Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και του χρόνου φασσαδες με περισοτερα κορίτσια η χρονια φέτος την έσωσε ο Γενάρης και ο Φλεβάρης τα περάσματα του οκτωβρη δεν είχαν πολλά πραγματα ο Νοέμβριος το απόλυτο μηδέν από Δεκέμβρη φάνηκαν οι πρώτες στις αρχές του μήνα αλλα από τελος Δεκέμβρη και μετα γινόταν πανηγύρι πολλά πουλιά και παντού με όρεξη υπομονή και παρακολούθηση εκανες αρκετά πουλιά....!!και μια φωτό από χτες που πήγα για μάδημα στο μέρος που τις χτυπούσα τις τελευταίες μερες!!

Και του χρόνου φασσαδες με περισοτερα κορίτσια η χρονια φέτος την έσωσε ο Γενάρης και ο Φλεβάρης τα περάσματα του οκτωβρη δεν είχαν πολλά πραγματα ο Νοέμβριος το απόλυτο μηδέν από Δεκέμβρη φάνηκαν οι πρώτες στις αρχές του μήνα αλλα από τελος Δεκέμβρη και μετα γινόταν πανηγύρι πολλά πουλιά και παντού με όρεξη υπομονή και παρακολούθηση εκανες αρκετά πουλιά....!!και μια φωτό από χτες που πήγα για μάδημα στο μέρος που τις χτυπούσα τις τελευταίες μερες!!
Κράτα μου λίγα,ίσα να γεμίσω ενα πάπλωμα..yel.

σε πονεσε το χερι?.yelling.

Πω ρε Κώστα! Τέτοια κατάσταση μόνο δυο μπορούν να κάνουν, εσύ και η αλεπού!!! ;)

Αν πάει έτσι του χρονου για μένα χαρίζω ότι φυσιγγι έχω για φάσσα μην γελάσετε 2 πουλια μόνο φέτος πολύ λίγα πραματα εδώ καλά κάθε χρόνο λίγα είναι αλλά φέτος τίποτα
Ένας φίλος που ηρθε τελος Γενάρη ήταν καθισμένα δίπλα στο ξενοδοχείο που εμένε στον παλιο αγιο Αθανάσιο και μου τα έστελνε βίντεο!!think

Ένας φίλος που ηρθε τελος Γενάρη ήταν καθισμένα δίπλα στο ξενοδοχείο που εμένε στον παλιο αγιο Αθανάσιο και μου τα έστελνε βίντεο!!think
καμια φασσα θα δουμεεεthink αντε ελα απω δω να κανουμε καμια τουφεκια στα τσιχλονιαααα.sarcastic.αααααα παρε και τον φιλο ΒΙΚ να να κανη καμια τουφεκια.very happy.

Μήπως εβλέπε τα περιστερια του χωριού αν όχι θα τρελαθω

Τι τουφεκιά έκανε ο τυπος:eek:
Δεν είναι μονο η ντουφεκια και η αλοσταση...Το περίεργο είναι ότι ο άνθρωπος αν δεις και σε άλλα βίντεο έχει περιπου 80% ευστοχία στις φασες, ντουφεκοντας με ένα μάτι και χωρίς να έχει ψαχτει με κοντάκια,φλατζες,μέτρα κλπ. όπως το πήρε έτσι το αφησε.
Ήθελα να το ανεβάσω και εγώ...όχι για την απόσταση αλλά για τις μονοντουφεκιες και για το γεγονός ότι δεν έχει ασχοληθεί με κοντάκια και δυοφθαλμες επομισεις!

Δεν είναι μονο η ντουφεκια και η αλοσταση...Το περίεργο είναι ότι ο άνθρωπος αν δεις και σε άλλα βίντεο έχει περιπου 80% ευστοχία στις φασες, ντουφεκοντας με ένα μάτι και χωρίς να έχει ψαχτει με κοντάκια,φλατζες,μέτρα κλπ. όπως το πήρε έτσι το αφησε.
Κάποια χρόνια πριν έτσι τουφεκουσε η ίσως και σήμερα η πλειοψηφία ακόμα και με τα σύγχρονα αυτογεμη με τις φλατζες .
Έχω δει αρκετά βιντεάκια του και κεντάει με ζυγισμενες τουφεκιές ,ρίχνει και καμία τριάρα ποτέ πότε για το καλο.

