Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η benelli δε σκοτώνει και πηρες baikal?
Καταρχας πως το λες σωβαρα η για πλακα εγω πχ βαζω χαχαχαχαχαχαχαχα οταν κανω χιουμορ! Δευτερον ειναι boito το πηρα για την πλακα μου δεν εχω αναγκη απο κανα νουμερο στα θυραματα ολα φιλικα παντα τα λογια μου IMG_20201228_125926.jpg

Καταρχας πως το λες σωβαρα η για πλακα εγω πχ βαζω χαχαχαχαχαχαχαχα οταν κανω χιουμορ! Δευτερον ειναι boito το πηρα για την πλακα μου δεν εχω αναγκη απο κανα νουμερο στα θυραματα ολα φιλικα παντα τα λογια μου View attachment 20764
Τι μου θυμίζει αυτή η ζακέτα αχχαχα

Τη θυμασε εεε και αυτον απο μεσα αχαχαχαχαχαχαχαχα
Αυτός αξέχαστος τρομερός να ξέρεις τον πήγαινα μαζί με ακομα 2-3 άτομα πιο πολύ από όλους εκεί μέσα πολύ μοχαμπετι για τα benelli χαχαχ αυτά θα έχω να θυμάμαι

Αυτός αξέχαστος τρομερός να ξέρεις τον πήγαινα μαζί με ακομα 2-3 άτομα πιο πολύ από όλους εκεί μέσα πολύ μοχαμπετι για τα benelli χαχαχ αυτά θα έχω να θυμάμαι
Τα εδωσε ολα ρε τωρα εχει μια φρανκι predator αχαχαχα το ριξε στο ιμιτασιον ......πλακα κανω μια χαρα ειναι ετσι παιδες

Εφαγε τουφεκια πηγε τριαντα μετρα και εσβησε και λεω τωρα με το μυαλο μου αν ειχα πχ δυευριμενο αυλο θα χτυπουσε σε τοιχο αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
View attachment 20772View attachment 20773
Ψησταριά και φασσες είναι ο τελικός συνδυασμός.

Εφαγε τουφεκια πηγε τριαντα μετρα και εσβησε και λεω τωρα με το μυαλο μου αν ειχα πχ δυευριμενο αυλο θα χτυπουσε σε τοιχο αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
View attachment 20772View attachment 20773
Πέρα από τα αστεία έχει τυχει σε πολλους αυτό το φαινόμενο με τοσα σκάγια διαμπερες σε μεσαία θηράματα (φασσες,αγριοπεριστερα κλπ) να πηγαίνουν παρα περα κ να πεφτουν η να πεφτουν επιτοπου αλλά ζωντανά.. Ίσως τα διαμπερες τραυματα να είναι η αιτια....
Σε κανένα όπλο η φυσίγγι δεν μπορεί να αποδωθει η ευθυνη για κάτι τέτοιο......

Πέρα από τα αστεία έχει τυχει σε πολλους αυτό το φαινόμενο με τοσα σκάγια διαμπερες σε μεσαία θηράματα (φασσες,αγριοπεριστερα κλπ) να πηγαίνουν παρα περα κ να πεφτουν η να πεφτουν επιτοπου αλλά ζωντανά.. Ίσως τα διαμπερες τραυματα να είναι η αιτια....
Σε κανένα όπλο η φυσίγγι δεν μπορεί να αποδωθει η ευθυνη για κάτι τέτοιο......
Αυτο λεω τασο γι αυτο δε λεω μαρκα φυσιγγιου και οπλου αντιστιχα οτι και να ηταν στη συγγεκριμενη περιπτωση το ιδιο αποτελεσμα θα επερνα

Καταρχας πως το λες σωβαρα η για πλακα εγω πχ βαζω χαχαχαχαχαχαχαχα οταν κανω χιουμορ! Δευτερον ειναι boito το πηρα για την πλακα μου δεν εχω αναγκη απο κανα νουμερο στα θυραματα ολα φιλικα παντα τα λογια μου View attachment 20764
Για πλακα . Είναι δυνατόν να το έλεγα σοβαρά. Απλώς δεν ξέρω πως βάζεις φατσουλα. Επίσης νόμιζα ότι ήταν baikal

Status
Not open for further replies.
Back