Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραία βολτουλα σήμερα με πατριώτες και συμφορουμιτες σήμερα για καριόλες! Η παρέα Μαστροχρηστος, Σπύρος, Νικολας και η αφεντικά μου! Φυσίγγια εμπορίου και ιδιογομωσης, όπλα καραμπινες ποζε και πλάγιο από όλα είχε η ομάδα αλλά οι καριολες χωρίς όρεξη για πολλά παιχνίδια. Καταφέραμε και κρατήσαμε δύο μέχρι τις 11, μια εγώ και μια ο Σπύρος και μετά δεν τις ξαναείδαμε... Το ρίξαμε στην κουβεντούλα και το λιάσιμο μιας και είχε υπέροχη μέρα και στο τέλος κάναμε και μερικές δοκιμές επί χαρτου :D
Λογικά η τελευταία μέρα σήμερα για μένα στη φάσσα....
Να μάστε καλά και του χρόνου αγόρια να μας σπάσουν τα νεύρα .sarcastic.
IMG-20190217-162638.jpg

Ωραία βολτουλα σήμερα με πατριώτες και συμφορουμιτες σήμερα για καριόλες! Η παρέα Μαστροχρηστος, Σπύρος, Νικολας και η αφεντικά μου! Φυσίγγια εμπορίου και ιδιογομωσης, όπλα καραμπινες ποζε και πλάγιο από όλα είχε η ομάδα αλλά οι καριολες χωρίς όρεξη για πολλά παιχνίδια. Καταφέραμε και κρατήσαμε δύο μέχρι τις 11, μια εγώ και μια ο Σπύρος και μετά δεν τις ξαναείδαμε... Το ρίξαμε στην κουβεντούλα και το λιάσιμο μιας και είχε υπέροχη μέρα και στο τέλος κάναμε και μερικές δοκιμές επί χαρτου :D
Λογικά η τελευταία μέρα σήμερα για μένα στη φάσσα....
Να μάστε καλά και του χρόνου αγόρια να μας σπάσουν τα νεύρα .sarcastic.
IMG-20190217-162638.jpg
Μπράβο ρε πατριώτες !
Σίγουρα το διασκεδάσατε και περάσατε καλά όλοι μαζί. Ήθελα πολύ να είμαι στην παρέα σήμερα αλλά οι καταστάσεις βλέπεις .

Μπράβο ρε πατριώτες !
Σίγουρα το διασκεδάσατε και περάσατε καλά όλοι μαζί. Ήθελα πολύ να είμαι στην παρέα σήμερα αλλά οι καταστάσεις βλέπεις .
Μητσαρα τα είπαμε προσέχουν αλλά πράγματα πρώτα και αυτά θα τα βρούμε ;)

Τελευταίο Σ/Κ και για μένα , αν και μόνος μου στο βουνό, πέρασε ευχάριστα με ωραίες εικόνες για το τελείωμα και της φετινής σεζόν του αγαπημένου μου θηράματος.
Τα πουλιά , λόγω εποχής και αναμενόμενης αποδημίας , μαζεμένα σε κοπάδια δεν έδιναν πολλές ευκαιρίες για βολές και δεν έπαιζαν μεμονωμένα ή σε δυάδες,τριάδες κλπ.
Κάνοντας έναν απολογισμό για φέτος θα έλεγα ότι ήταν μια καλή χρονιά με αρκετά πουλιά, ωραίες εξορμήσεις και καλές καρπώσεις.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την παρέα μου, τους δύο φίλους και συνκυνηγούς, που με συντρόφευαν φέτος στις εξορμήσεις.
Εύχομαι σε όλους , να είμαστε όλοι καλά, με υγεία πάνω απ όλα και του χρόνου να έχουμε μια καλή χρονιά.!!!

Τελευταίο Σ/Κ και για μένα , αν και μόνος μου στο βουνό, πέρασε ευχάριστα με ωραίες εικόνες για το τελείωμα και της φετινής σεζόν του αγαπημένου μου θηράματος.
Τα πουλιά , λόγω εποχής και αναμενόμενης αποδημίας , μαζεμένα σε κοπάδια δεν έδιναν πολλές ευκαιρίες για βολές και δεν έπαιζαν μεμονωμένα ή σε δυάδες,τριάδες κλπ.
Κάνοντας έναν απολογισμό για φέτος θα έλεγα ότι ήταν μια καλή χρονιά με αρκετά πουλιά, ωραίες εξορμήσεις και καλές καρπώσεις.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την παρέα μου, τους δύο φίλους και συνκυνηγούς, που με συντρόφευαν φέτος στις εξορμήσεις.
Εύχομαι σε όλους , να είμαστε όλοι καλά, με υγεία πάνω απ όλα και του χρόνου να έχουμε μια καλή χρονιά.!!!
Μπράβο Κώστα!! Και το μοναχικό έχει το γούστο του!! Και του χρόνου με υγεία!!
Υ.Γ. Ωραίο σιδέρωμα τις έκανες ...ατσαλάκωτες :D

