Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κώστα , θα πω την δικιά μου άποψη , αν και ο Άρης γνωρίζει καλύτερα και είναι πιο αρμόδιος να σου απαντήσει.
Επειδή μου έχει συμβεί πολλές φορές να βαρέσω φάσσα σε παρόμοια κατάσταση , δεν νομίζω ότι φταίει το φυσίγγι.
Συνήθως το πουλί παίρνει σκάγια , όχι σε καίρια σημεία (πχ σύνδεσμος φτερούγας με αρτηρία κοντά), με αποτέλεσμα να είναι ζωντανό χωρίς να μπορεί φύγει φυσικά. Ας απαντήσει και ο Άρης γιατί εγώ υποθέσεις κάνω...
Εχεις απολυτο δικιο.2 σκαγια πηρε ενα κοιλια και ενα στο φτερο.

Εγώ πήγα από Σάββατο πρωί για τσίχλες και τις 2 πρώτες σκότωνα μόνο .....κουνούπια!!!
Δευτέρα λίγες τσίχλες και 1 φάσα και Τρίτη λίγες τσίχλες.
Δευτέρα και Τρίτη είπα πολλές φορές τις φάσες ...παληοκόπελες και γύρισα στην ...σκατούπολη.
Περισσότερα σε επόμενο, θέλω χρόνο για να το περιγράψω.

Επόμενη εξόρμηση μάλλον για αλήτες φασιανούς σε συνδυασμό με παραγάδια, καθετή και καλαμαριέρες!!!!
Κι εγω Σπύρο ενω έλεγα να φύγω Σάββατο , είδα τον καιρό που έκανε τούμπα και απογοητεύτηκα.
Από Κυριακή ΒΔ χαλάει για μέρες με βροχές .

Last edited:
Κι εγω Σπύρο ενω έλεγα να φ6υγω Σάββατο , είδα τον καιρό που έκανε τούμπα και απογοητεύτηκα.
Από Κυριακή ΒΔ χαλάει για μέρες με βροχές .
Θα αρχίσουν σιγά σιγά και τα lockdown, δεν την βλέπω καλά την φετινή σαιζόν

Κώστα , θα πω την δικιά μου άποψη , αν και ο Άρης γνωρίζει καλύτερα και είναι πιο αρμόδιος να σου απαντήσει.
Επειδή μου έχει συμβεί πολλές φορές να βαρέσω φάσσα σε παρόμοια κατάσταση , δεν νομίζω ότι φταίει το φυσίγγι.
Συνήθως το πουλί παίρνει σκάγια , όχι σε καίρια σημεία (πχ σύνδεσμος φτερούγας με αρτηρία κοντά), με αποτέλεσμα να είναι ζωντανό χωρίς να μπορεί φύγει φυσικά. Ας απαντήσει και ο Άρης γιατί εγώ υποθέσεις κάνω...
Όπως τα λες Κώστα. Εκει κατω απ τη φτερούγα περναει αρτηρία και γι αυτο η αιμοραγία. Το έχουμε δει πολλές φορές.
Πόσο δίκιο έχεις ρε Δημήτρη...... πόσο ΚΑΡΙΟΛΕΣ είναι τελικά....
Τι σου έκαναν μάνα μου τα κοριτσια ; .big smile.

Ειχες σκοπο να ανέβεις και συ ;
Βροχές και νοτιάδες ολη τη βδομαδα ρε πατρίδα.
Εκτος κι αν πετύχει το βουντού του Περικλή :confused:
Η βροχές με πειράζουν , τουλάχιστον θα φάμε καλά και ότι γίνει, το πολύ πολύ να μας φάει ο βάλτος.

