Η benelli δε σκοτώνει και πηρες baikal?
Η benelli δε σκοτώνει και πηρες baikal?
Τι μου θυμίζει αυτή η ζακέτα αχχαχαΚαταρχας πως το λες σωβαρα η για πλακα εγω πχ βαζω χαχαχαχαχαχαχαχα οταν κανω χιουμορ! Δευτερον ειναι boito το πηρα για την πλακα μου δεν εχω αναγκη απο κανα νουμερο στα θυραματα ολα φιλικα παντα τα λογια μου View attachment 20764
Τη θυμασε εεε και αυτον απο μεσα αχαχαχαχαχαχαχαχαΤι μου θυμίζει αυτή η ζακέτα αχχαχα
Ωραία τα πουλιά.... Ομως
Αυτός αξέχαστος τρομερός να ξέρεις τον πήγαινα μαζί με ακομα 2-3 άτομα πιο πολύ από όλους εκεί μέσα πολύ μοχαμπετι για τα benelli χαχαχ αυτά θα έχω να θυμάμαιΤη θυμασε εεε και αυτον απο μεσα αχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι να κανουμε ολοημερο και κονσερβα πολλυ καουραααααΩραία τα πουλιά.... Ομως
κ η σχάρα........ στο βουνο.... όνειρο..!
Τα εδωσε ολα ρε τωρα εχει μια φρανκι predator αχαχαχα το ριξε στο ιμιτασιον ......πλακα κανω μια χαρα ειναι ετσι παιδεςΑυτός αξέχαστος τρομερός να ξέρεις τον πήγαινα μαζί με ακομα 2-3 άτομα πιο πολύ από όλους εκεί μέσα πολύ μοχαμπετι για τα benelli χαχαχ αυτά θα έχω να θυμάμαι
Το εργαλείο το fiat δεν δίνεται όμως έτσι πες τον είπε ενα πουλί χαχαχαΤα εδωσε ολα ρε τωρα εχει μια φρανκι predator αχαχαχα το ριξε στο ιμιτασιον ......πλακα κανω μια χαρα ειναι ετσι παιδες
Ψησταριά και φασσες είναι ο τελικός συνδυασμός.Εφαγε τουφεκια πηγε τριαντα μετρα και εσβησε και λεω τωρα με το μυαλο μου αν ειχα πχ δυευριμενο αυλο θα χτυπουσε σε τοιχο αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
View attachment 20772View attachment 20773
Το πρασινο κουτι αχαχαΤο εργαλείο το fiat δεν δίνεται όμως έτσι πες τον είπε ενα πουλί χαχαχα
Έχεις δίκιο σου κάνει λιγούρα ενώ η παντσετα σε κρατάει καλύτερα.χαχαχαχαΤι να κανουμε ολοημερο και κονσερβα πολλυ καουρααααα
Πέρα από τα αστεία έχει τυχει σε πολλους αυτό το φαινόμενο με τοσα σκάγια διαμπερες σε μεσαία θηράματα (φασσες,αγριοπεριστερα κλπ) να πηγαίνουν παρα περα κ να πεφτουν η να πεφτουν επιτοπου αλλά ζωντανά.. Ίσως τα διαμπερες τραυματα να είναι η αιτια....Εφαγε τουφεκια πηγε τριαντα μετρα και εσβησε και λεω τωρα με το μυαλο μου αν ειχα πχ δυευριμενο αυλο θα χτυπουσε σε τοιχο αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
View attachment 20772View attachment 20773
Αυτο λεω τασο γι αυτο δε λεω μαρκα φυσιγγιου και οπλου αντιστιχα οτι και να ηταν στη συγγεκριμενη περιπτωση το ιδιο αποτελεσμα θα επερναΠέρα από τα αστεία έχει τυχει σε πολλους αυτό το φαινόμενο με τοσα σκάγια διαμπερες σε μεσαία θηράματα (φασσες,αγριοπεριστερα κλπ) να πηγαίνουν παρα περα κ να πεφτουν η να πεφτουν επιτοπου αλλά ζωντανά.. Ίσως τα διαμπερες τραυματα να είναι η αιτια....
Σε κανένα όπλο η φυσίγγι δεν μπορεί να αποδωθει η ευθυνη για κάτι τέτοιο......
Για πλακα . Είναι δυνατόν να το έλεγα σοβαρά. Απλώς δεν ξέρω πως βάζεις φατσουλα. Επίσης νόμιζα ότι ήταν baikalΚαταρχας πως το λες σωβαρα η για πλακα εγω πχ βαζω χαχαχαχαχαχαχαχα οταν κανω χιουμορ! Δευτερον ειναι boito το πηρα για την πλακα μου δεν εχω αναγκη απο κανα νουμερο στα θυραματα ολα φιλικα παντα τα λογια μου View attachment 20764
Ολα καλα απλα τωρα τελεφταια μ εχουν μπερδεψει καπιοι αχαχαχαχαχαΓια πλακα . Είναι δυνατόν να το έλεγα σοβαρά. Απλώς δεν ξέρω πως βάζεις φατσουλα. Επίσης νόμιζα ότι ήταν baikal