Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι εστί " πεντασταδιακο"
Δε ξέρω τη σειρά να σε πω αλλά είναι διαδικασία κλεισίματος φυσιγγίων χάραξη ρελιασμα κτλ απλά το είπα για πλάκα ότι ρίχνουν οι ανίκητοι στο θεό κατά τα άλλα τα πεντασταδιακα είναι εξαιρετικά φυσίγγια

Ναι Τάσο έχω μια αδυναμία στα rio όλα όσα έχω χρησιμοποιήσει μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.Το game load έριξα.
To μόνο πρόβλημα των Rio είναι η τιμή τους, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να υπάρχουν άλλα φυσίγγια στην αγορά...

Μετά τις μαύρες τσίχλες καθ μιας και βρέθηκα Κυνουρια είπα να πάω και για φάσσες. Αρκετά κοπαδάκια πέρασαν θα είδα συνολικά 60-70 πουλια, αλλά μια η ομιχλη που μου τις εμφάνιζε τελευταία στιγμή, μια η κλαμπανιαση λόγω κούρασης, μια η βροχή που έπιασε στη μία ώρα που κατσαμε δεν καταφέραμε να χουφτωσουμε καμία... Αν δεν φώναζα στο σκύλο θα εμένε στη φυλαχτρα του...
IMG_20211119_090519.jpgIMG_20211119_094105.jpgIMG_20211119_100755.jpg

Φασουλι το φασουλι...μια μου εκανε παλι το χατηρι, βασικα αυτη μονο τουφεκισα κι αυτη παλι μακρια, ειναι κατι λιγα πουλια αλλα στα σημεια που πανε δεν μπορεις να τουφεκισεις σε νορμαλ αποσταση για κανενα λογο.
Παιζουν σε μη προσβασιμα σημεια και παντα περνανε ψηλωμενες απο ολα τα υπολοιπα, τουλαχιστον σημερα εφυγα χωρις να ριξω γαλλικα και χωρις νευρα, γκρεμισα αυτη απο ψηλα, επεσε σε καθαρο κομματι την βουτηξα και εφυγα.
20211119_160246.jpg

Φασουλι το φασουλι...μια μου εκανε παλι το χατηρι, βασικα αυτη μονο τουφεκισα κι αυτη παλι μακρια, ειναι κατι λιγα πουλια αλλα στα σημεια που πανε δεν μπορεις να τουφεκισεις σε νορμαλ αποσταση για κανενα λογο.
Παιζουν σε μη προσβασιμα σημεια και παντα περνανε ψηλωμενες απο ολα τα υπολοιπα, τουλαχιστον σημερα εφυγα χωρις να ριξω γαλλικα και χωρις νευρα, γκρεμισα αυτη απο ψηλα, επεσε σε καθαρο κομματι την βουτηξα και εφυγα.
View attachment 36237
percorso ;

View attachment 36237
Ωραιος ο Αλεξ. Και τα ταίρια της φιλαράκι..

Επιστροφή από ένα ολοήμερο κυνηγι μούσκεμα ως το κόκαλο αλλά με πολύ καλή διάθεση αφού οι σκοτούρες της καθημερινότητας πήγαν περιπατο με τον χαβαλέ, τα πειράγματα και τις πανέμορφες εικόνες που αποκομισαμε.. IMG-83a7fa858f20264b1f43c9569258a502-V.jpgDSC_2182.JPGIMG-3e224e8f6941323b7bf6ffb24cee01c4-V.jpgIMG-0bee8f00f37c268fd3a5376df11969d6-V.jpgDSC_2184.JPG

Επιστροφή από ένα ολοήμερο κυνηγι μούσκεμα ως το κόκαλο αλλά με πολύ καλή διάθεση αφού οι σκοτούρες της καθημερινότητας πήγαν περιπατο με τον χαβαλέ, τα πειράγματα και τις πανέμορφες εικόνες που αποκομισαμε.. View attachment 36257View attachment 36258View attachment 36260View attachment 36262View attachment 36263
Μια χαρα παλι κι ας φαγατε βροχη

View attachment 36237
Τερας

Επιστροφή από ένα ολοήμερο κυνηγι μούσκεμα ως το κόκαλο αλλά με πολύ καλή διάθεση αφού οι σκοτούρες της καθημερινότητας πήγαν περιπατο με τον χαβαλέ, τα πειράγματα και τις πανέμορφες εικόνες που αποκομισαμε.. View attachment 36257View attachment 36258View attachment 36260View attachment 36262View attachment 36263
Μπραρο ρε παίχτες...ωραιες φασεις.!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back