Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περαστικά Αλέξη!
Βαρας που βαρας με το κανονιοβολο βαζεις κ xf κ αποσπωμενο πατο ε τι περινενεις?? .yel.
Μου έχουν τυχει παρομοιες τομές στα στήθια τσιχλοκοτσυφων σε κοντινές αποστασεις ..καποια μαζεμενα σκάγια που περνανε ξωφαλτσα κ "γδέρνουν" ανάλογα κ με την κλίση του θηράματος κ την γωνία βολής...

Αντε να παρουμε λιγο μπροστα...ειχε μερικα πουλια αλλα το ασχημο ειναι οτι μου γυρισε το γονατο και την ακουσε ο εσω μηνισκος ασχημα, μπορει να παω κι αυριο κουτσαινοντας, θα δω πως θα ειμαι το πρωι
View attachment 20698View attachment 20699
Περαστικά και γρήγορα στις επάλξεις, λογικά έκανε συσσωμάτωση σκαγιων λόγω τσοκ και συγκεντωτηρα γιατί και το υπόλοιπο πουλί σε ψιλοαποσυνθεση το κόβω,καλύτερα έτσι όμως παρά κοψοφτερες και να την κοπανάνε,Με το ίδιο φυσιγγι τον Οκτώβριο σε μένα είχα ξεπουπουλιασματα και σε περιστέρια και φάσσες δεν ξέρω τι θερμοκρασία έχει εκεί που πας αλλά τον καιρό ήπιο τον βλέπω ,περιμένω να το δοκιμάσω με το κρύο και το έχω αντικαταστήσει με το Λάμπρο καφέ

Αντε να παρουμε λιγο μπροστα...ειχε μερικα πουλια αλλα το ασχημο ειναι οτι μου γυρισε το γονατο και την ακουσε ο εσω μηνισκος ασχημα, μπορει να παω κι αυριο κουτσαινοντας, θα δω πως θα ειμαι το πρωι
Ωραίος Άλεξ και περαστικά
Μετά από τέτοια εμπλοκή σε βλέπω να πηγαίνεις και με ερπειν όχι κουτσαινοντας

Ωρε,τι χαρακωμα ήταν αυτό;Βαι βαι βαι...Μπράβο Αλέξανδρε,βαρα αλυπητα!!Το percorso σταθερής κι εγνωσμενης αξίας φυσιγγι.Περαστικα και για το γόνατο και Χρόνια Πολλά!
Ευχαριστω και χρονια πολλα
Περαστικά και γρήγορα στις επάλξεις, λογικά έκανε συσσωμάτωση σκαγιων λόγω τσοκ και συγκεντωτηρα γιατί και το υπόλοιπο πουλί σε ψιλοαποσυνθεση το κόβω,καλύτερα έτσι όμως παρά κοψοφτερες και να την κοπανάνε,Με το ίδιο φυσιγγι τον Οκτώβριο σε μένα είχα ξεπουπουλιασματα και σε περιστέρια και φάσσες δεν ξέρω τι θερμοκρασία έχει εκεί που πας αλλά τον καιρό ήπιο τον βλέπω ,περιμένω να το δοκιμάσω με το κρύο και το έχω αντικαταστήσει με το Λάμπρο καφέ
Ο καιρος εδω ειναι ηπιος, στα χειροτερα δηλαδη να κανει 0, καπου 8 βαθμους ειχε οταν πηρα τις φασσες,το περκορσο ακομα και καλοκαιρι το ειχα ριξει σε τρυγονια χωρις προβλημα, αλλα δοκιμασε το classica η το speed σε νορμαλ καιρο να δεις.
Ωραίος Άλεξ και περαστικά
Μετά από τέτοια εμπλοκή σε βλέπω να πηγαίνεις και με ερπειν όχι κουτσαινοντας
Ευχαριστω Γιωργο, τελικα δεν μπορεσα να ξυπνησω αλλα καλυτερα να στανιαρει κι αλλο το ποδι, συν οτι εριξε και βροχη πριν λιγο...τα πουλια τα πηρα Παρασκευη αλλα εβαλα χθες την φωτο, χθες ηταν 15 αυτοκινητα γουρουναδων εκει και μαλλον θα ειναι και σημερα...αρα δεν θα πετουσε φασσα για κανενα λογο...

