Μεγάλη παρέμβαση βλέπω. Πρέπει να ήσουν πολύ όρτσα.Εκει παει κεντρο.οποτε πακετο του Γιαναρου για φτιαξιμοοο
Ποληηη.με τα ακροσκαγα σχεδον σκοτωναΜεγάλη παρέμβαση βλέπω. Πρέπει να ήσουν πολύ όρτσα.
Στον Γιάννη να σου βάλει ρυθμιζόμενη ράχη και καθάρισες.
Με το υλικό που έχεις βάλει ( μαλακό),είναι δύσκολο να βγεί σωστό αποτέλεσμα από τον κοντακά.
Αυτό πιστεύω και εγώ.Με το υλικό που έχεις βάλει ( μαλακό),είναι δύσκολο να βγεί σωστό αποτέλεσμα από τον κοντακά.
Έχει δίκιο ο Άρης. Το υλικό που χρησιμοποίησες για την διόρθωση φαίνεται μαλακό που σημαίνει λίγο παραπάνω ή λίγο λιγότερη πίεση στο ζυγωματικό και έφυγες πάλι. Καλό θα ήταν η προσθήκη που δοκιμάζεις να ήταν με πιο σταθερά υλικά. Επίσης έτσι όπως το βλέπω εκτός από ύψος στο χτένι χρειαζόσουν και cast on δεδομένου ότι το υλικό που έβαλες σε πετάει και αριστερά. Αν αυτό ήταν επιθυμητό και τώρα είσαι κέντρο οκ. Άποψη μου να το πας στον Γιάννη και αφού στο φέρει εκεί περίπου που είσαι τώρα να το ξαναδοκιμάσεις.
Ίσως το ότι αλλάζεις τη λαβή σου για να φτάσεις την μπροστινή σκανδάλη..... ή σου είναι μεγάλη η απόσταση και κανείς τράβηγμα....Εχω ενα δικανο πλαγιο ισπανικο.
Σε τεστ τσωρτσιλ, στα 15 μετρα, η αριστερη κανη τα παει ακριβως κεντρο. Η δεξια τα παει 10 ποντους αριστερα. Τι μπορει να συμβαινει?
εχουν απολκηση οι καννεςΕχω ενα δικανο πλαγιο ισπανικο.
Σε τεστ τσωρτσιλ, στα 15 μετρα, η αριστερη κανη τα παει ακριβως κεντρο. Η δεξια τα παει 10 ποντους αριστερα. Τι μπορει να συμβαινει?
καννε κ ενα τεστ να ριξεις σημαδευτα για να δεις τι παιζειΕχω ενα δικανο πλαγιο ισπανικο.
Φύλα φελου είναι καλό υλικό για τέτοιαΈχει δίκιο ο Άρης. Το υλικό που χρησιμοποίησες για την διόρθωση φαίνεται μαλακό που σημαίνει λίγο παραπάνω ή λίγο λιγότερη πίεση στο ζυγωματικό και έφυγες πάλι. Καλό θα ήταν η προσθήκη που δοκιμάζεις να ήταν με πιο σταθερά υλικά. Επίσης έτσι όπως το βλέπω εκτός από ύψος στο χτένι χρειαζόσουν και cast on δεδομένου ότι το υλικό που έβαλες σε πετάει και αριστερά. Αν αυτό ήταν επιθυμητό και τώρα είσαι κέντρο οκ. Άποψη μου να το πας στον Γιάννη και αφού στο φέρει εκεί περίπου που είσαι τώρα να το ξαναδοκιμάσεις.
Ότι ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.Εχω ενα δικανο πλαγιο ισπανικο.
Άποκλειεται να θελεις τοσο μαστορα και να περνες τοσους λαγους και φασσες