Μια χαρά τα λες.....απλά θα γίνεται πανικός πιστεύω πάνω γιατί η πληροφορία έπεσε σε πολλους!!!
Οποιος εχει ορεξη για τσαμπουκάδες , σπάσιμο νεύρων και χασιμο χρονου , τραβάει κατα Κόνιτσα μεριά τέτοιες μέρες. Ακόμη και στα μετόπισθεν η ιδια κατάσταση.Λαοθάλασσα με πολλούς μαλακες διάσπαρτους ικανους να σε τρελάνουν.
Οσο και να μου αρέσει δεν το επιχειρώ πια.
Εκει ειναι να πας με καλαθάκια και να πουλας απο παστέλια , σάμαλι ,ξηροκάρπια και τσιγάρα. Θα βγάλεις τα φυσίγγια της χρονιάς.
Γενικά στα περάσματα οι πιθανότητες να γυρίσεις με σπασμένα νεύρα πολλαπλασιάζονται
Και ειδικά όποιος έχει σκυλιά μεγάλη προσοχή βρίσκουν ευκαιρία ορισμένοι βρωμιάρηδες λόγω της αναμπουμπούλας που επικρατεί και αρπάζουν
Δύο φορές μου έτυχε και οι δύο σε εποχή περασμάτων και άντε ψάξε να βρεις από που ήταν μετά

Άσε ρε Δημήτρη... Έκανα τη μαλακία σαν πρωτάρης να αλλαξω δύο φορές πόστο. Λες και δεν τις ξέρω...και τις δύο περάσανε εκεί που ημουν πριν λίγα λεπτά. Και καλά εγώ είμαι μαλάκας...αυτές γιατί να είναι τόσο καριόλες; .hair.

Άσε ρε Δημήτρη... Έκανα τη μαλακία σαν πρωτάρης να αλλαξω δύο φορές πόστο. Λες και δεν τις ξέρω...και τις δύο περάσανε εκεί που ημουν πριν λίγα λεπτά. Και καλά εγώ είμαι μαλάκας...αυτές γιατί να είναι τόσο καριόλες; .hair.

Κυριάκο καλησπέρα, αύριο να τους κάνεις "κόλπο" θα κάνεις ότι άλλαξες θέση εμφανώς, αλλά θα γυρίσεις γρήγορα στη θέση που ήσουνα χωρίς να φανείς (με κάλυψη και παραλλαγή).
Καλά να περάσετε...

.my man.Πρώτη μέρα και βρίζεις τα κορίτσια ; Ντροπή !
Λιγα πουλιά Κυριάκο ;

Εχεις απολυτο δικιο.2 σκαγια πηρε ενα κοιλια και ενα στο φτερο.
Απ τη φτερουγα πρεπει να σπασε καποια φλεβα,συνηθισμενο φαινομενο σε πληγες στο φτερο.Και πανω στο κυνηγητό προφανως εμεινε κι η ουρα στα χέρια....

Last edited:
Φυσίγγι με λιγότερες ταχύτητες απο τις απαιτούμενες την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για ακαριαία καταβολή .
Αυτή η φάσσα έπεσε ολοζώντανη ...

Φυσίγγι με λιγότερες ταχύτητες απο τις απαιτούμενες την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για ακαριαία καταβολή .
Αυτό η φάσσα έπεσε ολοζώντανη ...
Εγώ πιστεύω απλά τσίμπησε δύο περιφερειακά σκάγια Λάμπη.
Για να λέει το παιδί ότι πήρε μόνο ένα κοιλιά και ένα φτερό.

Όπως τα λες Κώστα. Εκει κατω απ τη φτερούγα περναει αρτηρία και γι αυτο η αιμοραγία. Το έχουμε δει πολλές φορές.

Βλέπω Δημήτρη πως συνεχίζεις και συμπληρώνεις το ......Ημερολόγιο καταστρώματος!!! για τα παληοκόριτσα.
Σε βλέπω σύντομα να έχεις υλικό όχι απλώς για βιβλίο αλλά για εγκυκλοπαίδια..big smile.
Θα σου στείλω και εγώ τα δικά μου στοιχεία ;)

κουλουρια αναβρας,και καλλιδρομου,ξεροψημενα ,μαλακα,παρε κοσμε.....ουτε φτερο ολη μερα,1 κοπαδακι φασοπεριστερα καμμια 30 πουλια περασαν καλλιδρομο στις 2 το μεσημερι,οι φασες αφαντες....τι στο διαολο ολοι φασες βαρανε ,εγω ουτε τις ειδα τα γαμοπουλα..

Status
Not open for further replies.
Back