Νικο πριν 4 χρονια ειχα παρει ενα κουτι 7-4 για δοκιμή Μια μερα ερχες Νοεμβρη ειχα μεσα δυο απ αυτα και τα εριξα σε ενα κοπαδι 15 πουλιων που έμπαινε αρκετα μακρυά . Οταν ειδα οτι έπεσαν 4 πουλια έπαθα πλακα. Τελικα ρήκα μονο τα δυο λογω απότομων πλαγιώνΑυτά τα τρία 3+6 7+4 δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύουν έχω πάρει από παλιά και έχω ρίξει λίγα.. πρέπει να μακραίνει πολύ η άτρακτος δύσκολα θα έχουν ίδια μενουσα το 3 με το 6
Μπράβο Άλεξ , ωραίο και απολαυστικό το "διπλοσέντονο"Μετα απο μια βδομαδα σχεδον πηγα μια βολτα σημερα κατα τις 11 και εφυγα στις 17:00 λογω τρελου ψαξιματος...
Μολις πηγα πετυχα 7 να καθονται σε ενα δεντρο, ολα μουσκεμα βεβαια χαμος απο λασπη και ψιλοβροχο που δεν ελεγε να σταματησει...καταφερα να τις πλησιασω εχοντας γινει μουσκεμα και τις επαιρνα ματι...χαμπαρι δεν ειχαν παρει!!!
Λεω τι να τουφεκισω τωρα καθιστη φασσα;; ειναι κλεψιμο δεν λεει...κανω λιγο θορυβο και φευγουν, ριχνω δυο τουφεκιες με Κικς που επρεπε να παρω πουλι και περνω το δικο μου...η πιεση πηγε 20
Αντε λεω δεν γ@μιεται εκανα μαλακια, περιμενα καμια ωρα και περνανε παλι 4 σαν κομμητες, ζυγιζω τη μια και ριχνω ενα dual power 6/3 που ειχα βαλει παλι για δοκιμη ενω αλλες δυο φορες που το ειχα δοκιμασει ειχα φαει φολα...την παιρνει η τουφεκια μακρια βεβαια παει να πεσει και τελικα συνεχιζει αλλο λιγο και την ακουω να χτυπαει πανω στα πουρναρια.
Το ασχημο ειναι οτι οταν συνεχισε εστω αυτα τα μετρα που πηγε εχασα το οπτικο πεδιο, τελικα πηγα απεναντι μεσα στο κλειστο κι εψαξα καπου 45 λεπτα αλλα τιποτα...οτι νερο ειχαν τα πουρναρια το σκουπισα!!!!
Βγαζω το Κικς βαζω goose και γυρναω παλι στο καρτερι που ημουν πριν, απο 1 μεχρι 3 δεν περασε τιποτα, φευγω και παω αρκετα πιο μπροστα που εχει κατι αριες να δω αν θα περασει τιποτα απο κει, τελικα οι πορνες απο πριν ειχαν παει εκει μεσα...
Μολις βγαινω στο καθαρο να δω και κανω 5 βηματα τις ακουω που φευγουν, τελικα μια μου εδωσε ευκαιρια για τουφεκια αλλα πολυ μακρια οσο ηταν η τελευταια δοκιμη που εκανα, ξανα 1ο το 6/3 γιατι με ετρωγε ασχημα μαλλον σημερα...τρωει κι αυτη την τουφεκια παει να πεσει αλλα παπαρια...δινει να φυγει αλλα δεν ειχε κουραγιο, τελικα πεφτει 80+ μετρα πιο μπροστα χωρις να δω ακριβως το σημειο.
Αντε λεω παλι τα ιδια 2η φορα!!! Φευγω γρηγορα να τη βρω παλι σε μαλακισμενο σημειο αλλα ημουν τυχερος, ηταν ζωντανη αλλα ανημπορη να φυγει και την βρηκα σχεδον αμεσως, ολο χαρα ξανα πισω στο καρτερι.
Περασε αλλη μια στις 16:00 μολις πηγα να φυγω για να με βαλει σε μπελα παλι, περναει με βλεπει συνεχιζει προς τα πισω και αφου κανει κυκλο περναει ξανα οπως πριν αλλα ακομα πιο μακρια σε αποσταση ασφαλειας...ετσι νομιζε ομως, τραβερσα προς τα δεξια και λεω δε γ@μιεται...της ριχνω ενα classica no6 και παει και πεφτει κι αυτη παλι στο κλειστο ουτε ξερω ποσα μετρα μακρια!
