Το πρωι ανεβηκα ψηλα για λαγο και μπανισα ενα περασματακι με φασες, περιμενα πως και πως να ερθει το μεσημερι να παω για τις καριολες
Πηγαινω καπου στις 14:00 και 100 μετρα πριν φτασω ακουω δυο τουφεκιες, οχι ρε πουστη μου λεω μου την χαλασαν...
Παω βλεπω ενα τυπο εκει που ηθελα να κατσω, μιλαμε λιγο και μου λεει, πω πω τι ομορφο οπλο ειναι αυτο τι τσοκ ειναι αυτο; τι φυσιγγια ριχνεις?
Ωχ λεω μπλεξαμε...δεν περιγραφω τωρα τι και πως με τον τυπο γιατι θα γραφω πολυ ωρα!
Πηρα δυο με Ρουμελ psb2 no5 σε αρκετα καλη αποσταση και η μια μιλαμε πατσαβουριαστηκε εντελως, αφου ο τυπος που ηταν απεναντι ουρλιαζεπω πω τη τουφεκια ηταν αυτη!...
Το κερασακι στην τουρτα ηταν κατι ψηλωμενες που ερχοντουσταν τουφεκισμενες απο αλλους αρκετα πιο ψηλα απο εμας αλλα περνουσαν σε απαγορευτικο υψος.
Ριχνω δυο τουφεκιες με Ρουμελ και Percorso αλλα ενω η μια πηρε σκαγια δεν πηρε χαμπαρι και συνεχισε, τωρα λεω περιμενετε για το βαρυ πυροβολικο.
Αλλαγη και βαζω long distance 6/4, ξανα δυο τουφεκιες απο πολυ ψηλα στα αλλα καρτερια και μετα απο λιγο σκανε μυτη 5, αρκετα μεγαλη προσκοπευση μπαμ και μετα απο λιγο την χτυπαει ρευμα...
Ο θορυβος που εκανε οταν επεσε απο εκει πανω ηταν αρκετα δυνατος παντως, πηγα τη βρηκα και την εχω φωτο μονη της γιατι ειχε μαδησει πολυ απ το σκασιμο στο εδαφος,στη δικη μου φωτο την εχω δει πολυ ανταρτικο φαση η τσετσενος αυτονομιστης
![]()
![]()
Γαζώνει το εργαλείο .... ή τα χέρια σου