
Ορεινά Κ. Εύβοιας...
Κρίμα κι έχει τροφές φέτος, πουλιά δεν έχει.
Δεν πειραζει ειναι ωραια τα μερη! Σημερα Καπανδρίτι απολυτο μηδεν...για να είμαι δικαιος στο πρωινό 5-6 πουλακια τα εβλεπες. Δεν δοκίμασα και το φυσιγγακι του οσκαρ για να βγαλω πορισμα ρε γαμωτο!

Συγνώμη για το μήνυμα εκτός θέματος. Λόγω δουλειάς θα σας πω ότι αξίζει πάρα πολύ να έχετε ολική ασφάλεια κλοπής στα οχήματα σας. Το επιπλέον κόστος είναι μικρό! Επίσης για εμένα θα πρέπει να ήταν υποχρεωτική η ασφάλιση πυρός σε σπίτια που έχουν δέντρα και γενικά ψηλά βλάστηση τριγύρω τους.

Συγνώμη για το μήνυμα εκτός θέματος. Λόγω δουλειάς θα σας πω ότι αξίζει πάρα πολύ να έχετε ολική ασφάλεια κλοπής στα οχήματα σας. Το επιπλέον κόστος είναι μικρό! Επίσης για εμένα θα πρέπει να ήταν υποχρεωτική η ασφάλιση πυρός σε σπίτια που έχουν δέντρα και γενικά ψηλά βλάστηση τριγύρω τους.
1000+ like!

Καλημέρα Άρχοντες ;)
Επιστροφη από πέριξ των Δερβενοχωριων με θετικά αποτελέσματα ;)
Αυτή την φορά είχε αρκετά πουλιά αλλά μόνο στο περπατήτο
στο καρτέρι το πρωι γύρω στις 20 τσίχλες εμφανίστηκαν αλλά αρκετά ψηλωμενες
Απολογισμός μετά από διωρο περπατήτο
5 τσίχλες και άλλες 3 δώρο στην Κ.Μαρω o_O

Γεια σου Κωστή άρχοντα, για πες μας για το πλάγιο και τα φυσίγγια!
Μην μας αρρωστησει και ο @tasos hunter
Το πρώτο το ξέρω.. τα δευτέρα 30γρ Ζωτος πρέπει να είναι..think
Ο Γερόλυκος μου Winchester 21 :D:D
τα φυσεκια τα γνωστά όπως είπε και ο Τάσος :D:D αν και θα στραφω προς Πάτρα μεριά γιατί διαβάζω καλά σχόλια ;);)

Λυκος ονομα κ πραμα...κατατρόπωσε μεγάλα ονόματα ως προς τις αντοχές του...:)
Επιτέλους είπα μόλις το είδα στην φωτο..Θυμήθηκε ότι κάπου έχει κ ένα δίκαννο....sarcastic..sarcastic.
Οπλαρα Τάσο, κάτι ξέραν αυτοί από την Baikal.

Λυκος ονομα κ πραμα...κατατρόπωσε μεγάλα ονόματα ως προς τις αντοχές του...:)
Επιτέλους είπα μόλις το είδα στην φωτο..Θυμήθηκε ότι κάπου έχει κ ένα δίκαννο....sarcastic..sarcastic.
Τάσο φέτος είναι η χρονιά του θα με ακολουθεί σε όλες μου τις εξορμήσεις το πεθύμησα :D:D

Καλημέρα Άρχοντες ;)
Επιστροφη από πέριξ των Δερβενοχωριων με θετικά αποτελέσματα ;)
Αυτή την φορά είχε αρκετά πουλιά αλλά μόνο στο περπατήτο
στο καρτέρι το πρωι γύρω στις 20 τσίχλες εμφανίστηκαν αλλά αρκετά ψηλωμενες
Απολογισμός μετά από διωρο περπατήτο
5 τσίχλες και άλλες 3 δώρο στην Κ.Μαρω o_O

Κώστα ωραίο το μπουκέτο :)
με στεναχωρείς όμως.....τσίπουρο δεν είχε στη Χασιά;;;;; .sarcastic.

Σημερα νομιζα οτι κυνηγουσα Αυγουστο μηνα τρυγονια στον καμπο.Περιμετρικα απο το πλατωμα αλλα και μεσα καμια 35αρια κυνηγοι.
Αντε να ριξαμε ολοι μαζι 50 φυσιγγια,σε δυο σημεια αρκετα πιο ψηλα απο εμας λες και ειχαν βαλει κανονακι στα σταφυλια.Συνεχεια
μονοντουφεκα!Αυτο συνεχιστηκε μεχρι τις 11:00,τυχαιο?Δεν νομιζω!

