Φερ' το στα μέτρα σου...

Η μύτη πάνω από τα δάχτυλα του μπροστινού ποδιού και ο πισινός πάνω από την φτέρνα του πίσω ποδιού. Παραπάνω σκύψιμο δεν χρειάζεται.
λεωνιδα θα τους λες μια ελαφρια επιθετικη σταση,οχι σκυψιμο,θα γινει καμια λαχταρα και αντε βρες ακρη μετα

Δείτε το βίντεο του leo στο κατάστημα του χατζιωτη με θέμα σωστή στάση του σώματος κατά την σκόπευση.
Ένα από τα βίντεο που από τότε που κυκλοφόρησε τα βλέπω ξανά και ξανά. Όπως είχα και την ευκαιρία ( γιατί για εμάς που ζούμε σε νησιά μόνο για γιατρούς ερχόμαστε Αθήνα) όταν ανέβηκα για εκπαίδευση το μακρυνό 1996 και επισκέφθηκα το κατάστημα του Χρήστου ( ενός ανθρώπου πραγματικά αξιόλογου) αφού είχε προηγηθεί 7-8 χρόνια πιο πίσω ένα τριήμερο κυνήγι πέρδικας του Χρήστου στο νησί μας.

Ένας κομψοπαχουλός, δεν τον ξέρεις...
td bank by me
Εσυ ;;; το βίντεο το εχω δει 500 εκατομμύρια φορές για να καταλάβω την σωστή επωμιση 😅😅😅😅😅😅
Είδα πως το κρατάς και επιδει το κράταγα με τα δάχτυλα όλα μαζι και στο πίσω μέρος της παπιας εριχνα γύρω γύρω 😭😭😭
Τελικά έβαλα μονωτική ταινία στην παπιά για να βάζω σωστά το χέρι 🤣😂🤣😂🤣

Πρόσφατα το έκανα όλο αυτό μόνος μου για να δώσω cast of σε μία super 90.
Τέτοιο ακριβώς είναι και το δικό μου κουμπούρι.

Χαίρομαι που βλέπω πώς υπάρχει έστω και λίγο περιθώριο για λύσεις (η κατασκευή νέου custom κοντακιού δεν αποτελεί λύση - πρός το παρόν τουλάχιστον) .pray to God.

Έχεις ιδιαίτερα μακρύ λαιμό;
Τι ύψος εχεις;
Δεν νομίζω να είναι τόσο μακρύς ο λαιμός μου - δεν είμαι και πελαργός.🦩
Το ύψος στην ταυτότητα λέει 1,77 m (όπως και του Κούγια) και από κιλά είμαστε στα 83-85 περίπου.

Έχω την υποψία ότι το πρόβλημά μου θα λυθεί με κοντάκι τύπου Monte Carlo αλλά αυτό θα το δούν πιό ειδικοί από μένα και θα αποφανθούν.

Last edited:
td bank by me
Εσυ ;;; το βίντεο το εχω δει 500 εκατομμύρια φορές για να καταλάβω την σωστή επωμιση 😅😅😅😅😅😅
Είδα πως το κρατάς και επιδει το κράταγα με τα δάχτυλα όλα μαζι και στο πίσω μέρος της παπιας εριχνα γύρω γύρω 😭😭😭
Τελικά έβαλα μονωτική ταινία στην παπιά για να βάζω σωστά το χέρι 🤣😂🤣😂🤣
Α που να των δεις να ρίχνει έχει και το τσιγάρο στο χέρι που κρατά τη πάπια χα χα

Κάνει σεμινάρια για καπνιστές και για μη καπνιστές άρα πρέπει να μαθαίνουν οι καπνιστές να ρίχνουν με τσιγάρο στο χέρι και όχι να το πετούν κάτω όπως σε λίγο θα πρέπει να κάνει και σεμινάριο επωμισης με ένα χέρι για τους λάτρεις του fb μακριά από εμένα με ένα χέρι επωμιζω ρίχνω δυοφθαλμα το ένα μάτι στο στόχο και το άλλο μάτι και χερι στο κινητό για μύνημα.Οπως παρακάτω.Δασκαλε τροφή για σκέψη σου δίνω .

Attachments

• IMG-e7c5c82aa3ce8fbf966bbfb2cf6d7c46-V.jpg
    IMG-e7c5c82aa3ce8fbf966bbfb2cf6d7c46-V.jpg
    40 KB · Προβολές: 17
Το ύψος στην ταυτότητα λέει 1,77 m (όπως και του Κούγια) και από κιλά είμαστε στα 83-85 περίπου
Εγώ φίλε μου είμαι 1,85 με 94 κιλα και απόσταση από σκανδάλη έως πίσω στα όπλα μου έχω 38cm.Γενικα δεν σκυβω στην επωμιση οπότε με την D φλάντζα πιθανον να είσαι καλά Δες και το pitch.
Επίσης δεν με βολεύουν τα ισια πέλματα, μου χαλάνε την σταθερότητα στις επωμισεις.θελω να έχουν κυρτότητα έστω και λίγο.

Δε λέω αλλά γιατί θα ρίξει μπινελίκι χα χα
Και αν θέλει ας το διαψεύσει τον έχω βίντεο
Ας κρατάει 5 τσιγάρα καλύτερα...
Εχω παει για πέρδικες με φίλο καο κατάλαβε πτι δεν έχει τσιγάρα και έκανε γιαλα σιακατου το ρέμα να πάει να τα φέρει από το αμάξι καμοα ώρα δρόμο 😅😅😅😅

Κα
Ας κρατάει 5 τσιγάρα καλύτερα...
Εχω παει για πέρδικες με φίλο καο κατάλαβε πτι δεν έχει τσιγάρα και έκανε γιαλα σιακατου το ρέμα να πάει να τα φέρει από το αμάξι καμοα ώρα δρόμο 😅😅😅😅
Κακη συνήθεια το τσιγάρο και εγώ όταν κάπνιζα να μην πω σαν τη έκανα
Αλλά ο άλλος ήταν για λαγο και δεν είχε το όπλο

Back