Υλικά για ιδιογόμωση

Ξέρει κάποιος αν τα φύλλα φελλού του ένα μέτρου, που έχουν τα βιβλιοπωλεία, είναι τα ίδια με αυτά που είναι έτοιμα για ιδιογομωση ;; ( γιατί δεν έχω για να δω πως είναι. ) Βρίσκω του μέτρου σε 2μμ και σε 5μμ. Πάχος. Σκέφτομαι να τα πάρω να αρχίσω να παίζω. Η δεν κάνουν ;;
Αν είναι όλο φελλός , ναι είναι ίδιο.
Μια φορά πήρα ένα και πίσω ήταν χαρτί φυσαρμόνικα.

Ξέρει κάποιος αν τα φύλλα φελλού του ένα μέτρου, που έχουν τα βιβλιοπωλεία, είναι τα ίδια με αυτά που είναι έτοιμα για ιδιογομωση ;; ( γιατί δεν έχω για να δω πως είναι. ) Βρίσκω του μέτρου σε 2μμ και σε 5μμ. Πάχος. Σκέφτομαι να τα πάρω να αρχίσω να παίζω. Η δεν κάνουν ;;
Κανουν .shake hands.

μια χαρα είναι.

Επίσης σε κάλυκες που το καψύλι ειναι χαλαρό και δε σφηνώνει τους πετάμε η γίνεται να επισκευαστούν ;
Βαζεις βερνίκι νυχιών διάφανο επανω κ τους γεμίζεις....καλο θα ηταν, οχι με καραμπινα διοτι η εξολκευση του κλειστρου, μπορει να σου πεταξει το καψουλι κ να σφινωσει στη σκανδαλοθηκη...ετσι θα σου χαλασει το κυνηγι κ ισως δημιουργηθεί κ καποια βλαβη στην περιοχή της σκανδαλοθήκης κτλ.
(Ειμαι παθών, αλλά μαθών)...

Μιας και λεμε για υλικα...
Τις καλες εποχες που ηθελα να παρω κατι και μαζι με αυτο το κατι παραγγελνα και αλλα 10 πραγματα μαζι μια και θα ερθει το δεμα μην ειναι αδειο..
Λεω βαλε και 500 συγκεντρωτηρες του καρδαρα να βρισκονται, δεν χαλανε... ( δεν ειχα ξαναπαρει )
Γεμιζω 25 φυσιγγια.
Μια κυριακη που βγηκε βλαβη κοντα στο Αυλωναρι λεω δεν παιρνω και το κοκκερακι μαζι ( μικρο τοτε 8-9 μηνων) να κανω ενα περπατητο?
Απο τα ωραιοτερα περπατητα! Μη πω φυσιγγι και πουλι και υπερβαλω, αλλα με ενα κουτι παραλιγο το οριο.
Το κουταβακι τρελαθηκε να μαζευει πουλια.
Αν σας πω οτι δεν ξαναγεμισα αυτην την συνταγη? γιατι? γιατι ηταν πολυ καλο το φυσιγγι και ηθελα να ψαξω για αλλο.
Αυτη ειναι η αρρωστια της ιδιογομωσης.

Καμία οικονομική καλύμπρα για 36cal υπάρχει ; Επίσης σε κάλυκες που το καψύλι ειναι χαλαρό και δε σφηνώνει τους πετάμε η γίνεται να επισκευαστούν ;
Υπάρχει εργαλείο πού μαζεύει την τρύπα που πάει το καψουλι, είναι ρωσικής κατασκευής το έχω πάρει από τον "φάντομ" στον πύργο Ηλείας

Back