Μαυρομματι σήμερα ησυχία γενικά. Πρέπει να ήμουν ο μοναδικός που του πέρασαν στρωτά 5 τσίχλες.Ποσες πηρα; καμμία! Είχα τη φαεινή ιδέα να ρίξω καμμία τουφεκιά με την 303. Πριν 20 χρόνια που την (ξανα)είχα, είχα προσαρμοστεί προφανώς επάνω της. Αρχικά συνηθισμένος με το δικαννο, μου φαινόταν ότι σήκωνα πυροβόλο 155χιλ, κάθε φορά που επωμιζα κι έπειτα ενώ ήμουν σίγουρος ότι ήμουν επάνω, τα λίγα τσιχλακια που μου πέρασαν απλά τρόμαξαν. Περιττό να αναφέρω πως με το δικαννακι μου θα τις είχα πάρει και τις 5. Εύκολες βολές - απορώ που πήγαινέ η τουφεκιά.Η πλάκα είναι ότι φεύγοντας πάω δίπλα στον πατέρα μου που πλέον κυνηγάει με την xlr5 μου. Του λέω για φέρε λίγο αυτή και πάρε αυτή ( 303) κι αν περάσει καμμία τσίχλα τουφεκισε. Περναει πραγματι μια στρωτα ωραία. Ρίχνει 3 τίποτα. Μετά περνάει μια καρακαξα καλά τις ξαναριχνει τίποτα. Γυρίζει μου λέει λοιπόν, καθάρισμα αποθήκη αγγελία ένα 500ρικο χαχαχα. Αν ήταν όπλο που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω, αύριο κιόλας θα έτρεχα για δοκιμές και ρυθμισματα κλπ. Αλλά ούτως ή άλλως στο μυαλό μου την έχω για ενθύμιο...
Ηθελα να παω και εγω σε αυτα τα μερη.Τι γινεται τωρα με το θεμα με τα σπασιματα αμαξιων που ηταν σε εξαεση εκει?

Ηθελα να παω και εγω σε αυτα τα μερη.Τι γινεται τωρα με το θεμα με τα σπασιματα αμαξιων που ηταν σε εξαεση εκει?
Δε μου έχει τύχει κάτι ευτυχώς, γιατί έχω και καινούριο αυτοκίνητο σχετικά (2χρονια το εχω). Βέβαια το συγκεκριμένο μέρος το ξέρουμε σαν την παλάμη μας και δεν κάνουμε περπατητο. Ξέρουμε που ακριβώς περνάει κανα πουλάκι και στεκόμαστε εκεί, βλέποντας πάντα το αυτοκίνητο...Όταν καμιά φορά θέλω να περπατήσω, κάθεται κοντά στο αμάξι ο πατέρας μου που πάντα ούτως ή άλλως κάθεται καρτέρι. Εν ολίγοις δε το αφήνουμε απ τα μάτια μας ποτέ. Μου έχει πει βέβαια ο γαμπρός μου που είναι Θηβαίος ότι σημειώθηκαν πολλά περιστατικά με ενέδρες γυφτων, στη γέφυρα της Θήβας. Μπαίνουν μπροστά στο αμάξι πετάνε πέτρες κλπ κι εν τέλει ληστεύουν και χτυπάνε οδηγούς...

Δε μου έχει τύχει κάτι ευτυχώς, γιατί έχω και καινούριο αυτοκίνητο σχετικά (2χρονια το εχω). Βέβαια το συγκεκριμένο μέρος το ξέρουμε σαν την παλάμη μας και δεν κάνουμε περπατητο. Ξέρουμε που ακριβώς περνάει κανα πουλάκι και στεκόμαστε εκεί, βλέποντας πάντα το αυτοκίνητο...Όταν καμιά φορά θέλω να περπατήσω, κάθεται κοντά στο αμάξι ο πατέρας μου που πάντα ούτως ή άλλως κάθεται καρτέρι. Εν ολίγοις δε το αφήνουμε απ τα μάτια μας ποτέ. Μου έχει πει βέβαια ο γαμπρός μου που είναι Θηβαίος ότι σημειώθηκαν πολλά περιστατικά με ενέδρες γυφτων, στη γέφυρα της Θήβας. Μπαίνουν μπροστά στο αμάξι πετάνε πέτρες κλπ κι εν τέλει ληστεύουν και χτυπάνε οδηγούς...
Καταλαβα.Την ευρυτερη περιοχη την κυνηγουσα πολυ περισσοτερο περπατητο αλλα με αυτα που ακουστηκαν εχω φοβηθει.Φυσικα αφηνα το αμαξι πανω στον δρομο στην ακρη αλλα χανομουνα μακρυα για κανα 3-4 ωρες.

Πας απο παλια εθνικη, 40 χιλομετρα λιγοτερα πηγαινελα (απο Νοτια προαστια Αθηνων), μηδενικα διόδια, ιδιος χρονος ταξιδιου, δεν περνας απο τα γυφταρια της Θηβας! Οντως μεσημερι τα γυφτακια εχουν κανει παιχνιδι να πετανε πετρες στα διερχομενα. Πολυ πιθανον αμα σταματησει καποιος να κανουν καταδρομικη στο αμαξι!!

Status
Not open for further replies.
Back