Ευχαριστώ πολύ!Εσύ είσαι έμπειρος γενικά Γιάννη μου και χρόνια πολλά
Να χαίρεσαι ότι αγαπάς!
Ευχαριστώ πολύ!Εσύ είσαι έμπειρος γενικά Γιάννη μου και χρόνια πολλά
Γιατί αν υποθετικά έχουν σύγκληση σωστή στα 15 μέτρα ή κάτω δεν ρίχνει πιο κάτω από την πάνω? Ειλικρινά ρωτάωΑυτο που είπε ο Γιαννης, όχι μόνο δεν έχουν σύγκλιση οι κανες, αλλά μάλλον έχουν και λίγη απόκλιση.
Θα "δεις" διαφορά στα 8-10 μέτρα.Γιατί αν υποθετικά έχουν σύγκληση σωστή στα 15 μέτρα ή κάτω δεν ρίχνει πιο κάτω από την πάνω? Ειλικρινά ρωτάω
Τι όπλο είναι; Σε ποια απόσταση έριξες κ ποιες οι διαφορές στα κέντρα;Ερώτηση στους έμπειρους δικανακιδες
Αν με ποζε σε κοντινές τουφεκιες χαμηλοτουφεκαω με την κάτω κάνη και με την πάνω είμαι κέντρο που είναι το πρόβλημα?
1) η σύγκληση δεν έχει προλάβει να κάνει την δουλειά της?
2) θέλει σήκωμα?
3) άλλο
Beretta white onyx cal 20Τι όπλο είναι; Σε ποια απόσταση έριξες κ ποιες οι διαφορές στα κέντρα;
Έχεις π.μBeretta white onyx cal 20
Δυστυχώς δεν έριξα με την κάτω Τσόρτσιλ έριξα με την πάνω και υπέθεσα ότι είμαι κομπλέ στο κυνήγι το κατάλαβα γιατί έκοβα πόδια από τις τσίχλες με την κάτω η πέρναγε από κάτω τελείως η τουφεκιά δε κοντινά πουλιά
Αν οι κανες συγκλίνουν όπως συνηθίζεται στα 35 μέτρα, τότε στα 15μ και πάλι θα ταυτίζονται οι τουφεκιές. Αυτό συμβαίνει γιατί σε ένα ποζε ο άξονας της μίας κάνης σπο τον άξονα της άλλης απέχει 2 εκατοστά, για να ταυτίζονται οι βολές στα 35μετρα πρέπει οι δύο άξονες να συγκλίνουν , οπότε μετά το στόμιο τα 2 εκατοστά μειώνονται μέχρι τα 35μετρα όπου μηδενίζονται. Αρα στα 15μ το κέντρο της μιας τουφεκιας απέχει περίπου 1 εκατοστό από το κέντρο της άλλης, πρακτικά υπάρχει ταύτιση.Γιατί αν υποθετικά έχουν σύγκληση σωστή στα 15 μέτρα ή κάτω δεν ρίχνει πιο κάτω από την πάνω? Ειλικρινά ρωτάω
Έχει σταθερά τσόκ το όπλο ή τσοκάκια εναλλασσόμενα ;Beretta white onyx cal 20
Δυστυχώς δεν έριξα με την κάτω Τσόρτσιλ έριξα με την πάνω και υπέθεσα ότι είμαι κομπλέ στο κυνήγι το κατάλαβα γιατί έκοβα πόδια από τις τσίχλες με την κάτω η πέρναγε από κάτω τελείως η τουφεκιά δε κοντινά πουλιά
Τσοκακια έχει άλλα φαίνονται οκ βιδώνουν γλυκάΈχει σταθερά τσόκ το όπλο ή τσοκάκια εναλλασσόμενα ;
Άν έχει τσοκάκια ίσως αποκλίνει η βολή λόγω στραβού τσόκ.
Δεν έχει σχέση το πως βιδωνουν.Τσοκακια έχει άλλα φαίνονται οκ βιδώνουν γλυκά
Brilley ta mama και ενα τζεμινι έχω
Δεν αποκλείετε θα το τσεκάρω και αυτό
Μεταχειρισμένο αλλά σχεδόν ατουφεκιστο δεν είχε ούτε γρατζουνιάΔεν έχει σχέση το πως βιδωνουν.
Το οπλο το πήρες καινούριο ή μεταχειρισμένο;
Μονοβολα στα 30 μέτρα κ με τις 2 κάννες με το οπλο στημενο κ θα δεις τι παίζειΜεταχειρισμένο αλλά σχεδόν ατουφεκιστο δεν είχε ούτε γρατζουνιά
Τα ίδια τσοκ τα βάζω και στην μπενελι και ρίχνουν σίγουρα ευθεία.
Εκτός αν μιλάμε για την φωλιά να είναι κομενη λάθος.
Επόμενο κυνήγι θα το βγάλω να δοκιμάσω ξανά
Έχω μερικά δεν χάνω κάτι να δοκιμάσωΜονοβολα στα 30 μέτρα κ με τις 2 κάννες με το οπλο στημενο κ θα δεις τι παίζει
Το πιθανότερο να είναι σφάλμα από το εργοστάσιο.
Αριστερή η τίποτα,γνώμη μου.Καλησπέρα και από μένα μετά από έρευνα αγοράς σε όλη τη Ελλάδα για την baikal mp 155 αριστερή δεν κατάφερα να την βρω πουθενά...σκέφτομαι αν και αριστερόχειρας να την πάρω για δεξιόχειρες...πιστεύετε ότι θα αντιμετωπίσω πολλά προβλήματα;
και γω αριστερόχειρας είμαι,αλλά κυνηγάω με δεξί, ουσιαστικά δεν υπάρχει διαφορά, το συνηθίζεις, το μόνο θέμα είναι το θέμα της ασφαλειας από την άποψη ότι το κλείστρο είναι προς το πρόσωπό σου.Καλησπέρα και από μένα μετά από έρευνα αγοράς σε όλη τη Ελλάδα για την baikal mp 155 αριστερή δεν κατάφερα να την βρω πουθενά...σκέφτομαι αν και αριστερόχειρας να την πάρω για δεξιόχειρες...πιστεύετε ότι θα αντιμετωπίσω πολλά προβλήματα;
αν και πολλοί αριστερόχειρες κυνηγούν με δεξιά όπλα, μην το κάνεις, είναι λάθος. Έτσι ξεκίνησα κι εγώ με μια δεξιά Franchi Prestige και αφού έφαγα πολλές φορές τα αέρια και υπολείματα άκαυτης πυρίτιδας στο πρόσωπο, πήρα αριστερή Benelli και σώθηκα. Αν η επιλογή σου για Baikal είναι για οικονομικούς λόγους, ψάξε για μεταχειρισμένο αριστερό Benelli, με λιγη υπομονή θα βρεις πολύ καλά όπλα σε κατάσταση καινούργιου σε πολύ καλές τιμέςΚαλησπέρα και από μένα μετά από έρευνα αγοράς σε όλη τη Ελλάδα για την baikal mp 155 αριστερή δεν κατάφερα να την βρω πουθενά...σκέφτομαι αν και αριστερόχειρας να την πάρω για δεξιόχειρες...πιστεύετε ότι θα αντιμετωπίσω πολλά προβλήματα;