Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παγωνιά σήμερα, βγήκα 9+...μεχρι τις 12 ειχα χτυπήσει μια φασσα και ειχα σκιάξει αλλες 5-6, να τις τουφεκάω στα 20 μετρα και να μην τις πετυχαίνω, ουτε φτερα ουτε τίποτα...Νεύρα, απογοήτευση, να εχω τοσο καιρο να βρω φασσες, και τωρα που επεσα πανω τους να μην μπορω να να τις βαλω χερι...
μετα αποφάσισα να γίνω λιγο πιο large στην προσκόπευση και τελικά βγήκε σε καλο...μεχρι τις 2:30 ειχα 10 πουλια στο χερι, και μια που την εφαγε η μαυρη τρύπα και δεν βρεθηκε ποτε...
Κούραση πολύ όμως σημερα...τουλάχιστον άξιζε!
περιγραφή καποια αλλη στιγμη γιατι κλείνουν τα μάτια...

Πολυ κ@ρι@λες όμως!!!

48430255_765985620422520_5007562195005865984_o.jpg
Πραγματικά σε χαίρομαι όπως και τον σύντροφό σού, ειλικρινά φώτο για εξώφυλλο περιοδικού(θα γινόταν αναρπαστο) όχι μόνο για τα θηράματα αλλά γενικά η όλη εικόνα. Μπράβο σου και εύχομαι ανάλογη συνέχειά Ηλία.

Παγωνιά σήμερα, βγήκα 9+...μεχρι τις 12 ειχα χτυπήσει μια φασσα και ειχα σκιάξει αλλες 5-6, να τις τουφεκάω στα 20 μετρα και να μην τις πετυχαίνω, ουτε φτερα ουτε τίποτα...Νεύρα, απογοήτευση, να εχω τοσο καιρο να βρω φασσες, και τωρα που επεσα πανω τους να μην μπορω να να τις βαλω χερι...
μετα αποφάσισα να γίνω λιγο πιο large στην προσκόπευση και τελικά βγήκε σε καλο...μεχρι τις 2:30 ειχα 10 πουλια στο χερι, και μια που την εφαγε η μαυρη τρύπα και δεν βρεθηκε ποτε...

Πολυ κ@ρι@λες όμως!!!

Μπραβο ρε Ηλια!!!!
Η φωτο ειναι οντως ολα τα λεφτα! Τωρα που τις βρηκες δωστους καλο χορο!
Στα μερη μου επιμενουν να ειναι εξαφανισμενες και ειλικρινα εχω ξενερωσει, πηγα παλι μια βολτα χτες να τσεκαρω και ειναι μονο αυτα τα 10 πουλια που βλεπω εδω και δυο βδομαδες, μιλαμε για χαλια μαυρα τωρα.
Μαλλον θα τυπωσω μερικες σε Α4 θα τις κολλησω σε τιποτα χαρτονια και θα τους αλλαξω τα φωτα .sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Υπαρχει ομως και το σεναριο οτι καποιοι ξυπνιοι πηγαν στο απογορευμενο και τουφεκισαν τα πουλια στις κουρνιες και γι αυτο εχουν εξαφανιστει.
Εχω ομως εναν ασσο στο μανικι που ονομαζεται Κωστας!!!
Φιλε Κωστα δυο μερες ακομα μεχρι το Σαββατο, αντε να καπνισουν λιγο τα goose!!!!.love.

Πολυ κ@ρι@λες όμως!!!

Μπράβο Ηλία !

Πολυ κ@ρι@λες όμως!!!

Ωραίος Ηλία!! Όμορφη φωτογραφία και το φιλαράκι σου φαίνεται ότι το απόλαυσε ;)

Υπαρχει ομως και το σεναριο οτι καποιοι ξυπνιοι πηγαν στο απογορευμενο και τουφεκισαν τα πουλια στις κουρνιες και γι αυτο εχουν εξαφανιστει.
Υπάρχουν πολλοί τετοιοι κάπιοι το βγάλανε κ φόρα παρτίδα στο fb με την επιγραφή "Γουστάρουμε σε απαγορευμένο"....!

