Προφανως ειχε...ΠΟΥΛΙΑ.Επρεπε να τα παμε πολυ καλυτερα λεω εγω
Ειχε αλλα δυσκολος καιρος πολυ αερα και παγωνια μουδιασαμε οποτε οι βολες ηταν μουδιασμενες χαχαχαΠροφανως ειχε...ΠΟΥΛΙΑ.
Δε σου ειπα να ερθεις οποτε θες???ΟΧΙ τετοιες φωτογραφιες βραδιατικα ρε μαγκες,λυπηθειτε μας!!
Αν τα καταφερω του χρονου θα ανεβω συναδελφε,να εισαι καλα!Δε σου ειπα να ερθεις οποτε θες???
Μετα απο αρκετες μερες χωρις καριολοπουλια σημερα εσπασε η γκινια μου...
Κουραση βεβαια τεραστια γιατι περπατησα καπου 3χλμ με πολλα σπινιαρισματα...και κανα δυο τουμπες αλλα καταφερα να παρω 4 και δυστυχως να μη μπορεσω να βρω τις δυο, η μια επεσε σε ρεματιά που αν και κατεβηκα μεσα δεν μπορεσα να τη βρω και η αλλη παρα πολυ μακρια...
Γλυτωσα και ενα ωραιο διαστρεμα παρα τριχα εκει μεσα αλλα παλι καλα...τη δευτερη την τουφεκισα πολυ μακρια με το Κικς απο τα νευρα μου και τοσο χαμηλα που πηγε και επεσε δεν υπηρχε περιπτωση να παω με τιποτα!
Σημερα παντως ειπα μακαρι να εχει αρκετο χιονι αυριο να μην παω πουθενα....μου εχουν πιει το αιμα με το μπουρι της σομπας τα γαλαζια πουτανια...
View attachment 7828
Μπράβο παίχτες !View attachment 7842
Σημερα με τα φιλαρακια τα καναμε ενα πατιρντι
Ωωωωωω!View attachment 7842
Μπράβο Τολη τις καπνισατε μια χαρά. Και τα ταίρια τους..View attachment 7842
τωρα κανατε δουλιτσα !μπραβο σας![ο σκουφος ειναι στο κλιμα τον εορτων?View attachment 7842
Οχι μπαφ ειναι απλα σηκωθηκε μονο τουτωρα κανατε δουλιτσα !μπραβο σας![ο σκουφος ειναι στο κλιμα τον εορτων?ετσι μυτερος! ]
Πουλια εχει πολλα στο απαγωρευμενω αλλα ο καιρος τα εκανε να αναζητησουν απανεμα σειμειαΑν τα καταφερω του χρονου θα ανεβω συναδελφε,να εισαι καλα!
Βαρα να χαζευουμε τουλαχιστον γιατι απο εδω κατω δεν υπαρχει
ουτε μπλε κακαρατζα που λενε στο χωριο μου![]()
Τι εγινε?Σου την επεσε κανενα πουλμαν?Εγω σας το ειπα θα μου την χαλασουν τη γειτωνεια τωρα αντε να τις βρω παλι
Μπράβο φιλαράκι μου τις ζεματισες τις καργιολες!!!!View attachment 7842
Οχι τρις ειναιΤι εγινε?Σου την επεσε κανενα πουλμαν?
Δεν το πιστεύω έλα πες την αλήθεια μόνος τις βαρεσες και έστησε το κινητό για φωτόΜπα εγω χαλια τα πηγα χαχαχαχα