Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω παλικάρια φωτογραφία με τσίχλες έβαλα χτες, τώρα πως προέκυψε η γκόμενα δεν ξέρω :D:D Διαμαρτύρομαι στη διαχείρηση και αρνούμαι να βάλω τη σημερινή .yel.
Σήμερα πιο κοντινή εξόρμηση στα μέρη της Θήβας , πάντα περπατητό , λιγότερα πουλιά και πιο δύσκολα , περπατώντας αρκετά πάλι με το ζόρι μαζέψαμε 14 τσιχλες και 1 κότσυφα ... Αρκετό κρυο και καθόλου κόσμο ...

ΥΓ Εαν κλικάρεις την γκομενα πάντως θα δεις τις τσιχλίτσες !!
Που τις εχει κρυμμένες?:cool:

7 εξορμήσεις 3 πουλιά.
όντως γίνεται χαμός στην μεσσηνία
Λευτερη δοκιμασε χαμηλα, κοντα σε ποταμιες, σε περιοχες με βατα και μικρα λογγαρακια... Πολλα κλασικα τσιχλοκαρτερα δεν δουλευουν αλλα είναι και αλλα που δεν τα πιανει το ματι που σου δινουν μερικες τουφεκιες... Για καποιο λογο οι κλασσικοι ελαιωνες με τα μεγαλα λογγια δεν εχουν πολλα πουλια και δεν μετακινουνται κιολας, οι ποταμιες, οι καλαμιες και τα βατα εχουν...

Κ λιγες τουφεκιτσες που εγραψα... :)

Όλα καλά και αγια, το μόνο πούμε χαλάει βρε Αρη μου αυτές οι αμερικανικές τα τραγουδια που πλεσιωνεις τα βιντεο ....από το Κάνσας είσαι...think.hair.Βάλε κάτι αλλο με αυτές τις κάντρι έχουμε δόξα το θεό πολλά εμείς οι Ευρωπαίοι να δείξουμε...fgr2.sarcastic.
Με συνχωρεις για την παρατήρηση .big smile.

Αρκετά γρήγορο το φυσίγγι σου Άρη .Σε 1-2 περιπτώσεις ήσουν μπροστά .:)

Nαι ειναι Γρηγορο φυσιγγι Λαμπη, ισως κ υπερβολικα πιο γρηγορο απο οτι πρεπει σε νορμαλ καιρο...
Μήπως επίδη σε φωνάζω ρινγκο επιρεαζεσαι ? Θα βρω άλλο να σου λέω .....terror.

Οχι μου αρεσει το ρινγκο Αργυρη .hair. Θα βρω αλλη μουσικη επενδυση την επομενη φορα, αρκει να μην μου πεις για κλαρινα.... Εμενα μου ταιιαζει η country στα κυνηγετικα βιντεο αλλα γουστα ειναι αυτα.. ;)

Ωραίο βίντεο Αρι, πολύ ψηλά ρε παιδί μου όμως, αυτό είναι κούραση δεν είναι ανεμιστό :). Kicks 3* να υποθέσω; Την κάμερα γιατί δεν την βάζεις ένα κλικ πιο μπροστά να μην φαίνεται το στόμιο της καννης;

Αμα κουραζεσαι φιλε με τις ψηλωμενες να πας για ορτυκια... :p Ναι Kicks 3 αστρα ειναι κ ωμεγα 9αρακια... Αν τη βαλω μπροστα την καμερα μου χαλαει πολυ τη συμπεριφορα του οπλου οποτε την κλεβω οσο μπορω προς τα πισω, μερικες φορες την παρακλεβω κ φαινεται η κανη... .hair.

Εγω παλικάρια φωτογραφία με τσίχλες έβαλα χτες, τώρα πως προέκυψε η γκόμενα δεν ξέρω :D:D Διαμαρτύρομαι στη διαχείρηση και αρνούμαι να βάλω τη σημερινή .yel.
Σήμερα πιο κοντινή εξόρμηση στα μέρη της Θήβας , πάντα περπατητό , λιγότερα πουλιά και πιο δύσκολα , περπατώντας αρκετά πάλι με το ζόρι μαζέψαμε 14 τσιχλες και 1 κότσυφα ... Αρκετό κρυο και καθόλου κόσμο ...
Α και μια αλεπού λιγότερη...

ΥΓ Εαν κλικάρεις την γκομενα πάντως θα δεις τις τσιχλίτσες !!
αστα αυτα, και βαλε φωτο..να δουμε πραμα...crying smile.

Xθεσινο 3ωρο περπατητό στα μέρη της Βοιωτίας με αλλους 3 φίλους από αυτό το φόρουμ.
Περάσαμε όμορφα με πειράγματα γέλιο και ωραίες ντουφεκίες.
Τα πουλία λίγα αλλά μας κράτησαν σε ενδιαφέρον με τελικό απολογισμό περί τις 27 τσίχλες και 3 κοτσυφια με τα τελευταία να κάνουν την ενφάνιση τους .
Να μαστέ κάλα Κύριοι να το ξανακάνουμε από την νέα Χρονιά.
J6-1880.jpg

Last edited by a moderator:
Επιστροφή απο Ευρυτανία μετά απο μια εβδομάδα , χαλια αδιορθωτα φάσσες ουτε για δείγμα , κοτσυφια άφαντα καλά που με έπεισε ο πεθερος μου και πήγαμε δυο περπατητα στην Μακρακώμη και κάναμε περίπου τριαντα πουλιά , άντε να είμαστε κάλα και του χρόνου να έχουμε περισσότερα πουλακια

ΥΓ Τα λουκανικα στο τζάκι ομως άλλο πράγμα

Πρώτο απογευματινό για φέτος σε μέρος πολλά υποσχόμενο
Πέρυσι την ίδια περίοδο είχα βαρεσεί 5 τσίχλες και 3 κοτσύφια και αν θυμάμαι καλά είχε άλλα τόσα σε πλειοψηφία κοτσύφια
Σήμερα δεν περασε ούτε σπίνος μεγάλη στεναχώρια
Το μόνο θετικό ο ήχος από το ρεματακι η ηρεμία και οι ομορφιές της υπαίθρου που μου έχουν λειψει

Όχι Κώστα, όχι στεναχώρια για το κυνήγι :)
Γιώργη δίκιο έχεις αλλά έχουν μείνει 7 Κυριακές ακόμα
και δεν φαίνεται να υπάρξει κάποια βελτίωση
Δεν είναι το πρόβλημα η καρπωση
όλοι έχουμε ευχαριστηθεί εξορμήσεις και θηραματα
Με στεναχωρεί που δεν βλέπω θηράματα παντού νεκρή φύση ρε γαμωτο

Status
Not open for further replies.
Back