Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
οπως ειχαμε πει με τον χειμωνα να κανει την εμφανιση του τις επομενες μερες σε κεντρικη και β.ευρωπη επεφτε και το τελευταιο καστρο ελπιδας............
Μεχρι 1-2 δεκεμβρη θα ξερουμε τι θα αντιμετωπισουμε μεχρι τουλαχιστον μεσα ιανουαριου..
 
πως παει εκει πανω φετος φιλε? ακουτε τιπτ? χα
Ότι πάρεις στα μπασίματα. Μετά εξαφανίζονται για κανα μήνα. Εμφανίζονται πάλι όταν "σφίξει" ο καιρός.
Από 25 οκτωμβρίου μέχρι 15 νοεμβρίου(περίπου) θα πάρεις πολλά πουλιά ... αν βρεις μέρος να κρατάει νερό και κάνεις καρτέρι από 7+30 μέρι τις 9. Μετά τέλος, χάνονται. Η φετεινή ξέρα δεν κράτησε πολλά πουλιά, όμως κάτι έχει. Έχω πάρει 24 για την ώρα.
Συνήθως η χρονιά μου κλείνει με περίπου 100 τσίχλες. Αν δω ότι ξεπερνάω τις 120 ...σταματάω το κυνήγι τους. Δεν χρειάζομαι άλλες, μου φτάνουν αυτές.
 
Μike, φέτος έχει κίνηση εκεί πάνω στις εν λόγω...?
Γιατί κεντρικά και νότια (σε μας), πολύ λίγα πράματα (και) φέτος απ' το συγκεκριμένο τσιχλοείδος (τουλάχιστον μέχρι στιγμής)...!
Κάτι έχει, όμως λιγότερες από πέρυσι. Αν κάνεις χιλιόμετρα (και κάψεις βενζίνη) θα βρεις καλά μέρη.
Εγώ κυνηγάω γύρω απ` το χωριό μου. 2-3 φορές τον μήνα μπορεί να πάω καμμιά 20ριά χιλ΄μακριά για φάσες.
 
Και σήμερα στο ίδιο απογευματινό καρτεράκι, η χθεσινή μου πρόβλεψη βγήκε αληθινή: ακόμη λιγότερα τα πουλιά, μετρημένα στα δάχτυλα του χεριού, και από 17:30 κι ύστερα...!!! Μία ντουφέκισα όλη κι όλη, και αυτήν και κράτησα...! (Μικρό, αδύνατο πουλάκι...)

(Αύριο μάλλον θα επισκεφθώ το έτερο, προηγούμενο/αρχικό καρτέρι μου, το πιο "ανοιχτό"...)
 
Παυλαρα,νεα μαθηματικα?:cool:
4=0?
Απολυτο κιολας....:D
Εεε...το κυνήγι ενίοτε έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα αποτελέσματα των μαθηματικών πράξεων...
Ιδίως με την πρόσθεση και τον πολλαπλασιασμό...:D

Υ.Γ....Γενικό σχόλιο...δεν αφορά το παραπάνω μνμ του Παύλου...
 
Καλημερα Κυριοι,
Περπατητο στο κλειδι σημερα ειχε καποια πουλακια αλλα δεν κυνηγιονται με τιποτα 2 χτυπησαμε και δεν καταφεραμε ουτε να τα βρουμε. Ακουγονταν πολλες τουφεκιες μακρια μας αλλα εγω δεν ξερω τα καρτερια εκει.. Πηγε κανεις προς Μεγαρα?
 
Ο πατέρας μου ανέβηκε πάνω στα αλπικά, στα έλατα για κυριαρίνες σήμερα, τουφέκισε 6, 4 ξερές και 2 τραυματισμένες, αλλά δυστυχώς μόνο 2 στο χέρι. Του άρεσαν τα kill32 κόκκινα 7αρια με 2* μαμά με την 123.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top