Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χθεσινο απογευματινο. Λιγα τα πουλια αλλα σταθηκα τυχερος.
Μολις εχω ανεβει απο το λακο που μου επεσε η τελευταια... Γι΄αυτο η ταλαιπωρημενη εκφραση! :)
View attachment 35981
Γεια σου Σπυρο λεβεντια
με τα ωραία τα φασσια!

Σαν γαϊδουρια είναι οι άτιμες....!

Καλημερα Τασο
Μεγαλα πουλια οντως. Σκεψου οτι ειμαι κ κοντα 2m υψος
Φενετε 2 πόντους φέτα και 3.5 πόντους πέλμα στο εργαλείο πόσο μήκος έχει το κοντάκι Σπύρο και τι τουφέκι είναι το εικονιζόμενο τις φασσες τις τσαλακώσες παντως

Φενετε 2 πόντους φέτα και 3.5 πόντους πέλμα στο εργαλείο πόσο μήκος έχει το κοντάκι Σπύρο και τι τουφέκι είναι το εικονιζόμενο τις φασσες τις τσαλακώσες παντως
Γεια σου Τολη. 1,5cm η φετα κ 3,5 το πελμα. Το εχω φτασει στους στους 39 ποντους. Εκει με βολευει.
Το ειχα παρει απο ebay (Αγγλια) το '19 κανα 50αρικο, υστερα απο αρκετο ψαξιμο.
Δεν το βλεπω πλεον. Παντως αυτη ειναι η ονομασια Benelli Comfortec rubber stock spacer/lengthener
κ αυτος ο πωλητης alice444white
Το τουφεκι ειναι η αγαπημενη m2!

Γεια σου Τολη. 1,5cm η φετα κ 3,5 το πελμα. Το εχω φτασει στους στους 39 ποντους. Εκει με βολευει.
Το ειχα παρει απο ebay (Αγγλια) το '19 κανα 50αρικο, υστερα απο αρκετο ψαξιμο.
Δεν το βλεπω πλεον. Παντως αυτη ειναι η ονομασια Benelli Comfortec rubber stock spacer/lengthener
κ αυτος ο πωλητης alice444white
Το τουφεκι ειναι η αγαπημενη m2!
Α ευχαριστώ Σπύρο εμένα είναι από τα κοντά κομφορτ και έχω θέμα φαντάσου χωρίς πέλμα είναι 33 εκατοστά

Χθεσινο απογευματινο. Λιγα τα πουλια αλλα σταθηκα τυχερος.
Μολις εχω ανεβει απο το λακο που μου επεσε η τελευταια... Γι΄αυτο η ταλαιπωρημενη εκφραση! :)
View attachment 35981
Ωραιος ο Σπύρος με τα γαλάζια του. Όντως αν πέσει καμιά σε καμια χαράδρα με τα ρούχα που φοράμε συνήθως γινόμαστε λούτσα στον ιδρώτα. Αν την βρεις και την πιάσεις στα χέρια σου όμως τα ξεχνάς ολα

Ωραιος ο Σπύρος με τα γαλάζια του. Όντως αν πέσει καμιά σε καμια χαράδρα με τα ρούχα που φοράμε συνήθως γινόμαστε λούτσα στον ιδρώτα. Αν την βρεις και την πιάσεις στα χέρια σου όμως τα ξεχνάς ολα
Το παγωμένο αεράκι δε τη ξεχνάει τη σβερκαδα μας όμως αχαχαχχααχ

Μια σημερινη πρωινη κι απο μενα, το ΣΚ μου εσπασαν τα νευρα οι καριολες οπως και σημερα αλλα τουλαχιστον πηρα μια για παρηγορια...
View attachment 36020
Φασουλι το Φασουλι γεμίζει το φασσοσακούλι. Και τα ταίρια της Αλεξ

Πολλά πουλιά σήμερα.μαυριζε ο ουρανός.καιρο είχα να δω τέτοιο θέαμα.το μόνο λυπηρό ήταν ότι όλες οι κύριες πετούσαν πολύ ψηλά.μα πολύ ψηλά.πηρα μια.μπορω να πω ότι ήταν η μόνη που κατεβηκε σε πεδίο βολης.τουλαχιστον έκανα οφθαμολουτρο.ευελπιστω την παρασκευή που θα πάω να κατέβουν λίγο χαμηλότερα.

Πολλά πουλιά σήμερα.μαυριζε ο ουρανός.καιρο είχα να δω τέτοιο θέαμα.το μόνο λυπηρό ήταν ότι όλες οι κύριες πετούσαν πολύ ψηλά.μα πολύ ψηλά.πηρα μια.μπορω να πω ότι ήταν η μόνη που κατεβηκε σε πεδίο βολης.τουλαχιστον έκανα οφθαμολουτρο.ευελπιστω την παρασκευή που θα πάω να κατέβουν λίγο χαμηλότερα.
Αν ήταν κατά κει τα παλικάρια με τα νο 2 50 γρ πεντασταδιακα ρίξε όπου τις δεις δε νομίζω να ξαναπερασουν μέχρι το 2024

Status
Not open for further replies.
Back