Είδα χθες το πρωί ένα κοπαδάκι στο ύψος του Καλλιμάρμαρου. Και επίσης το ΣΚ μερικά απογευματινά στη Ν. Σμύρνη. Νομίζω λιγότερα από άλλες χρονιές πάντως.παιδια καλημερα ,ψαρωνια μεσα στην αθηνα εχετε δει φετος?τωρα την τελευταια βδομαδα?
Νονονο ψαρονια; μας τελειωσανπαιδια καλημερα ,ψαρωνια μεσα στην αθηνα εχετε δει φετος?τωρα την τελευταια βδομαδα?
Πηγές Σπίτι, έφαγες, ξεκουράστηκες,και ακόμα ...επεφτεΧθεσινο απογευματινο,λιγα πραγματα,ομως αυτο που με προβληματισε ηταν οτι τα πουλια που ντουφεκουσα γινοντουσαν σκονη,πηγαινα να τα βρω και εβρισκα σκονη με πουπουλα,λεω δεν μπορει μαλλον τις βαραω κοντα,θα βαραω τις ψηλες,περναει μια ψηλααα της ριχνω σεκος αρχισε να πεφτη επεφτε,επεφτε περιμενα,περιμενα επεφτε,επεφτε,περιμενα ,περιμενα επεφτε,επεφτε,περιμενα περιμενα στο τελος λεω αει σιχτιρ βαρεθηκα να περιμενω και εφυγα![]()
Χθεσινο απογευματινο,λιγα πραγματα,ομως αυτο που με προβληματισε ηταν οτι τα πουλια που ντουφεκουσα γινοντουσαν σκονη,πηγαινα να τα βρω και εβρισκα σκονη με πουπουλα,λεω δεν μπορει μαλλον τις βαραω κοντα,θα βαραω τις ψηλες,περναει μια ψηλααα της ριχνω σεκος αρχισε να πεφτη επεφτε,επεφτε περιμενα,περιμενα επεφτε,επεφτε,περιμενα ,περιμενα επεφτε,επεφτε,περιμενα περιμενα στο τελος λεω αει σιχτιρ βαρεθηκα να περιμενω και εφυγα![]()
Δεν ξερω μαλλονΠηγές Σπίτι, έφαγες, ξεκουράστηκες,και ακόμα ...επεφτε![]()
Σε ειδα στο καρτερι μου.... αλλα ησουν με παρέα και δεν σου μίλησα....Χθεσινο απογευματινο,λιγα πραγματα,ομως αυτο που με προβληματισε ηταν οτι τα πουλια που ντουφεκουσα γινοντουσαν σκονη,πηγαινα να τα βρω και εβρισκα σκονη με πουπουλα,λεω δεν μπορει μαλλον τις βαραω κοντα,θα βαραω τις ψηλες,περναει μια ψηλααα της ριχνω σεκος αρχισε να πεφτη επεφτε,επεφτε περιμενα,περιμενα επεφτε,επεφτε,περιμενα ,περιμενα επεφτε,επεφτε,περιμενα περιμενα στο τελος λεω αει σιχτιρ βαρεθηκα να περιμενω και εφυγα![]()
Χτες είδα τα 2 πρώτα μπουλουκια από καμιά 30-40αρια στο Μενίδι. Είδα και 5-6 να πετάνε στο Μαρούσι.παιδια καλημερα ,ψαρωνια μεσα στην αθηνα εχετε δει φετος?τωρα την τελευταια βδομαδα?
Πολλα ξερεις εσυ!!! και δεν μου αρεσει ποιος ειναι ο μαρτυριαρης δεν ξερωthinkΣε ειδα στο καρτερι μου.... αλλα ησουν με παρέα και δεν σου μίλησα....![]()
Μήπως είναι αυτή που έπεσε στο κεφάλι μου, σήμερα το πρωί που πέρασα από κει;Χθεσινο απογευματινο,λιγα πραγματα,ομως αυτο που με προβληματισε ηταν οτι τα πουλια που ντουφεκουσα γινοντουσαν σκονη,πηγαινα να τα βρω και εβρισκα σκονη με πουπουλα,λεω δεν μπορει μαλλον τις βαραω κοντα,θα βαραω τις ψηλες,περναει μια ψηλααα της ριχνω σεκος αρχισε να πεφτη επεφτε,επεφτε περιμενα,περιμενα επεφτε,επεφτε,περιμενα ,περιμενα επεφτε,επεφτε,περιμενα περιμενα στο τελος λεω αει σιχτιρ βαρεθηκα να περιμενω και εφυγα![]()
ΑπορτΧθεσινο απογευματινο,λιγα πραγματα,ομως αυτο που με προβληματισε ηταν οτι τα πουλια που ντουφεκουσα γινοντουσαν σκονη,πηγαινα να τα βρω και εβρισκα σκονη με πουπουλα,λεω δεν μπορει μαλλον τις βαραω κοντα,θα βαραω τις ψηλες,περναει μια ψηλααα της ριχνω σεκος αρχισε να πεφτη επεφτε,επεφτε περιμενα,περιμενα επεφτε,επεφτε,περιμενα ,περιμενα επεφτε,επεφτε,περιμενα περιμενα στο τελος λεω αει σιχτιρ βαρεθηκα να περιμενω και εφυγα![]()
Μήπως είναι αυτή που έπεσε στο κεφάλι μου, σήμερα το πρωί που πέρασα από κει;![]()
Ωραία!!!Α μπα εισαι μακρυα εσυ,ειπα με την βροχη που θα φερει η αλεπου θα ριξει μεχρι αθερινα,λες να αρχισε να ριχνει τσιχλες;
![]()
Σκόνη ;;thinkΧθεσινο απογευματινο,λιγα πραγματα,ομως αυτο που με προβληματισε ηταν οτι τα πουλια που ντουφεκουσα γινοντουσαν σκονη,πηγαινα να τα βρω και εβρισκα σκονη ....
Καλέστε μας εμάς τους ...χαμουτζήδες και θα φροντίσουμε εμεις για ψάρια.Ωραία!!!
Θα φάμε λιγο φρέσκο ψαρακι και μεις δω πάνω στα βουνά...![]()
Ποναγε η πλατουλα μου,και εμεινα δυο μερουλες τεζαΣκόνη ;;think
Ρε συ Γιάννη,
Μήπως απο την ...αναβροχιά απο τσιχλες, αγόρασες τίποτε γυάλινες / Murano και τις τουφεκάς;
Υ/Γ : Πήρες αδικαιολόγητη απουσία, στο τελευταίο έκτακτο συνέδριο.
Την άλλη φορά να έλθεις με τον ...κηδεμόνα σου![]()
Τα επιπεδα στα ψαρονια ειναι τα ιδια με περσι....ελαχιστα περσι ελαχιστα και φετος στην Αθηνα. Εχουμε δει ομως να εμφανίζονται...το σκ ας πουμε που ειχε πεσει η θερμοκρασια ειδα δυο κοπαδακια (Αθηνα). Καπανδριτι και το προηγουμενο σκ ειδα ενα κοπαδακι.παιδια καλημερα ,ψαρωνια μεσα στην αθηνα εχετε δει φετος?τωρα την τελευταια βδομαδα?