Μπράβο Κώστα!! Και το μοναχικό έχει το γούστο του!! Και του χρόνου με υγεία!!
Υ.Γ. Ωραίο σιδέρωμα τις έκανες ...ατσαλάκωτες :D
Κώστα, σ'ευχαριστώ φίλε μου !!! Εύχομαι και για σένα υγεία και καλή αναμονή μέχρι την επόμενη έναρξη !!!
Υ.Γ. Σιδέρωσα κάποιες...... για την φώτο :D

Κώστα, σ'ευχαριστώ φίλε μου !!! .........
Υ.Γ. Σιδέρωσα κάποιες...... για την φώτο :D
Εγω μένω στο τελευταιο. ;)
Να σαι καλα Κώστα να τις ευχαριστηθείς και του χρόνου.Αλλωστε ο τόπος σας ειναι στις προτιμήσεις τους ακόμη και στις δύσκολες χρονιές.

Εγω μένω στο τελευταιο. ;)
Να σαι καλα Κώστα να τις ευχαριστηθείς και του χρόνου.Αλλωστε ο τόπος σας ειναι στις προτιμήσεις τους ακόμη και στις δύσκολες χρονιές.
Δημήτρη, το έπιασες το υπονοούμενο !!!
Όντως η περιοχή (Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία) κρατάει πάντα πουλιά και με λίγο ψάξιμο και παρακολούθηση κάπου θα τις βρεις.
Και σε σένα εύχομαι υγεία προπαντός και του χρόνου ακόμα καλύτερα !!!

Δημήτρη, το έπιασες το υπονοούμενο !!!
Όντως η περιοχή (Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία) κρατάει πάντα πουλιά και με λίγο ψάξιμο και παρακολούθηση κάπου θα τις βρεις.
Και σε σένα εύχομαι υγεία προπαντός και του χρόνου ακόμα καλύτερα !!!
Με δεδομένο ότι μεθαύριο είναι η τελευταία μέρα και αφου δεν μπόρεσα να ξαναπάω Κώστα ,σκέφτομαι μήπως την τελευταία αυτή μέρα την αφιερώσω στις καριολίτσες ,έστω και με μηδαμινές ελπίδες .Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις γιατί μ αυτό το σκεπτικό θα καθόμασταν στο σπίτι.;)

Με δεδομένο ότι μεθαύριο είναι η τελευταία μέρα και αφου δεν μπόρεσα να ξαναπάω Κώστα ,σκέφτομαι μήπως την τελευταία αυτή μέρα την αφιερώσω στις καριολίτσες ,έστω και με μηδαμινές ελπίδες .Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις γιατί μ αυτό το σκεπτικό θα καθόμασταν στο σπίτι.;)
Δημήτρη καλημέρα, να πας αν μπορείς.
Απόλαυσε τον καφέ σου στο βουνό το πρωί και αν έχει και πουλιά ακόμα καλύτερα !!!

Για φασσες σημερα κάμπος σερρων μετα τη χθεσινή έρευνα βρηκα ενα μέρος που έπαιζαν οι κύριες έκανα καρτέρι από τις 10 το πρωι μέχρι 4:30 το απόγευμα πήρα 8 στο χέρι και 2 χαμένες!![url=https://postimg.cc/kDFQqYJ4][/URL]οπλο beretta prevail sporting τσοκ anaconda mid και kicks smoke full φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ νο4!!

Για φασσες σημερα κάμπος σερρων μετα τη χθεσινή έρευνα βρηκα ενα μέρος που έπαιζαν οι κύριες έκανα καρτέρι από τις 10 το πρωι μέχρι 4:30 το απόγευμα πήρα 8 στο χέρι και 2 χαμένες!!οπλο beretta prevail sporting τσοκ anaconda mid και kicks smoke full φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ νο4!!
Είσαι ωραίος ρε Κωστή!! Άλλη μία αύριο το πρωί να τα χαιρετήσεις τα κορίτσια για το καλό ;)

Για φασσες σημερα κάμπος σερρων μετα τη χθεσινή έρευνα βρηκα ενα μέρος που έπαιζαν οι κύριες έκανα καρτέρι από τις 10 το πρωι μέχρι 4:30 το απόγευμα πήρα 8 στο χέρι και 2 χαμένες!!οπλο beretta prevail sporting τσοκ anaconda mid και kicks smoke full φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ νο4!!
Μπραβο Κωστα! Βλεπω πως κανεις διαφορους συνδυασμους αλλαζοντας τα παντα εκτος απο τα φυσιγγια! ;)

Τις πας γαζί Κώστα,ωραίος!

Mπράβο ρε Κώστα .Συνεχίζεις ακάθεκτος μέχρι το τέλος ..well done.

Μπράβο ρε φίλε τις έκαψες!

Ωραίος Κώστα, τις .sex hard.

Status
Not open for further replies.
Back