Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιστροφή από ένα όμορφο διήμερο με πολύ καλή παρέα πάνω απολα και αφού σταθήκαμε τυχεροί και βρήκαμε κάποια φρέσκοπιασμένα πουλάκια ευχαριστηθηκαμε κάποιες τουφεκιες View attachment 17956View attachment 17957View attachment 17958View attachment 17959View attachment 17960
Θα φτιάξετε κ μαξιλάρι ύπνο βλέπω....my man.
Πολύ καλή δουλειά κ μπράβο σας!!!!

Καλημέρα σε όλους

Θέλω να θυμίσω σε όλους ότι ο Άδωνης μας προέτρεπε να βγάλουμε άδειες καθώς ότι και να γινόταν τους κυνηγούς που πάνε στο βουνό δεν θα τους το απαγόρευε.

Ελπίζω να έχουμε προβεί είδη σε διαμαρτυρία και για την ώρα αλλά και για την απαγόρευση από νομό σε νομό.

Έβγαλα άδεια για να κυνηγήσω 6 μήνες και όχι 3 αλλιώς να μου επιστραφούν τα λεφτά μου έτσι απλά

Λέω ξανά ελπίζω να έχουν κάνει είδη το αυτονόητο

Επιστροφή από ένα όμορφο διήμερο με πολύ καλή παρέα πάνω απολα και αφού σταθήκαμε τυχεροί και βρήκαμε κάποια φρέσκοπιασμένα πουλάκια ευχαριστηθηκαμε κάποιες τουφεκιες View attachment 17956View attachment 17957View attachment 17958View attachment 17959View attachment 17960
Μπράβο Κώστα !!! Η καλή παρέα σε συνδυασμό με ωραίες καρπώσεις είναι το ιδεώδες σε μία κυνηγετική εξόρμηση !

Τα φυσίγγια του Όσκαρ (super nitro 33γρ) που δοκίμασα με άφησαν με ανοιχτό το στόμα. Ξέρει κανείς πως μπορώ εύκολα να ανεβάσω μια φάση από go pro που μου έστειλε ο φίλος που την φορούσε?
Bλέποντας την 1η φώτο με τα πουλιά αμέσως σκέφτηκα αυτό είναι φυσίγγι . ....
Καθαρά πουλιά χωρίς αίματα κλπ .

Καλημέρα σε όλους

Θέλω να θυμίσω σε όλους ότι ο Άδωνης μας προέτρεπε να βγάλουμε άδειες καθώς ότι και να γινόταν τους κυνηγούς που πάνε στο βουνό δεν θα τους το απαγόρευε.

Ελπίζω να έχουμε προβεί είδη σε διαμαρτυρία και για την ώρα αλλά και για την απαγόρευση από νομό σε νομό.

Έβγαλα άδεια για να κυνηγήσω 6 μήνες και όχι 3 αλλιώς να μου επιστραφούν τα λεφτά μου έτσι απλά

Λέω ξανά ελπίζω να έχουν κάνει είδη το αυτονόητο
Βρηκαμε άνθρωπιο να εμπιστευτούμε....
Αυτος εκει που έφτυνε , τώρα τρώει

Λίγα πράγματα σήμερα αλλά τουλάχιστον άνοιξα λογαριασμό.View attachment 17991

View attachment 17992
Έλα ρε Στέφανε,καλη αρχή.
Λιγα πουλια δηλαδη ε;
Αυριο θα ναι και ο γουρλής πάνω! και θα γίνει χαμός . .big smile.

View attachment 17990
Σημερινή φάση μου βγήκε ένα κοπάδι στα 5 μέτρα.. Θα ανεβάσω το βίντεο μόλις μονταριστούν όλα μαζί!
Ω ρε φίλε, ....σου φύγανε πανω σου ε;
Γατάκιιιι......yel.

Σήμερα κάτι κουνήθηκε στα Βορειοδυτικά σύνορα. Ελπίζουμε για κορύφωση τις επόμενες μέρες
Ε οχι και κατι!!
Μπασιματαρα ητανε με περισσοτερα απο 2.000 πουλια να μπαινουν.

Δυστηχως ευκαιρια για βολη μας εδωσε μονο ενα κοπαδι!

Δεν πιστεύω να βλέπουμε τα ίδια πουλιά φίλε μου. Εκτός και αν ήσουν στο διπλανό καρτέρι. 7 κοπάδια μπήκανε απο 25 εως 150 πουλιά. Ενα μεγαλο μπουλουκι μας πέρασε αλλά εκτός τουφεκιας. Φιλικά

Ε οχι και κατι!!
Μπασιματαρα ητανε με περισσοτερα απο 2.000 πουλια να μπαινουν.

Δυστηχως ευκαιρια για βολη μας εδωσε μονο ενα κοπαδι!
Ρε Αλέξη, σε είχα αφήσει στη Λαυρεωτική για ορτύκια! Πότε διακτινίστηκες στα σύνορα;;; Μπράβο που βρίσκεις χρόνο πάντως!

Bλέποντας την 1η φώτο με τα πουλιά αμέσως σκέφτηκα αυτό είναι φυσίγγι . ....
Καθαρά πουλιά χωρίς αίματα κλπ .
Ευχαριστώ πολύ Λάμπη. Έτσι είναι όπως τα λες και χωρίς καθόλου τραυματισμενα. Όλα τα πουλιά εσβηναν στον αέρα. Θα δοκιμαστούν βέβαια και σε πιο ζόρικο καιρό για να δούμε τι κανουν

Status
Not open for further replies.
Back