Σημερινη βολτα μετα απο παααρα πολυ καιρο και στα πεταχτά.
Ειναι απο τις μερες που δεν υπολογιζεις οτι θα γινει κατι αλλα γινεται το αντίθετο.
Αφου αφησα τα παιδια σχολειο ειπα να παω προς τον καμπο να περασω την ωρα μου μεχρι τις 11μιση.
Ειδα πολλα πουλια τουφεκισα ενα μικρο κοπαδακι και πηρα μια.
Αν υπηρχε χρονος ισως γινονταν κατι καλυτερο.
Φτανω στον κυνηγοτοπο κατα τις 9+ βαζω γαλοτσα και παιρνω μαζι μου 10αρια φυσίγγια ψιλα(8-9) και βαζω και στην αλλα τσεπη αλλα τοσα περιπου 6αρια 35γρ.
Για φασσα δεν περιμενα να συναντησω και ειπα να περπατησω το ποταμακι για κανενα παπακι ξεχασμενο και κανενα μπεκατσινι που πιανει εκει.
Στα πρωτα βηματα στο νερακι σηκωθηκαν δυο μπεκατσινια αλλα δεν εριξα γιατι πιστευα παρακατω που κανει στροφη τροφή ποταμακι ισως εχει κανενα παπι(κραταει το μερος κανενα ξεχασμενο).
Τελικα τζιφος.
Αφου πλατσουρισα στα νερακια και δεν ειχε τιποτα πηγα παραδιπλα σε κατιόλους λευκες που κραταει κατα καιρους φασσες.
Κατα τις 10+ περνανε καμια 50αρια ψηλα ομως και εφυγαν απεναντι.
Παω πιανω ενα μερος που ημουν κλεισμενος γυρω γυρω καινδεν φαινομουν απο πουθενά.
Κατα τις 11παρα εικοσι ετοιμαζομουν να βγα απ το πυκνο για να φυγω.
Τοτε απο το πουθενα αρχισαν να εμφανιζονται πουλια, και ολο και ερχονταν και καθονταν στις λευκες.
Η αποσταση απο μενα ηταν γθρω στα 60-70μετρα.
Κουρνιασα και περιμενα να ζυγωσουν.
Ηρθαν παρα πολλες. Τοσες πολλες σε τοοσο κοντινη αποσταση δεν εχω πετύχει ποτε(τις κυνηγαω συστηματικα εδω και 2χρονια μονο).
Αυτες επαιζαν στα κλαδια αλλα δεν ελεγαν να πλησιασουν.
Οι επιλογές ηταν ή να ριξω απο μακρυά σε καθιστη και οτι γινει μετα στο σηκωμα ή να περιμενω.
Επελεξα το δευτερο αν και πιεζομουν απο τον χρονο.
Καποιες κατεβαιναν στην απέναντι μερια απο μενα και βοσκουσαν σε μια καλαμοπκια κομμένη.
Αφου κατεβηκαν οι πιο πολλες σηκωθηκα απο την φυλαχτρα μου και ετοιμάστηκα να ριξω.
Τοτε ή κατι τρομαξε τα πουλια που ετρωγαν ή δοθηκε σημα απο τα λιγα πουλια που ηταν πανω στα δεντρα και με ενα πολυ δυνατο θορυβο σηκωθηκαν ολα.
Καταφερα και εριξα σε καμια 15αρια που σηκώθηκαν απο τα κλαδια και εκαναν προς εμενα μια μονο(με δυσκολια λόγο κλαδιων και βατων)τουφεκια και επεσε μια.
Η ωρα ηταν ηδη 11+ και έπρεπε να φυγω γιατι επρεπε στι 12 να ειμαι στο σχολειο για τους βαθμους των παιδιων.
Πιστευω πως θα ξαναγυριζαν καποιες αν ειχα χρονο και μπορουσα να καθισω.
Συμπερασμα: οταν εχεις χρονο δεν χει πουλια, και οταν δεν εχεις χρονο εχει πουλια και σε ανεβάζουν την πιεση.
Ειναι καριολες τελικα!!!

ΥΓ: Γιώργο κοντα στο χωριο σου ολα αυτα.
Μαλλον βγαινουν ή ανεβαινουν απο αρδαμερι ή ζαγκλιβερι ή Πλατεία προς.τον καμπο και αναποδα.

Ποτε στον καμπο με 6αρια.....
Απο 4αρια μην πω και 3αρια....
Την επομενη φορα θα το γραψεις 100 φορες για τιμωρια.....

Πολυ κ@ρι@λες όμως!!!

