Κώστα δεν έχει πουλιά φέτος στα μερη σου ; και στα μπασίματα απ όσο ξέρω δεν ειχε τίποτα.Θα πάω αλλα δεν εχει βελανι ούτε για δείγμα φέτος όποτε τσαμπα θα της στείλεις προς τα εκει!!
Κώστα δεν έχει πουλιά φέτος στα μερη σου ; και στα μπασίματα απ όσο ξέρω δεν ειχε τίποτα.Θα πάω αλλα δεν εχει βελανι ούτε για δείγμα φέτος όποτε τσαμπα θα της στείλεις προς τα εκει!!
Ρε Μήτσο δε το γυρνάς στο γουρούνι σιγά σιγά μπας και εξαφανιστούν και ησυχάσουμε??
Υ. Γ. Θα σου πω εγώ ποτέ να σταματήσεις![]()
Στα μπασίματα είχε πέρασαν φασσες αλλα δεν υπήρχε βελανι ούτε για δείγμα ούτε ο δεντρος ούτε η άρια σε όλο το βάλτο δεν εχει πουθενά βελανίδιΚώστα δεν έχει πουλιά φέτος στα μερη σου ; και στα μπασίματα απ όσο ξέρω δεν ειχε τίποτα.
φιλε δημητρη κανε κουμαντο με τον φιλομου τον κωστααα,,,,,τα δρομολογια αυτος τα ξερηη καλααα εγω ειμαι απο την απεξω περιμενω αλα φτερωτααααΣάκη , ανεβαίνοντας την Πέμπτη προς Αλεξανδρούπολη ,λέω να κάνω στάση στας Σέρρας για να τις κανω να αλλάξουν νομό.Θα πλευριτώσει το παλικάρι.![]()
Μπράβο ρε Αλεξ, καθαρά πουλια! nsi speed και σήμερα;Ολοημερο και σημερα με τον φιλο Κωστα αλλα οχι σπουδαια πραγματα, ειμαι απο χθες με 5 ωρες υπνο και εχω πολυ ταλαιπωρια...
3 πουλια ειναι το αποτελεσμα σημερα αλλα θα μπορουσαμε και καλυτερα!
Εκατσα σε λαθος σημειο το πρωι γιατι περιμενα να μου ερθουν αλλιως τα πουλια και εχασα δυο σιγουρες σε καλη αποσταση.
Το απογευμα δεν τουφεκισαμε καποια πουλια μπας και χαμηλωσουν αλλα δεν μας εκαναν το χατηρι σαν καριολιτσες που ειναι
Αργοτερα με νευριασαν γιατι με αιφνιδιασαν δυο φορες και αλλες δυο ηταν καθαρα δικο μου λαθος που με ειδαν και πηγε χαμενη η τουφεκια, δεν πειραζει ομως δεν γινεται να πηγαινει τουφεκια και πουλι!
Σας βαζω και μια φωτο και καλο Ρεβεγιον ευχομαι σε ολους
![]()
Μη χαλιεσαι Ηλια θα τα στριμωξεις αλλη φορα τα πουλια, το λαθος σου ηταν που δεν τον εκραξες απ την αρχη τον βλακα.Προχθές φανήκανε λιγα πουλιά αλλα δεν τουφέκισα, χθες δεν πήγα για να "πιασουν" καλυτερα στο μερος ωστε να παω σήμερα.
Βγαίνω σημερα το πρωί μες την όρεξη, φτάνω στο ρέμα και πετυχαίνω εναν απ το χωριό..
Ελα ελα λεει, χθες εδω μεσα γινόταν χαμος...
Ενα πραγμα πες μου του λεω, τουφεκισες κοπάδι;
Σκαλώνει για λιγο...και μου λεει όχι, μονο μονες(δεν υπαρχει περιπτωση να μην τουφεκισε το κοπαδι ο συγκεκριμενος)
Τεσπα, πιανω στο καρτερι μου, και πιανει καμια 100 μετρα παρακατω κ αυτός..σε κανενα μισαωρο μου λεει οτι θα ερθει και αλλος ενας απ το χωριό για να του φερει φυσίγγια και θα κατσει και εκείνος...
Έρχετε μετα απο λιγο κ εκείνος, αλλάζουν καρτέρι και ο 1ος παει αλλα 100 μετρα πιο κατω...
Σε κανενα 15λεπτο ακουω τουφεκια απ τον 1ο, βλεπω τη φασσα να παει προς τον 2ο, τον καβαλαει, δεν την βλεπει, και η φάσσα ερχετε κατα πάνω μου...μολις φτανει καμια 40-30 μετρα μακρια μου και σηκώνω για να τουφεκισω, τον ακουω ριχνει μια 2αρα στη φασσα...
Σκαλώνω και προσπαθω να επεξεργαστώ το τι έγινε...μονο με δράμια θα μπορούσε να παρει φασσα σε τετοια απόσταση...
μετα απο λίγο περνάει απο πανω του ενα 10ρι κοπαδι στο θεο και με το που παει να κανει στροφή του ριχνει μια 2ρα παλι...
Αρχίζουν να με πιάνουν τα διαόλια...
Μετα απο λίγο βγαίνει απ το ρέμα που ήμασταν όλοι, και παει και πιάνει σε ενα δέντρο μες τα χωράφια...(Βλέπετε φώτο)
![]()
Τελικα ερχετε μια φάσσα ψηλομένη απο πίσω μου, και κανει κύκλο πανω μου, την βλεπω παει γραμμή για το μεγαλο ξερό που ειναι δεξιά μου μες το ρεμα στα 30 μετρα και ετοιμαζομαι να την κάψω...με το που κάνει το διπλωμα στα φτερα και ειμαι ετοιμος να ριξω ακουω 2αρα και βλεπω τον ηλίθιο να τουφεκαει τη φασσα, την οποία εγω εχω στα 30-35 μετρα το πολυ, ενω ο αυτος στα 80+ (και λίγα λεω).
