Δοκιμασες να βαλεις φουστα απο μισοταπα;Οχι φιλε...απλα ψαχνω την πληρη εμφραξη.....!!!!!!
Και ένα από κάτω (μεταξύ πυρίτιδας και ΒΡ-18) για να μην καταστραφεί η ΒΡ-18 και έχουμε διαφυγή αερίων.
Μακη εγω γεμηζω με οικολογηκα υληκα και περνανε απο κατω μεταξι τάπας κάληκαTeo το ασπρο χαρτακι απο πανω γιατι...???
Κατα την γνωμη μου καλυτερη φουστα γι αυτη την δουλια ειναι απο την freeshot της cheddite ειναι η πιο σκληρη απ ολες τις μισοταπες. Με λιγο χτυπημα τεντονη κ ξυριζει. Για τις διβασικες πολλη καλη φουστα εχει ο σπαρκ αλλα το θεωρω σπαταληΕιναι!
Οταν μας παιρνει η ογκομετρια.
Σε μικρου ογκου...δεν!
Θελει γυρισμα αναποδα ο καλυκας και σπρώξιμο η μιση μισοταπα,μεχρι να τερματίσει...
Μακη εγω γεμηζω με οικολογηκα υληκα και περνανε απο κατω μεταξι τάπας κάληκα
Συμφωνω απολιτα σακη οικονομηκα ειναι και καλητερα με μια μισοτπ βγαζεις 2Κατα την γνωμη μου καλυτερη φουστα γι αυτη την δουλια ειναι απο την freeshot της cheddite ειναι η πιο σκληρη απ ολες τις μισοταπες. Με λιγο χτυπημα τεντονη κ ξυριζει. Για τις διβασικες πολλη καλη φουστα εχει ο σπαρκ αλλα το θεωρω σπαταλη
Η παλιά παρτίδα είναι ανοιχτόχρωμη,ενώ η καινούργια είναι σκούρα!!πηρα την GM3 , μετα αφου την πηρα θυμηθηκα οτι την αλαξαν προς το χειρωτερο και το μετανιωσα , γεμησα καμια 10αρια φυσιγγια με κρυα καρδια με το σεταπ 5 σταδιων CX 2000 1,45 x30 9αρια αστερι στα 56,50 με συγκεντρωτηρα SUPERG 22 GOULADI ερηξα σε στοχο και ηταν καλο το σεταπ , αλλα παλυ ειχα αμφιβολιες για τα οσα ειχα ακουσει , μεχρη που το δοκημασα και σε τσιχλοκοτσυφα παρολου την υγρασια εμηνα αφωνος με την καλη αποδωση χωρης αιματα και τραυματηζμενα μεχρη και 35 μετρα με τσοκ 4αρι που στο τελος ΑΠΟΔΗΧΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η GM3 με πολυ μαλακια ανακρουση . Τωρα δεν ξερω εαν ηταν απο την παλια παρτηδα , η την καινουρια