Μάριε, 1050 bar του χρόνου τα μονοημερα κυνήγια σου καλύτερα να τα κάνεις μαζί μας...   ένα κυνήγι του Γενάρη

IMG-f300a67df8818c4af99b9e5e0840ed1d-V-1.jpg
Μάριε 1050 bar σίγουρα θα με πάρεις τηλ μετά και θα μου πεις...Φιλεεε έβγαλα επιτελους συμπέρασματα για τα anaconda!.hunter.1.bye.

Last edited:
Ήθελα να το ανεβάσω και εγώ...όχι για την απόσταση αλλά για τις μονοντουφεκιες και για το γεγονός ότι δεν έχει ασχοληθεί με κοντάκια και δυοφθαλμες επομισεις!

Κάποια χρόνια πριν έτσι τουφεκουσε η ίσως και σήμερα η πλειοψηφία ακόμα και με τα σύγχρονα αυτογεμη με τις φλατζες .
Έχω δει αρκετά βιντεάκια του και κεντάει με ζυγισμενες τουφεκιές ,ρίχνει και καμία τριάρα ποτέ πότε για το καλο.
Εγώ συνεχίζω να τουφεκάω με το μάτι κλειστό και δεν είχα ποτέ θέμα ούτε στην ταχύτητα ούτε σε 2η 3η τουφεκιά αλλά δεν βλέπω στόχαστρο....σκέψου ότι ρίχνω με κλειστό μάτι στις περισσότερες μπεκάτσες .sarcastic.
Το Κοντάκι όμως παίζει πολύ ρόλο σε όλες τις τουφεκιές και σε όλους τους τρόπους σκόπευσης....αν δεν έρχεται εκεί που πρέπει το όπλο στην επώμιση χέσε μέσα .yelling.

Το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος τουφέκι τόσο καλά και μονοφθαλμα έχει να κάνει πιστεύω πέρα από την εξοικείωση σ αυτό το ταπτ όσο και με την επαφή με το θήραμα. Μην υιοθετούμε όμως λαθεμένες πλευρές στο θέμα σκόπευση βλέποντας κάποιον να κάνει νούμερα κλείνοντας το μάτι στα πουλιά. Η φάσσα είναι ένα από τα πιο διαλεκτικά κυνήγια κι αυτός το έχει.
Ρίχνοντας με περίπου **** τσοκ 42 γρ φυσίγγια χοντρά ξέρουμε όλοι πόσο μάλλον με διευρυμένο αυλό πως η δουλειά θα γίνει. Πόσα απαιτούνται στα 40 50 μέτρα 2 3 χοντρά πάνω στο θήραμα; Οσοι επιμένουμε στα κυνήγια αυτά δεν είναι τυχαίο ότι ρίχνουμε το βάρος στα μέτρα μας και τη σκόπευση μας έχοντας λύσει ποιες κάννες και τι φυσίγγια κάνουν αυτό που λέμε δουλεια

Είπαμε Κωστάκη.......Κρατάει WINCHESTER SX3.....my man..sarcastic.
Αν είδα καλά κάνει καλή δουλειά το Carlsson που έχει μπροστά..!!!

Κώστα συμφωνώ απόλυτα για την βλητική ανωτερότητα της SX3 (έχεις και εσύ όπως και εγώ, την field edition από όσο έχω δει), όμως τo τσοκάκι που έχει είναι το signature plus το οποίο έχει κατασκευάσει η briley για την winchester και το οποίο το δίνει η εταιρία στα μοντέλα red performance (όπως αυτό στο video), flanigun & carbon sporting αλλά το πουλάει και ξεχωριστά. Είναι ένα στοκάκι που κρατάει πιο πολύ κέντρα και δίνει πιο πολλά μέτρα σε σχέση με το carson's. Αν και στο εξωτερικό είναι σχετικα φθηνά και με ίδια τιμή με τα carson's (περίπου 40$), στην Ελλάδα είναι εξωφρενικά πιο ακριβά και με μεγάλη απόκλιση από τα carson's....

Οταν τουφεκας με ενα ματι δεν παιζει και πολυ ρολο το κοντακι
.well done. Σωστός, διότι σ' αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιείς τη ρίγα σκόπευσης και το στόχαστρο, έτσι κι αλλιώς, για να εστιάσεις στον στόχο, και σημαδεύεις και πυροδοτείς διαμέσου αυτών...
Τέλος πάντων, όπως και να 'χει το πράμα, όλα είναι θέμα συνήθειας, εξοικείωσης και "τριβής"/επαναληψιμότητας...! Έπειτα από αυτά, θες δεν θες, μαθαίνεται από μόνο του σιγά - σιγά το αντικείμενο...!!! Αρκεί να το αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις, και όχι να το κάνεις "αγγαρεία"...!!!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back