Φερ' το στα μέτρα σου...

Η τιμή της
Στο montefeltro comfort η benelli έχει κάνει γυφτιά.Βαζει το κοντάκι της Νόβα και το πέλμα της απλής συνθετικής.Στη m2 εκτός από το κοντάκι που έχει ταιριαστες ψάθες με τη πάπια , έχει όλες τις φλάντζες5 τσοκ αντί για τρία και το ποιο καλό πέλμα και μπορείς να διαλέξεις μήκος.35,5-36,5-37,5
Η μ2 η τιμής της πόσο είναι; Επίσης λες να μην αξίζει τα 50€ για αναβάθμιση σε κομφορτ; Ούτως η άλλως εγώ πάνω από 40 γραμμάρια δεν πρόκειται να ρίξω και 40 που λέω πολλά είναι

Η τιμή της

Η μ2 η τιμής της πόσο είναι; Επίσης λες να μην αξίζει τα 50€ για αναβάθμιση σε κομφορτ; Ούτως η άλλως εγώ πάνω από 40 γραμμάρια δεν πρόκειται να ρίξω και 40 που λέω πολλά είναι
Για εμένα που έχω και τις δύο πάρε τη m2 comfort συν-πλιν 1100.

Η "συνήθης " κλίση στα κυνηγετικά κοντακια είναι 40 (+-5) και 55 (+-5) μήκος 36,5 (+-5) και πιτς 5 μοιρες
Διορθωση η μικρη ερχετε στα 35-37 και η με μεγαλη κληση οπως τα λες αμερικανικα χουχια κολλησες αχαχαχαχ

Διορθωση η μικρη ερχετε στα 35-37 και η με μεγαλη κληση οπως τα λες αμερικανικα χουχια κολλησες αχαχαχαχ
Η αλήθεια είναι ότι τα αμερικανικά στάνταρντ είναι βολικά. Αφού μαλακιστηκα με το κοντάκι της SX4 κατέληξα ότι όπως ήταν από τη μανούλα του ηταν μια χαρά

Δυστυχώς παραπάνω δεν γίνεται να πάω αλλά εσύ φίλε μου την montefeltro comfort έχεις;
Μια πιο περίπλοκη λύση είναι να πάρεις τη m1 και κάποια στιγμή να δωσεις 200-250 ευρώ και να την κάνεις comfort η βάλε 200 ευρώ δοσεις για τη m2.

Last edited:
Μια πιο περίπλοκη λύση είναι να πάρεις τη m1 και κάποια στιγμή να δωσεις 200-250 ευρώ και να την κάνεις comfort η βάλε 200 ευρώ δοσεις για τη m2.
Η Μ1 για όσο υπάρχει ακόμα είναι Top επιλογή κατά την γνώμη μου
Την παίρνεις και αργότερα εάν γουστάρεις κάνεις αυτό που έγραψες

με το κοντακι τι θα κανει?για να βαλει της μ2 θελει φιταρισμα
Κατα την γνωμη μου γιατι να γινει ολη αυτη η βαβουρα; Και η μοντεφελτρο μια χαρα θα μου κανει (πιστευω) για τα κυνηγια μου. Δεν ειμαι κυνηγος που ριχνει πολλες σφαιρες τον χρονο και θεωρω οτι παντα θα υπαρχει η συγκρουση καλου και καλυτερου. Απλα ρωτησα τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο οπλο σε συστημα κομφορτ και αν αξιζει τα 50 ευρω παραπανω. Οχι οτι χαλαστηκα που μου προτεινατε ενναλακτικες λυσεις. Σεβαστες ειναι η γνωμη σας απλα εγω δεν θα εμπαινα σε τετοια διαδικασια. Συγνωμη αν φαινεται λιγο ειρωνικο ή προσβλητικο το υφος μου δεν εχω τετοιες προθεσεις

με το κοντακι τι θα κανει?για να βαλει της μ2 θελει φιταρισμα
Αυτό που είπες να κάνει
Παίρνει ένα αξιόπιστο όπλο σε χαμηλή τιμή και αργότερα μπορεί να βάλει άλλο κοντάκι με comfort
Προϋπόθεση είναι να μην υπάρχουν τα λεφτά εκείνη την στιγμή για να κάνει κάτι τέτοιο
Εάν υπάρχουν παίρνει κατευθείαν με comfort

Αυτό που είπες να κάνει
Παίρνει ένα αξιόπιστο όπλο σε χαμηλή τιμή και αργότερα μπορεί να βάλει άλλο κοντάκι με comfort
Προϋπόθεση είναι να μην υπάρχουν τα λεφτά εκείνη την στιγμή για να κάνει κάτι τέτοιο
Εάν υπάρχουν παίρνει κατευθείαν με comfort
με 1000 ε παιρνει μια κομφορτ και τελειωνει το θεμα ,Γιωργο εαν την παρει απλη μετα δυσκολα της αλλαζεις κοντακι λογο κοστους

με 1000 ε παιρνει μια κομφορτ και τελειωνει το θεμα ,Γιωργο εαν την παρει απλη μετα δυσκολα της αλλαζεις κοντακι λογο κοστους
Γι'αυτό έγραψα ότι εάν υπάρχουν τα λεφτά πας κατευθείαν εκεί,δεν υπάρχει λόγος για μονταρίσματα εκ των υστέρων

Ετσι που εχουνε γινει τα πραγματα με τις τιμες φυσιγγιων η μπεκατσια που περνει μονο τρεια μια χαρα ειναι αχαχαχαχαχ το μονο που μου τη σπαει ειναι οταν τη ζητανε οι θυροφυλακες να δουνε αν φοραω μειωτηρα αχαχαχαχχαα

Κατα την γνωμη μου γιατι να γινει ολη αυτη η βαβουρα; Και η μοντεφελτρο μια χαρα θα μου κανει (πιστευω) για τα κυνηγια μου. Δεν ειμαι κυνηγος που ριχνει πολλες σφαιρες τον χρονο και θεωρω οτι παντα θα υπαρχει η συγκρουση καλου και καλυτερου. Απλα ρωτησα τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο οπλο σε συστημα κομφορτ και αν αξιζει τα 50 ευρω παραπανω. Οχι οτι χαλαστηκα που μου προτεινατε ενναλακτικες λυσεις. Σεβαστες ειναι η γνωμη σας απλα εγω δεν θα εμπαινα σε τετοια διαδικασια. Συγνωμη αν φαινεται λιγο ειρωνικο ή προσβλητικο το υφος μου δεν εχω τετοιες προθεσεις
αν το μηκος του κοντακιου της μοντυ σε ικανοποιει, παρτη, οσο υπαρχει ακομα σε προσφορα. Βγηκε καινουργιο μοντελο μοντυ και δε θα το ξαναβρεις. Η τιμη του ειναι καλη. Ειναι γαμω τα οπλα. Απο τα πιο αξιοπιστα

Τώρα να πω κ εγώ ότι όταν,αν και εφόσον αλλάξω τα ξύλινα της monte μου θέλω να βάλω τα ΜΗ comfort....δε νιώθω ενοχλήσεις από τις βολές,και θα προτιμήσω το συμπαγές κοντάκι χωρίς τα λαστιχένια, ευαίσθητα, ένθετα της comfort....

Back