ρελια αστερια κωνικες χαραξεις. φιλε μολις πας για την πεντασταδιακη ξερω καλο δικηγορο αλλα εχω και χωρο στο σπιτι να σε φιλοξενησω. η δικια μου εμαθε πλεονγιατί ρε χωριανακι τι έκανα;
ha haaa
ρελια αστερια κωνικες χαραξεις. φιλε μολις πας για την πεντασταδιακη ξερω καλο δικηγορο αλλα εχω και χωρο στο σπιτι να σε φιλοξενησω. η δικια μου εμαθε πλεονγιατί ρε χωριανακι τι έκανα;
Έχω πάει Ίδη.....ρελια αστερια κωνικες χαραξεις. φιλε μολις πας για την πεντασταδιακη ξερω καλο δικηγορο αλλα εχω και χωρο στο σπιτι να σε φιλοξενησω. η δικια μου εμαθε πλεον
ha haaa
για πες για πες παραγγειλες απ τον κενταυρο την μηχανη???Έχω πάει Ίδη.....
Να βρεις τον δικηγόρο και να ετοιμάσεις το δωμάτιο!
Το γα........σαμε το θέμα.......
Όχι ακόμα! Το σκέφτομαι.....!για πες για πες παραγγειλες απ τον κενταυρο την μηχανη???
εσυ μη μπαινεις σε περιεργες σκεψειςΜυρο καλοριζικη
Βίκτωρα δεν πήρα μηχανή....Μυρο καλοριζικη
αν ειχα λεφτα θα πηγαινα στον εβρο για παπιες στη σκωτια για φασσες και στο μαροκο για τρυγονια μ ενα ωραιοτατο πλαγιο στα μετρα μου.και τωρα σκεπαζομαι γιατι κρυωνωΧαχαχα, κρινει εξ'ιδιων τα αλλοτρια.
Αν ειχε λεφτα ηδη θα την ειχε παρει.
Αν τη γουσταρεις και την αντεχεις εννοειται, τοτε με το καλο
Βίκτωρα δεν πήρα μηχανή....
Μπορείς να πας σε παρακαλώ μέχρι το σπίτι του Ευριπίδη να δεις τι πίνει;;;
Τιποτα περισοτερο δεν θελεις....μια ζυγαρια μια ρελιαστρα χειρος με ατσαλινο στροφειο και αν θες και εναν καλυκοκοφτη και μερακι φυσικαΒρε παιδια διαβαζω πολλα και εχω μπερδευτει....αν θελω να φτιαχνω φυσιγγια μονος μου μπορω να το κανω μονο με μια ζυγαρια ακριβειας και μια μηχανη χειρος και αντι για κλεισιμο με αστερι να κλεινω με χαρτινη στρογγυλη ταπα ? Η χρειαζεται να παρω περισσοτερα εργαλεια? Επειδη πλεον δεν ριχνω πανω απο 700-800 φυσιγγια την χρονια ελεγα να φτιαχνω δικα μου ...απο τις τιμες των υλικων που ειδα στον κενταυρο υπολογισα γυρω στα 7 ευρω το κουτι....δεν ειναι θεμα οικονομιας δλδ αλλα ασχολειας. Τα φωτα σας ...ευχαριστω
ΝΑΙ!ΜΠΟΡΕΙΣ!Βρε παιδια διαβαζω πολλα και εχω μπερδευτει....αν θελω να φτιαχνω φυσιγγια μονος μου μπορω να το κανω μονο με μια ζυγαρια ακριβειας και μια μηχανη χειρος και αντι για κλεισιμο με αστερι να κλεινω με χαρτινη στρογγυλη ταπα ? Η χρειαζεται να παρω περισσοτερα εργαλεια? Επειδη πλεον δεν ριχνω πανω απο 700-800 φυσιγγια την χρονια ελεγα να φτιαχνω δικα μου ...απο τις τιμες των υλικων που ειδα στον κενταυρο υπολογισα γυρω στα 7 ευρω το κουτι....δεν ειναι θεμα οικονομιας δλδ αλλα ασχολειας. Τα φωτα σας ...ευχαριστω