Περαστικά Αλέξανδρε, μεγάλη προσοχή μόνο, γιατί καθώς θα περπατάς μπορεί να "λυγίζει" το γόνατο μόνο του.

Περαστικα φιλε!
Ευχαριστω Alex!
Περαστικά Αλέξανδρε, μεγάλη προσοχή μόνο, γιατί καθώς θα περπατάς μπορεί να "λυγίζει" το γόνατο μόνο του.
Ευχαριστω, βασικα για την ωρα δεν μπορει να τεντωσει το ποδι, το παταω βεβαια αλλα ποναει αρκετα και δεν ειναι για πολλα ζορια...συν οτι εκει που πρεπει να παω εχει περπατημα και πρεπει να κατεβω μεσα σε μια χουνη πραγμα πολυ δυσκολο ετσι οπως ειμαι...γιατι ετσι και γλυστρησα θα γινει μεγαλη ζημια

Ευχαριστω Alex!

Ευχαριστω, βασικα για την ωρα δεν μπορει να τεντωσει το ποδι, το παταω βεβαια αλλα ποναει αρκετα και δεν ειναι για πολλα ζορια...συν οτι εκει που πρεπει να παω εχει περπατημα και πρεπει να κατεβω μεσα σε μια χουνη πραγμα πολυ δυσκολο ετσι οπως ειμαι...γιατι ετσι και γλυστρησα θα γινει μεγαλη ζημια
Μεγάλη προσοχή Αλέξανδρε, καλύτερα ξεκούρασε το λίγες μέρες (τι σου λέω τώρα).
Περαστικά και πάλι, καλό θα ήταν να μιλήσεις και με ορθοπεδικό ...

Μεγάλη προσοχή Αλέξανδρε, καλύτερα ξεκούρασε το λίγες μέρες (τι σου λέω τώρα).
Περαστικά και πάλι, καλό θα ήταν να μιλήσεις και με ορθοπεδικό ...
Με καταραστηκαν οι καργιολες!!! Μπορει να παω αυριο σε ορθοπαιδικο, παντως ειναι πολυ καλυτερα μεσα σε δυο μερες.

Επιτέλους μιλάμε για κυνηγι!
Δώσε χρώμα φίλε στο θέμα και εύχομαι περαστικά ,αλλα δώσε την προσοχή που πρέπει.

Μπράβο ρε Αλεξ, πολύ ωραία!
Πρόσεχε το πόδι, καλύτερα 2 μέρες λιγότερες έξοδο αλλά να είσαι καλά μετά. Τα πισωγυρίσματα σε αυτούς τους τραυματισμούς είναι χειρότερα από το αρχικό χτύπημα...

Μπράβο ρε Αλεξ, πολύ ωραία!
Πρόσεχε το πόδι, καλύτερα 2 μέρες λιγότερες έξοδο αλλά να είσαι καλά μετά. Τα πισωγυρίσματα σε αυτούς τους τραυματισμούς είναι χειρότερα από το αρχικό χτύπημα...
Ετσι ακριβως φιλε, ασε που ειναι και το αλλο...μη με καταραστουν χειροτερα οι καριολες και τσακιστω πουθενα ετσι κουτσος που ειμαι....sarcastic.

Μπράβο Αλεξ!!!! Ωραίες οι φώτο σου, μας φτιάχνεις φίλε μου!!! Περαστικά στο πόδι σου και γνώμη μου είναι να στο δει ορθοπαιδικος για να μην ταλαιπωριθεις επιπλέον στο μέλλον. Εγώ χθες πήγα πιο πολύ για ψάξιμο..... έλα αύριο μαζί μου και θα σε βάλω σε καρεκλάκι δίπλα στο αμάξι να ντουφεκας .my man.

Μπράβο Αλεξ!!!! Ωραίες οι φώτο σου, μας φτιάχνεις φίλε μου!!! Περαστικά στο πόδι σου και γνώμη μου είναι να στο δει ορθοπαιδικος για να μην ταλαιπωριθεις επιπλέον στο μέλλον. Εγώ χθες πήγα πιο πολύ για ψάξιμο..... έλα αύριο μαζί μου και θα σε βάλω σε καρεκλάκι δίπλα στο αμάξι να ντουφεκας .my man.
Αυριο και μεχρι Τεταρτη δουλευω το πρωι, αρα δυσκολο να παω για καριολιτσες...

Περαστικά Αλεξανδρε
:confused:

Status
Not open for further replies.
Back