Εκεί δεν αντεξα, τον αρχίζω στα μπινελίκια και σηκώνετε κ την φεύγει στη μούγκα...
Είπαμε σε αφηνω και πιάνεις πιο μπροστα απο εμενα ενω ήρθα νωρίτερα, τουφεκάς της φασσες στο θεο και τις διώχνεις, και παλι δεν μιλάω, όχι ομως να τουφεκάς και τα πουλιά πανω απ το κεφάλι μου...
Επίσης ο τύπος δεν έχει βγάλει ποτέ άδεια και όποτε του ερθει βγαίνει, στο χωριό τον ανέχονται, εγω την επόμενη φορα που θα τον δω θα πάρω και θηροφυλακή και δασαρχείο. Εγω δεν ειμαι μ@@ς να πληρώνω αδεια για να κυνηγάω στο χωριό μου, και να έρχετε ο κάθε τζαμπατζής να το παίζει λουκι λουκ!!
Και όπως ηταν φυσικό, δεν επαιξαν αλλα πουλιά(οι τουφεκιές στο κοπάδι που λέγαμε)...
Ας ειναι, καναμε παραμονή χριστουγέννων με μπινελίκια και ατουφεκιστοι!
Και του χρόνου!
Είσαι φασσοφονιας φίλε και αντάρτηςΟλοημερο και σημερα με τον φιλο Κωστα αλλα οχι σπουδαια πραγματα, ειμαι απο χθες με 5 ωρες υπνο και εχω πολυ ταλαιπωρια...
3 πουλια ειναι το αποτελεσμα σημερα αλλα θα μπορουσαμε και καλυτερα!
Εκατσα σε λαθος σημειο το πρωι γιατι περιμενα να μου ερθουν αλλιως τα πουλια και εχασα δυο σιγουρες σε καλη αποσταση.
Το απογευμα δεν τουφεκισαμε καποια πουλια μπας και χαμηλωσουν αλλα δεν μας εκαναν το χατηρι σαν καριολιτσες που ειναι
Αργοτερα με νευριασαν γιατι με αιφνιδιασαν δυο φορες και αλλες δυο ηταν καθαρα δικο μου λαθος που με ειδαν και πηγε χαμενη η τουφεκια, δεν πειραζει ομως δεν γινεται να πηγαινει τουφεκια και πουλι!
Σας βαζω και μια φωτο και καλο Ρεβεγιον ευχομαι σε ολους
![]()
Μπαβο σου Χρονια σου πολλα ωραιο δικανοΠροχτές, Κυριακή, μες στις 09:00 βγήκα μια κοντινή βόλτα...μπας και ο καιρός της προηγούμενης βδομάδας ανακάτεψε κάνα πουλί...
Σε πανοραμικό καρτέρι, μέχρι της 11:30, είχα δει μόνο μία ψηλά...
Βαρέθηκα το περίμενε και σηκώθηκα να κάνω μια βόλτα, από την πίσω μεριά του λόφου και να φύγω...
Σε κάποια φάση, ξεκολλάει ενα 25άρι-30αρι κοπάδι από κάτι δέντρα μπροστά μου..καμιά 100αστη μετρά μακριά...φτάνοντας στα δέντρα που σηκώθηκαν να ελέγξω το μέρος, 1 ξεχασμένη σηκώθηκε από τη γή, που βόσκαγε βαλάνι και ευτυχώς την πρόλαβα με μια γρήγορη ντουφεκιά ανάμεσα στα κλαριά...
Λες και ντουφεκούσα ξυλόκοτα ήταν...
![]()
Γενικά λίγα πουλιά...
Θέλει κόπο, χρόνο κι έξοδα να τα ψάξεις και να τα βρείς...
Ωραίος Σπυρακη.......Προχτές, Κυριακή, μες στις 09:00 βγήκα μια κοντινή βόλτα...μπας και ο καιρός της προηγούμενης βδομάδας ανακάτεψε κάνα πουλί...
Σε πανοραμικό καρτέρι, μέχρι της 11:30, είχα δει μόνο μία ψηλά...
Βαρέθηκα το περίμενε και σηκώθηκα να κάνω μια βόλτα, από την πίσω μεριά του λόφου και να φύγω...
Σε κάποια φάση, ξεκολλάει ενα 25άρι-30αρι κοπάδι από κάτι δέντρα μπροστά μου..καμιά 100αστη μετρά μακριά...φτάνοντας στα δέντρα που σηκώθηκαν να ελέγξω το μέρος, 1 ξεχασμένη σηκώθηκε από τη γή, που βόσκαγε βαλάνι και ευτυχώς την πρόλαβα με μια γρήγορη ντουφεκιά ανάμεσα στα κλαριά...
Λες και ντουφεκούσα ξυλόκοτα ήταν...
![]()
Γενικά λίγα πουλιά...
Θέλει κόπο, χρόνο κι έξοδα να τα ψάξεις και να τα βρείς...
Μπράβο Δημήτρη!
Απο την Παρασκευή μέχρι τα Φώτα ,θα εχω όλο τον χρόνο να ασχοληθω εγω μαζί τους Δημήτρη. Το θεμα ειναι μη ...λακίσουν πάλι