Μια ωρα την εψαξα κι αυτη αλλα τιποτα, απολογισμος 1 στο χερι, 2 χαμενες και 4 τουμπες λογω λασπης και φυλλων που ειχε κατω, χαλαστηκα γι αυτες που δεν βρηκα αλλα ειναι κι αυτα στο προγραμμα, ενα σκυλακι τις ειχε παντως ανετα.
Ολοκληρο σεντονι εγραψα αλλα ειχα καιρο να δωσω μεγαλη περιγραφη, διπλοσεντονο μαλλον εγραψα...
View attachment 9563
Έκανα και γω τη βόλτα μου Σάββατο μεσημέρι, για ψάξιμο πιο πολύ, εντοπίζοντας και κάποια πουλιά.
Κυριακή πρωί στο καρτέρι αλλά από 09:00 άρχισε καλή βροχή και λόγω και οικογ. υποχρεώσεων αναγκάστηκα να φύγω.
Και το χειρότερο ήταν ότι με την βροχή άρχισαν να παίζουν τα πουλιά
Από φυσίγγια δοκίμασα τα Fantom super creek 36gr no6, με ωραία και ακαριαία σκοτώματα.
View attachment 9611
Ναι ειναι μεταμφιεσμενη για τις αποκριες...Κι αν επιτρέπεται τι πουλάκι ειν αυτο συναδελφε ;;
Κρουύνα ;![]()
Μπραβο Κωσταρα με την τσοκαρα!!!Έκανα και γω τη βόλτα μου Σάββατο μεσημέρι, για ψάξιμο πιο πολύ, εντοπίζοντας και κάποια πουλιά.
Κυριακή πρωί στο καρτέρι αλλά από 09:00 άρχισε καλή βροχή και λόγω και οικογ. υποχρεώσεων αναγκάστηκα να φύγω.
Και το χειρότερο ήταν ότι με την βροχή άρχισαν να παίζουν τα πουλιά
Από φυσίγγια δοκίμασα τα Fantom super creek 36gr no6, με ωραία και ακαριαία σκοτώματα.
View attachment 9611
Ο συνάδελφος Δημητράκης @dim63 έχει ωραίο χιούμορ Άλεξ , και μ'αρέσει (....το χιούμορ του εννοώ)Ναι ειναι μεταμφιεσμενη για τις αποκριες...
Μπραβο Κωσταρα με την τσοκαρα!!!![]()
Και του χρόνου με υγεία Δημήτρη!Καλημέρα σε όλους τους φίλους
Τέλος το κυνήγι και για μένα με όχι καλά αποτελέσματα για φέτος
Αρκετά καλά στα τρυγόνια και στα πρώτα μπασίματα τσίχλας και μετα καταστροφή χα χα χα
Ελάχιστα μπλε πουλιά καθόλου παπιά άστα να πάνε
Δεν πειράζει όμως γεμίσαμε μπαταρίες από όμορφες στιγμές στο βουνό
Ψάρεμα τώρα φουλ συρτή
Να ανοίξουμε καμιά συζήτηση και για το ψάρεμα ρε παιδιά δεν συμφωνείτε
δεν πηραζη φιλεμου γιωργοοο θα ερθης την κυριακη και θα σε γεμισω το στομαχι με ορτυκακια τσιχλες και μπεκατσεςςςςΑπό τις χειρότερες χρονιές εδώ στην Κεντρική Μακεδονία και τον Νομό Θεσσαλονίκης!
Λίγα πουλιά πήρα στις αρχές του Νοέμβρη και μετά τέλος!
Καυι ξέχασεςδεν πηραζη φιλεμου γιωργοοο θα ερθης την κυριακη και θα σε γεμισω το στομαχι με ορτυκακια τσιχλες και μπεκατσεςςςς![]()
![]()
Kαι σε μας τα περασματα Οκτωβριου ηταν χάλια....πρωτη χρονιά που περασε ολος ο Οκτωβριος και δεν ειχα χτυπησει φασσα.Οι πρωτες φανηκαν το Νοεμβριο οπου και καταφερα μερικες.....Σα συνολικο συμπερασμα,πολυ μετρια εως κακη χρονιά.Από τις χειρότερες χρονιές εδώ στην Κεντρική Μακεδονία και τον Νομό Θεσσαλονίκης!
Λίγα πουλιά πήρα στις αρχές του Νοέμβρη και μετά τέλος!
τιιιι;;;; για πεςςςζμουυυΚαυι ξέχασες![]()
Ελα τώρα.........τιιιι;;;; για πεςςςζμουυυ![]()
Μιλας με γριφους γεροντα...Καυι ξέχασες![]()