Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν μου ''καθεται''.......ολο στην ασχημη με εχει.....Αλλα τροχος ειναι και γυριζει !!!!;):)

Ειχε κατι λιγα που αφησαν απο τον τρυγο....εφαγε ο Ρεξ και ευχαριστηθηκε....

Το ποιο καλο ειναι οι δοκιμες....σιγουρος στοχος....και σταθερος....:D

Βρε τι καντεμια εχω επανω μου!!!!:D.exciting.

Δεν μου ''καθεται''.......ολο στην ασχημη με εχει.....Αλλα τροχος ειναι και γυριζει !!!!;):)

Ειχε κατι λιγα που αφησαν απο τον τρυγο....εφαγε ο Ρεξ και ευχαριστηθηκε....

Το ποιο καλο ειναι οι δοκιμες....σιγουρος στοχος....και σταθερος....:D

Βρε τι καντεμια εχω επανω μου!!!!:D.exciting.
Νίκο μην αφήνεις τον Ρεξ να τρώει σταφύλια, είναι από τις χειρότερες τροφές για σκυλιά...
https://www.vetmenow.gr/trofes-pou-den-prepi-na-troi-o-skilos-ke-i-gata-sas/

Μια πολύ όμορφη μέρα στον Πάρνωνα αφιερωμένη στις ντοπιάρες που ταίζουμε και προσέχουμε όλη τη νεκρή περίοδο. Στο καλό καρτέρι μου πέρασαν συνολικά 20 πουλιά και πήρα 2.
1631807089682.png
φασα2.jpg
φασα1.jpg

Στη συνέχεια τσοπάνης μου είπε για ένα άλλο κοπάδι μέσα σε ενα ρέμα εκεί που στάλιζε τα πρόβατα. Πήρα άλλες 2. Του χρόνου πάλι με τις ντοπιάρες... SX3 Field Edition, Brain MR και 206 Formula 32 gr No7.

1631807115789.png

Μια πολύ όμορφη μέρα στον Πάρνωνα αφιερωμένη στις ντοπιάρες που ταίζουμε και προσέχουμε όλη τη νεκρή περίοδο. Στο καλό καρτέρι μου πέρασαν συνολικά 20 πουλιά και πήρα 2.
View attachment 32548
View attachment 32550
View attachment 32551

Στη συνέχεια τσοπάνης μου είπε για ένα άλλο κοπάδι μέσα σε ενα ρέμα εκεί που στάλιζε τα πρόβατα. Πήρα άλλες 2. Του χρόνου πάλι με τις ντοπιάρες... SX3 Field Edition, Brain MR και 206 Formula 32 gr No7.

View attachment 32549
Ωραίος φίλε! Ερώτηση : τα 206 formula 34γρ έχουν μολύβδινα σκάγια?

Ωραίος φίλε! Ερώτηση : τα 206 formula 34γρ έχουν μολύβδινα σκάγια?
Συνάδελφε από όσο γνωρίζω το 206 formula βγαίνει σε 32 και σε 33 γραμμάρια και είναι μολύβδινα και τα δυο και γενικά 'απλα΄ φυσίγγια χωρίς υλικά 'εξωτικά΄. Το 33 γραμ. μου φαίνεται ότι κλωτσάει πιο πολύ και είναι πιο ξερό ως αίσθηση από το 32 γραμ. Και τα δυο όμως πολύ καλά και μου αρέσουν αρκετά. Τα χρησιμοποιώ στη φάσα και στα κοροακοειδή σε νούμερο 7.