Ηλια μπράβο πολυ ωραιο κυνήγι.
Η φωτο ρε φιλε ειναι για να γινει κάδρο.
Να εισαι γερός να κάνεις το κεφι σου.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε Λοιπόν εγώ φώναζα για φασσεσ το παραδέχομαι 2 έχω βαρέσει όλες κι όλες γιατί πουλιά δεν έχω δει φέτος μέχρι σήμερα 20 Δεκεμβρίου πηγα στο μέρος με της ντοπιαρεσ 10 20 πουλιά που είναι κάθε χρόνο πηγα στο απέναντι βουνό για να δω με κυαλια που περνάνε η λέξη πανικός είναι μικρή .exciting.

Μιλάμε για πολλά πουλιά δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά ποτέ τουλάχιστον εδώ στην Πελοπόννησο ερώτηση προς όλους αύριο υπάρχουν ελπίδες να ξαναπερασουν η απλά έτυχε ????? θα ξαναπάω απέναντι εκεί που περάσαν όλες συμπεράσμα φέτος έχει πολλές φασσεσ για να είδα σήμερα τόσα πουλιά που εδώ και 20 χρόνια εδώ 20 με 30 το πολύ βλέπαμε αρα κάτι γίνεται Αυτά ελπίζω να μην σας κούρασα έχω πώρωση μεγάλη αύριο θα πάω και θα σας ενημερώσω μακάρι να βαρέσω καμία μόνο το θέαμα σε αυτό το θήραμα είναι μαγικό

Να στε καλά παίδες!! :) :) :)

Σήμερα -6 το πρωι, βγηκα με 2 φιλαράκια, το δαγκώσαμε λιγο, ειδαμε κανα 2-3 μικρα κοπαδάκια, μαζεύτηκαν όλα σε μια συστάδα δέντρων, τα μισά απ αυτά ανεβοκατέβαιναν για βοσκή...αυτό γινόταν για κανένα 20λεπτο...μετα κάνουν ενα νευρικό σήκωμα και χάθηκαν στον ορίζοντα. Μεχρι τις 11 καθίσαμε και μετα πήγαμε μια βόλτα για παπιά, 2 κιρκίρια μας ακολούθησαν και τελος. Πολυ κρύο όμως!

Μιλάμε για πολλά πουλιά δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά ποτέ τουλάχιστον εδώ στην Πελοπόννησο ερώτηση προς όλους αύριο υπάρχουν ελπίδες να ξαναπερασουν η απλά έτυχε ????? θα ξαναπάω απέναντι εκεί που περάσαν όλες συμπεράσμα φέτος έχει πολλές φασσεσ για να είδα σήμερα τόσα πουλιά που εδώ και 20 χρόνια εδώ 20 με 30 το πολύ βλέπαμε αρα κάτι γίνεται Αυτά ελπίζω να μην σας κούρασα έχω πώρωση μεγάλη αύριο θα πάω και θα σας ενημερώσω μακάρι να βαρέσω καμία μόνο το θέαμα σε αυτό το θήραμα είναι μαγικό
Εχει βελανι εκει που εισαι? Αν εχει εχεις ελπιδες!

Πηγαινε απεναντι εκει που περασαν και λογικα θα τις ριξεις τις τουφεκιες σου

Να στε καλά παίδες!! :) :) :)

Σήμερα -6 το πρωι, βγηκα με 2 φιλαράκια, το δαγκώσαμε λιγο, ειδαμε κανα 2-3 μικρα κοπαδάκια, μαζεύτηκαν όλα σε μια συστάδα δέντρων, τα μισά απ αυτά ανεβοκατέβαιναν για βοσκή...αυτό γινόταν για κανένα 20λεπτο...μετα κάνουν ενα νευρικό σήκωμα και χάθηκαν στον ορίζοντα. Μεχρι τις 11 καθίσαμε και μετα πήγαμε μια βόλτα για παπιά, 2 κιρκίρια μας ακολούθησαν και τελος. Πολυ κρύο όμως!
μπραβωωωω ρε ηλιαααα χαρα στο κουραγιωσας με τετεια παγωνια να βγητε.well done..congrats..congrats. βεβαια η φασα θελη καρτερακι και ρουχα καλα για να την κερδησηςςςς, τουλαχιστων εμης η μπεκατσαδες περπαταμε και εαν περαση κανα κοπαδακι απο πανωμας μεσα στο κλαδι θα την κανουμε κανα τουφεκι.hunter.1 και παλι μπραβωωωωωωωω.congrats. εαν θελης πεσμου με πμ σε πιων νωμο εισαι;;; ΜΑΚΕΔΟΝΑΜΟΥΥΥΥ

Status
Not open for further replies.
Back