Συνάδελφε από όσο γνωρίζω το 206 formula βγαίνει σε 32 και σε 33 γραμμάρια και είναι μολύβδινα και τα δυο και γενικά 'απλα΄ φυσίγγια χωρίς υλικά 'εξωτικά΄. Το 33 γραμ. μου φαίνεται ότι κλωτσάει πιο πολύ και είναι πιο ξερό ως αίσθηση από το 32 γραμ. Και τα δυο όμως πολύ καλά και μου αρέσουν αρκετά. Τα χρησιμοποιώ στη φάσα και στα κοροακοειδή σε νούμερο 7.
Το NSi 206 formula 33γρ. είναι ένα φυσίγγι που το ξανάβγαλε η NSI πριν από 2-3 χρόνια και υπάρχει ακόμα σε πολλά μαγαζιά στοκ.
Το αντίστοιχο στα 32γρ. το έχει μόνο ο ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ και μάλλον είναι δικιά του παραγγελία προς την NSI γιατί δεν το έχει κανένας άλλος παρά μόνο αυτός.
Το έχω ρίξει τα 33γρ. μόνο σε Νο8 στα τρυγόνια με καταπληκτικά αποτελέσματα.
Θέλησα να το πάρω και σε πιο χοντρό νούμερο αλλά δεν το βρήκα στο Ηράκλειο, το βρίσκω μόνο σε μαγαζιά στην Αθήνα.
Εκτός από την πυρίτιδα, μου αρέσει το ότι έχει τον απλό συγκεντρωτήρα(NSI GT) και όχι αυτόν με τον αποσπώμενο πάτο(NSI 2 PIECES) και δίνει καλό άνοιγμα σε μεσαίες αποστάσεις, χωρίς να κάνει την υπερσυγκέντρωση που κάνει αυτός με τον αποσπώμενο πάτο.
Για αυτά του Καλκαντζάκου με τα 32γρ δεν έχω άποψη αλλά δεν έχω ακούσει και καλά λόγια. Έχουν γραφτεί και εδώ στο foroum πολλά όταν πρωτοκυκλοφόρησαν.
τα 33 https://www.kalkantzakos.com/Product/1014/206-formula,-fusiggia-nsi-nobel-sport

και τα 32 https://www.kalkantzakos.com/Product/6520/206-formula,-fusiggia-nsi-nobel-sport

Last edited:
View attachment 32548
View attachment 32550
View attachment 32551

View attachment 32549
Μπράβο πατρίδα

Ορίστε και οι δική μας έναρξη, πολύς ο κόσμος απο τη δευτερα να ψαχνουν όλο τον τόπο,
τελικα εμείς πιάσαμε ενα χωραφι με 40(το πολυ 50) πουλια, βέβαια με τοσο κοσμο στα σημεία που μπαιναν τα πουλια, περιμεναμε πως δεν θα καταφερουμε να κανουμε ουτε μια σωστη τουφεκια.
Ευτυχως τα πουλιά παίξαν βολικά, μας δώσανε πολλες ευκαιρίες και το βασικότερο, παιζανε ολα μονά-διπλά, απ τις καλύτερες ενάρξεις.

241983390_1519822721705469_1324580627179533831_n.jpg

Ορίστε και οι δική μας έναρξη, πολύς ο κόσμος απο τη δευτερα να ψαχνουν όλο τον τόπο,
τελικα εμείς πιάσαμε ενα χωραφι με 40(το πολυ 50) πουλια, βέβαια με τοσο κοσμο στα σημεία που μπαιναν τα πουλια, περιμεναμε πως δεν θα καταφερουμε να κανουμε ουτε μια σωστη τουφεκια.
Ευτυχως τα πουλιά παίξαν βολικά, μας δώσανε πολλες ευκαιρίες και το βασικότερο, παιζανε ολα μονά-διπλά, απ τις καλύτερες ενάρξεις.

Δυνατά ξεκίνησες Ηλία .
Μπράβο και καλή συνέχεια !

Μπραβο Ηλια, φοβερη εναρξη

Μπράβο ρε Ηλία.
Πολύ ωραία έναρξη έκανες.
Πολύ όμορφη η μπενελι και.... αποτελεσματική.

Βρεθηκαμε με ενα αδερφικο φιλαρακι οικογενειακως και πηγαμε για προσκυνημα στον Αγιο Κυπριανο που ειναι σημερα η γιορτη του
Προσκυνησαμε αναψαμε και κερακι Διξαζω Το Ονομα Και την Χαρη Του με την Αγια Ιουστινη, να μας εχουν ολους καλα!
Μετα ηρθεμα στο σπιτι του

Το τι φασσα πεζει μεσα στην πολη της λευκωσιας δεν λεγετε:)

Status
Not open for further replies.
Back